Trafik İşaretleri Değişti Haberiniz Var mı ????
Reklamlar
-
MOTOBABA ile trafik işaretlerini konuştuk.
Reklamlar
-
Çok çok güzel bir sohbet ve bilgilendirme olmuş.Umarım bu forum da gördüğüm tek teker giderken videosu olan,yahut özetle bu kuralların hiç birine uymadan video çekip böbürlenerek paylaşan arkadaşlar bir şeyler öğrenir(sanmıyorum..!!).
-
Thermosifon adlı üyeden alıntı
Çok çok güzel bir sohbet ve bilgilendirme olmuş.Umarım bu forum da gördüğüm tek teker giderken videosu olan,yahut özetle bu kuralların hiç birine uymadan video çekip böbürlenerek paylaşan arkadaşlar bir şeyler öğrenir(sanmıyorum..!!).
MOTOBABA çektiği videolar ile gençlere doğru örnek olmaya çalışan ve öğrenmeye devam eden sorumlu bir BABA . Bu iş için ciddi şekilde çalışıyor ve güzel işler çıkarıyor.
DAHA GİDİLECEK ÇOK YOL ,ÖĞRENECEK ÇOK ŞEY VAR
-
-
Güzel sohpet olmuş.
Öğrendiğim şeylerde oldu teşekkürler.
-
Bu işaretler 2007-2008 gibi değişti diye hatırlıyorum ama yanlış mı?
-
MotorKafa adlı üyeden alıntı
Bu işaretler 2007-2008 gibi değişti diye hatırlıyorum ama yanlış mı?
Karar o dönemde alındı ve değişim parça parça başladı. Şu anda tüm tabelalar yeni sisteme göre düzenlenmiş durumda.
-
Guncel !!!
Trafik levhalarinin motorcunun bilgi toplamasinda oynadigi faktorun ele alindigi kisim cok basarili
Abone olup firsat oldukca tum videolari izleyecegim.
-
aaa bura pendik marina, şu an burdayım mesajı yazarken üstüne bir de bugün bir abiyle buluştum led lamba vermek için, vlogla uğraştığını söyledi, ismi de motobaba tesadüfe bak
-
inzell adlı üyeden alıntı
aaa bura pendik marina, şu an burdayım mesajı yazarken
üstüne bir de bugün bir abiyle buluştum led lamba vermek için, vlogla uğraştığını söyledi, ismi de motobaba
tesadüfe bak
İsim benzerliği olsa gerek
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)