Sürüş ve sürücüler hakkında ne düşünürsünüz ?
Videodaki biniciler gibi sürmek size keyif verirmi ?
Sürüş ve sürücüler hakkında ne düşünürsünüz ?
Videodaki biniciler gibi sürmek size keyif verirmi ?
Şaşırtmacalı bir soru gibi geldi. Hayır böyle sürmek bana keyif vermez sevgili hocam ?
Ben rotayı merak ettim
Şahsi İnstagram Hesabım: _hayalet_ct.mc
Chaos Turkey MC - instagram: chaos.turkey.mc
Superlight Türkiye Facebook Sayfamız: slturkiye
Bu sürüşte ne varki normal gidiyorlar iste
Zaten böyle kullanıyorum da bunlar biraz yavaş gidiyor ve trafik yok.
Dün (pazar günü) 2 motor 70km lik yolu 20 dk. slalom yaparak gitmişiz.
Ortalama hızımız 180Km/h
Max 230 km/h (Zaten makina fazla gitmiyor)
Dönüş yolu boş olmasına rağmen rüzgar çıktığı için yavaş gelmek zorunda kaldık.
Bi ara fazla hızlanmışım kamyon solladım kamyondan kurtulunca rüzgar götürecekti..
Tehlikeli şeyler..
53 lira ile depoyu doldur 140 km git depo şuan yedeğe girdi..
Derin olan kuyu değil, kısa olan ip'tir.
uygun motorla yavaş sürmek keyif verir. bu tarz sürüş içindeki canavarı ortaya çıkarır indiğin zaman sakinleşip yaşamına devam edersin
Kurt Ölümüne Yakın Yalnız Olur
Kamera iyiymiş GPS destekli..
Maşalardan anladığım kadarıyla makinalarda litrelik.
Derin olan kuyu değil, kısa olan ip'tir.
oldukça temiz asfalt yol 100 km hızlarda da dönülebilir gibi,
o virajların tadı da o zaman çıkar
Hocam, anladığım kadarıyla bu videodaki motosikleti idare eden arkadaşlar ne sürüş tekniklerinde bi haberler ne zerre ne kendilerini ne de trafikteki diğer sürücüleri düşünüyorlar. Motosiklet kullanma teknikleri süper olabilir ancak güvenli sürüşe dair herhangi bir durum algılayamadım. ne viraja giriş konumları ne trafik işaretlerine uyma nede paranoyak bir davranış. hiç birisi yok. bu tür videoları sadece ders çıkarmak için izlerim benim için başka bir albenisi yok.
Bir kaç viraja erken girme dışında gözüme bir şey çarpmadı (3:32 gibi)
Asfaltta keyif almayı bırakalı henüz bir kaç ay oldu
buradan ekleyeyim; arkadaki motosiklet
hocam ben saymakla bitiremedim hatalı virajları, 17',30',50',1:00,1:16,1:23,2:05,3:15 bunların hepsinde viraja içeriden giriyor ve dışarı doğru çıkarken savruluyor. (kemeara takılı olan). ayrıca 1:40 da frenlemede geç kalıp viraj içinde öndekine tehlikeli yavaşlıyor. 2:40 dan başlayan bir hatalı sollama söz konus ayrıca. 3:45 te şerit ihlali ve 5:27 de benim hopladığım hatalı bir sollama daha. bunun dışında bir kaç kezde viraj içinde vites değişimi söz konusu. öndeki kameralı olana göre nispeten biraz daha iyi konumlanıyor. bu performansı kameralı olan tek başına yapmış olsaydı yola dağılmış olan büyük başlara girmişti. ha şu da var. öndeki olmadan arkadaki bu performansı sergileyemezdi sanırım. sırf öndekinden kopmamak adına, o bu hızda viraja giriyor bende girerim hesabıyla gidiyor sanki.
yahu yolun her tarafı yama içinde, sağında solunda çukurlar, dikkat ettim asfalt buz pisti gibi dümdüz, nasıl düşmediler hayret? aman eksik olsun lazım değil.
şaka mı bu? abiler benim arayıpta bulamadığım cennet yollarında motora binmişler. isteriz tabi
Virajı alamayıp karşı şeride geçme durumu yok, virajların geneline geniş açıdan girilmiş, hız gayet normal hatta çoğu kullanıcıya göre "yavaş" olarak bile nitelendirilebilir, yollar ve virajlar harika, benim için oldukça tatmin edici ve güvenli bir sürüş olmuş. Nacizane fikirlerim bunlar
güzergah neresi, burda çok güzel gazlanır Bu arada yeni yapılan istanbul izmir otobanının biten kısımlarında gazlayan oldu mu hiç ? Geçen hafta izniğe giderken dikkatimi çekti orhangazi yanından geçen kısım bitmişti... Çıkıp gazlasak çok mu tehlikeli olur
ben böyle biraz daha sert dalmayı seviyorum gerçi pulsarla gücü kaybetmeden 90 100 km anca üstü tehlikeli :D
Yol çok güzelmiş hakkaten. Rota neresi acep?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)