2015 ABS siz Yamaha XJ6 ile 55 km hızla acil fren yaptık . Değerlendirmeleriniz önemlidir ...
Bir sonraki videoda MotoBaba ile aynı çalışmayı 100 km hız ile yapıp ACİL FREN konusunu detayları ile anlatacağız.
Sevgilerimle
2015 ABS siz Yamaha XJ6 ile 55 km hızla acil fren yaptık . Değerlendirmeleriniz önemlidir ...
Bir sonraki videoda MotoBaba ile aynı çalışmayı 100 km hız ile yapıp ACİL FREN konusunu detayları ile anlatacağız.
Sevgilerimle
'' NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE ''
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
iyi bir frenlemede tekerlerin kilitlenmemesi gerekli değil mi?
Uygulama kapalı alanda, lastik, asfalt durumu, motosikletin dik konumu gibi etkenlere ek olarak sürücünün birazdan sert bir frenaj yapacağını bilmesi işi "panik fren" olayından çıkarıyor Haklısınız ikiniz de.
Diğer videoyu izleyeceğim, şu an işyerindeyim.
Arka tekerdeki yuk iyice hafifledigi icin hemen kayiyor. Arka tekerin kaymasi istenmiyorsa agirlik one gecmeye baslayip amortisor ezildiginde arka yavasca birakilabilir. Bir de debriyaja basmak da biraz geciktirilebilir.
Neler diyorum ya ben comez halimle
Aman bana aldirmayin yarim doktor candan yarim imam dinden olmasin
Yaziyorum ki bunlar dogru da yanlissa da konusalim
Diğer frenleme videosunu motor yatıkken çekermisiniz ?
Takipteyim.
Köpeklerin neden camdan dışarı baktığını ancak motosiklet sürücüleri anlar
ne şimdi bu abs test edersin anlarız da kayan tekerin neyine yorum yapalım
İyi bir frenlemede sadece ön frenin kilitlenmemesi gereklidir. Arka tekerleğin durumu o andaki duruma göre seçilir ancak, iyi bir ön fren uygulamasında arka frenin kilitlenmesi kaçınılmazdır. Arka freni bırakmadığınız sürece kilitlenecektir. Arka teker konusunu ACİL fren videosunda detaylı olarak işleyeceğiz.
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:06 ----------
Acil fren konusunu işlerken bu tür fren çekimlerimiz olacak....
https://www.youtube.com/watch?v=YUtlQBjOn-s
Buda benden bir video olsun.
Idealde oyle. Ama ozellikle iyi frenin esas oldugu acil durumda bunu regule etmek cok mumkun degil. O yuzden ABS var.
Acil fren pratigi her motorsiklet egitiminin onemli bir parcasi. Ben de yaptim kac kez. Ancak gercek hayatta acil fren esnasinda hep dustum ben, eger motorsiklette ABS yoksa tabii ki.
Ben arka freni sıkın kaysa da bırakmayın diye öğrenmiştim. Yanlıl mı?
Buralarda Neler oluyor yahu
Yaaaa boşverin freni falan sürtün ayakları yere öyle durun. Yok arka bırakılır öne abanılır arka kitlerse ön fikler
Sok ayağını arka tekerle maşa arasına oooh mis. Küçükken az ayakkabı terlik eskitmedim öyle
Frenleme birçok parametre içeren bir konu bu şekilde tekil olarak ele alinmasini sağlıklı bulmuyorum
Tabi ki "panik fren" çalışılması açısından çeşitli faydalar içerebilir..
Bu arada telike olayı cozmus ilk fırsatta deneyecegim
Güzelce frenleme yapmışsınız tebrik ederim.
FAKAT; Arka fren kitlendikten sonra durana kadar kayması gerek nasıl saçma bir yorum?
50 ile gidip 5 metre arkayı kaydırmaktan birşey olmaz. Hele ki sizin videonuzdaki gibi güzel asfaltsa. Arka kitlendiğinde dümdüz kayar.
peki ya ülkemizin müthiş asfaltı? Ki onu bile geçtim pistte bile yüksek süratlere çıkıp ani inmelerde bir çok yarışçının arkayı kaydırdığını görürsünüz en basit örneği toprak.
Diyelim 120 km ile gidiyorsunuz panik fren yaptınız. 10larca metre arkayı kaydırarak drift yaparak mı gidicek bu insanlar??
Dümdüz giderken yapılan frende high side olmaz.
Kaymaya devam eden tekeri dengen yerinde ise bırakıp tekrar kaydırmadan max. Frenaj yapılması mantıklı olandır. Zira ABS fren sistemide bu şekilde çalışmaktadır.
Kayan tekeri kontrol edemezsin.
Derin olan kuyu değil, kısa olan ip'tir.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)