Trafikte Kamerama Takılanlar
Reklamlar
-
Merhaba arkadaşlar,
Sürüş esnasında kamerama takılan anları bir araya getirip bir seri yaptım. Şimdilik ilk video. Görüntü biriktirdikçe seriye devam edeceğim.
Not: Görüntüler de sıkıştıranlar yada trafikte tartışmaya girilen şeyler yok. Çünkü ben bu görüntülerin sürücüleri etkilediği kadar izleyenleri de etkilediğini düşündüğüm için yayınlamıyorum. Bilginize...
Reklamlar
-
Güzel olmuş emeğinize sağlık
-
Merhaba
ben kahkaha ata ata izledim.Çok hoş ya .. Favorim sevgilisini bulmuş gibi koşuyo oldu
Kazasız belasız
-
ilk defa bursa da çekilen motovlog kanalı gördüm hemen abone oldum videoların devamı gelirse tadından yenmez
-
-
Kamera açısı ve konumu diğerlerinden farklı gibi geldi, güzel olmuş. Kazasız belasız sürüşler dilerim...
-
Hocam sizi bizim xmax forumundan hatırlayınca bir girip bakayım dedim. Elimize sağlık. Benim başka açıdan bir sorum olacak. Siz dahil sitede bir çok arkadaş vidyo kolajlıyor yada vlog yayınlıyor.
Esas sorum vidyo kaliteleri arttıkça çekim süreleri de düşünüldüğünde inanılmaz boyutlara ulalıyor. Bu çekimleri yaptıktan sonra, gerekli görüntüleri kolajlagıp siliyor musunuz? Arşiv olayını nasıl yapıyorsunuz? Harici diskler yetiyor mu
Çok soru sordum, şimdiden teşekkürler.
-
eminemre adlı üyeden alıntı
Hocam sizi bizim xmax forumundan hatırlayınca bir girip bakayım dedim. Elimize sağlık. Benim başka açıdan bir sorum olacak. Siz dahil sitede bir çok arkadaş vidyo kolajlıyor yada vlog yayınlıyor.
Esas sorum vidyo kaliteleri arttıkça çekim süreleri de düşünüldüğünde inanılmaz boyutlara ulalıyor. Bu çekimleri yaptıktan sonra, gerekli görüntüleri kolajlagıp siliyor musunuz? Arşiv olayını nasıl yapıyorsunuz? Harici diskler yetiyor mu
Çok soru sordum, şimdiden teşekkürler.
Aynen ben siliyorum hocam. Gerekli alınacak bir kare varsa alıp delete Vidyoyu youtube attıktan sonra o vidyoyu bile pcden siliyorum. Arşiv hastalığım yok maalesef. Zaten altından kalkılmaz onun. Sebebini benim çekim süresi ve boyutu adına vereyim.
1080p 60 fps'de hiç durmadan kayıt süresi; 1 saat 42 dakika, bu sürenin toplam boyutu da; 18 gb tutuyor. Haliyle her 18 gb ham çekimin arşivine hdd yetiştirilmez.
Ama kolajladığın vidyoları arşiv yapabilirsin aslında. Mesela 2. vidyomun boyutu 1.5 GB pek bir şey değil. Ama üstte de dediğim gibi youtube yükledikten sonra o 1.5 GB olan dosyayı dahi pcden siliyorum.
-
Eyvallah çok sağolun. 1.5gb ı bike youtubea yüklemek bir dert başlı başına. ne bulut ne harici disk kesmez bu boyutları.)2 tb falan alsak iki ay sonra o da dolacak. Dediğüniz gibi ham vidyodan gerekli kısımları alıp, 3-5 dklık highlightlar yapmak en ideali.
-
21 Haziran 2016, 17:52
-
02 Temmuz 2016, 13:11
-
02 Temmuz 2016, 13:26
2.bölüm kuşlar videosuna bittim )) çok iyi hepsi
-
02 Temmuz 2016, 14:53
Anladimki şehir içi gerek trafik gerek radar ve kurallar sebebiyle 85km hizla giden motorlar bile yeterli 300-390-400-600cc motorlar herhalde 2 viteste kullaniyorlar
-
15 Temmuz 2016, 12:36
-
22 Temmuz 2016, 17:37
-
31 Temmuz 2016, 13:27
-
06 Ağustos 2016, 15:13
-
06 Ağustos 2016, 16:04
hocam Mudanyalı mısın bilmiyorum ama, amma gidip gelmişsin Mudanya'ya
-
06 Ağustos 2016, 16:07
MimTolga adlı üyeden alıntı
hocam Mudanyalı mısın bilmiyorum ama, amma gidip gelmişsin Mudanya'ya
evet Mudanya'da oturuyorum.
-
14 Ağustos 2016, 17:38
Eski Mudanya yolunun yenilenen 7 km'lik bölümünde viraj keyfi.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)