Benzini biten araba sürücüsüne yardım etmek
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Aha Anayurt la. 6 yılım gelçti Kayseride, Erciyes üni de okudum öğrenciyken anayurtta yaşamıştım.
Bu arada davranışından dolayı taktir ettim seni.
-
Tundzhay adlı üyeden alıntı
Aha Anayurt la. 6 yılım gelçti Kayseride, Erciyes üni de okudum öğrenciyken anayurtta yaşamıştım.
Bu arada davranışından dolayı taktir ettim seni.
Kayseri'de yaşanmaz Anayurt insan olarak bir nebze daha iyi sonuçta yarısı öğrenci
-
DamienRice adlı üyeden alıntı
Kayseri'de yaşanmaz
Anayurt insan olarak bir nebze daha iyi sonuçta yarısı öğrenci
Zamanla alışırsın dostum. Bende İzmir'den Kayseri'ye gelince bi boşluğa düşmüştüm. Ama öğrenci ortamım güzeldi, snowboard falan yapıyordum hava sıcak olunca da motor. O zamanlar Kayseri MT çok aktifti hep biyerlete grupça geziye gidiyorduk. Ortam güzeldi ama sonra dağıldı.
Kayseri çok şehire göre güzel, iyi taraflarına bak tadını çıakrtmaya bak. Kötü taraflarını görürsen sen kaybedersin
Bir başkadır Balkanlar'da Türk olmak!
-
Tundzhay adlı üyeden alıntı
Zamanla alışırsın dostum. Bende İzmir'den Kayseri'ye gelince bi boşluğa düşmüştüm. Ama öğrenci ortamım güzeldi, snowboard falan yapıyordum hava sıcak olunca da motor. O zamanlar Kayseri MT çok aktifti hep biyerlete grupça geziye gidiyorduk. Ortam güzeldi ama sonra dağıldı.
Kayseri çok şehire göre güzel, iyi taraflarına bak tadını çıakrtmaya bak. Kötü taraflarını görürsen sen kaybedersin
" İnsanoğlu her türlü yaşam şartına alışır, hele ki etrafındaki diğer insanların da aynı şartlarda yaşadığını görürse"
L. Tolstoy , Anna Karenina adlı romanından.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)