2014'de yazın ybr 125 ile bursa'dan inegöl'e dönerken saat sabah 02-03 sıraların da Ümitalan rampasını sarıp düzlüğe çıktığım da o serinlikte bir genç kapri, tişört sırtında çantasıyla otostop çekmişti bana ben de durup nereye sorduğum da ise ankara'ya demişti ben de yazık kalmasın diye inegöl'e terminale kadar bırakmıştım, halbuki 10 km önce yenice'ye dönmem gerekiyordu.
Abla sinirli çıktı.. Eski videolarından birinde havlu attı diye yazmıştın, o zamandan beri takip ederim :D Vır vır çok konuşmadan, çok böyle küçük şeyleri yakalamak daha güzel bence
harbi kırmızı motorlu kız şeytan gibi, çok agresif fazla uzağa gidemez..
İstanbul'da motosiklet kullanan bir arkadaş aynen şunu demişti; "İstanbul trafiği daha yoğun ama Bursa trafiği çok daha tehlikeli,Bursa'daki 4 teker sürücüleri çok daha dikkatsiz ve saygısız."Aynen katılıyorum.Özellikle Bursa da aralara girmek çok büyük risk,araç sürücüleri çoğu zaman yeterli boşluk bırakmaz,sağına soluna bakmaz,dikkat etmez.@aLoneman dostum sen tam kıvamında sürüyorsun son derece güvenli bir sürüşün var,girilecek yerde araya giriyorsun girilmeyecek yerde bekliyorsun.Ama o kızların sürüşü çok sakat.Bir tanesinin bacağı az kalsın Polo'nun altında kalıyordu.Her yere girmeye çalışıyorlar,olmadık şeye atarlanıyorlar.O sinirle o sürüşle Bursa trafiğinde yakında bir kazaya karışırlar.
Kaza mıknatısı mübarek
instagram.com/gerivites
youtube.com/user/nimbus8222
Hocam ben de tam 2 aydir nerede bu vatandas diyordum, az once yeni videoya denk geldim
hocam benim elimde değil ya :D çoğu arkadaş aynı şeyi söylüyor. evet video sürelerimin arası çok uzun oluyor. görüntüler 10 dakikaya yakın olması adına biriktikçe yayınlıyorum. hemen hemen her gün motor üstünde olmama rağmen her zaman kanala koyulabilir görüntüye denk gelmiyorum maalesef. haliyle bu süreçte uzuyor.
yoksa ben de isterim haftada bir görüntü koyayım.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)