Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Sebepsiz üstüne kırmak ?

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1

    Üyelik
    16 Nisan 2015
    Anlam ve tepki veremedim...



    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2

    Üyelik
    09 Haziran 2015
    Motosikleti
    Yamaha X-city 250 - Yzf R25 - X-max 400 Abs
    iyi niyetle bakarsak olaya, arkadaş yanlış olmasına rağmen oradan kısa yoldan sola dönmek istemiş, sizi o şekilde görünce vazgeçmiş. (bir şey dedi mi orada anlayamadım izlerken) kötü niyetli bakarsak da motorun rahatlıkla kendisini geçmesini kendine yedirememiş üstünüze kırarak kendince (?) uyarmak istemiş. Maalesef Türkiye'de yaşıyoruz ve bu gibi durumlarla her gün karşılaşıyoruz. Arada güzel insanlar çıkıp motora yol verseler de genelde motora karşı bir antipati var ülkemizde. Araba kullanan insanlar kendileri beklerken bir motorun geçip gitmesini kendilerine yediremiyorlar. Değişik bir psikoloji anlayabileceğimiz cinsten değil gerçekten. Siz kendinizi sakının ne olursa olsun zaten videoda da gerekeni yapmış yavaş geçmeye çalışmış sonrasında da bir tepki vermemişsiniz.
    SuleymanE bunu beğendi.

  3. #3
    okan kömür - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    10 Ocak 2015
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    honda grom
    İsiniz yoksa emniyete gidin adliyeye gidin hakkınızı aramaya kalkın en azından ben hakkımı aradım diyebilin böyle döl israfları yüzünden ne bu ülke gelisir ne insan yasamı değerlenir bunları kısırlastırıcaksın ki çocuğum falan olmasın ibne gibi gezsin ortalıkta

  4. #4

    Üyelik
    27 Şubat 2016
    yaklaşık aynayı kırsaydın keşke

  5. #5
    Mengu16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    13 Aralık 2004
    Şehir
    Ankara
    Motosikleti
    Bajaj 200NS, Mondial 210MX
    Arabanın tavanına koyduğu çakma sunroof olayı biraz açıklıyo aslında. Yaptığı hareket gibi anlamsız.

  6. #6
    SuleymanE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    21 Mart 2015
    Şehir
    Bursa
    Motosikleti
    Yamaha Tracer 900 / Xpulse 200 4v
    Bizim ülkede artık olağan karşılanan bir olay maalesef. En güzel tepkiyi hiç tepki vermeyerek göstermişsin, seni tebrik ederim.
    Bu serinkanlı tutumunu devam ettirmen her zaman senin yararına olacaktır, buna emin ol.

    Öyle aynasını kırarım, lastiğine tükürürüm, uçar kaçar damına konarım, bomba atar arabasını aya yollarım tarzı yaklaşım öneren arkadaşları da boş verin. Size bir zarar gelmiş mi? hayır, o zaman ya sabır çekip (yada tercihinize göre 7 sülalesine sövüp) yolunuza gitmek en doğrusu.

    Bir an gaza gelip delikanlılık yapmak, yumruk yumruğa dövüşmek istersin, adamlar iner 4 kişi takıverir bitanesi bıçağı, sonrada mahkemede anama küfretti dayanamadım diye de bir yalan sallar, ağır tahrikten ve iyi halden indirimini de alır, birkaç yıl sonra o yine sokaklarda sen mezarda.

    Kazanan kim peki? Çok mu ütopik anlattıklarım, o kadarı da olamaz mı diyorsun? İnan ki her gün yaşanıyor.

    Gecelerin yargıcı gibi ortada dolanıp bela aramaya gerek yok, şempanzeden düşük IQ ya sahip kişilerle uğraşmaktansa yoluna gitmen en mantıklı karar olacaktır ki sende bunu yapmışsın, yeniden tebrik ederim...
    ZRN ve eren3736 bunu beğendiler.

  7. #7
    vsvr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    14 Ekim 2007
    Şehir
    İstanbul - Kağıthane
    Motosikleti
    CF Moto 650 MT
    Her zamanki gibi, kısa yoldan köşeyi dönmek isteyen, bir vatandaş. Arabanın şekil şemalinden zaten nasıl biri olduğu belli. KAsıt size yada motorcuya değil. O yol onun babasının yolu, bizde onun yolunda kiracı olduğumuz için, istediği gibi davranabilir. Haklı olduğunuzu, onunda haksız olduğunu anlatmaya çalışmamanızdan dolayı tebrikler. Zira bu modeller anlamaz. Çünkü kafa farklı çalışıyor. Kaza yapmadığınız için şanslısınız. Çünkü yapsaydınız bir de üstüne dayak atmaya çalışırdı, emin olun. Çok kafaya takmayın. Bunlardan çok var. Çünkü devir bunların devri.
    SuleymanE bunu beğendi.

  8. #8
    mustafa_325 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    28 Temmuz 2010
    Şehir
    istanbul-kocaeli
    Motosikleti
    Pulsar RS 200 - Thriumph TİGER 800
    Kasten yapmış gibi gözükmüyor. Kasten üstüne kırsaydı yolu hemen açmazdı. Sola dönmek istemiş bu sırada sol tarafındaki boşluktan motosiklet geleceğini düşünmediği için aynaya bakmamış. Gelen motosikleti görünce dönmekten vazgeçip yol vermiş.


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)