Ses çok temiz mikrofonu ne diye merak ederken motosikletten ses çıkmadığını fark ettim.
Vay be! Bu kadar konforla Çin'e gidilir valla.
o Atarlı , Küfürlü Motovloggerlar yüzünden dün bitanesiyle durduk yere karşılaştım. insanlar, biz enduroyada binsek yarış motoru yada scootera'da binsek hepimize motorcu diyolar ve aramızdan biri onun hoşuna gitmeyecek birşey yaparsa hepimize karşı kin besliyolar. bu çok saçma olsada bunun bilincinde olmak lazım. hatta düşen arkadaşa bir teyzenin oh çok iyi oldu geberin hepiniz dediğine bile denk geldim..
Faydalı bulduğum Vloglardan birisi. Eğer bu yorumumu okursa kendisine paylaşımlarından dolayı teşekkür ediyorum.
Video blog olayı yapmak nasıl bir hissiyattır acaba ?
Action Cam. piyasasının hızlanmasıyla içimizde patlayan-kabaran yönetmenlik, kameramanlık,
"ulan hep biz izliyoz birazda millete izletelim" diyerek REC yazan butona basma aşkı, hevesi..
Kayıt yaparken veya konuşurken farklı bir hissiyata, kişiliğe bürünmek tuhaf..
Benimde kaskta takılı durur çene kısmında sürekli kayıtta, geçen akşam vakti eczaneye girdim oturan adam bir telaşla fırladı yerinden irkildi,
desem ki "boşalt lan kasayı" adam yapacak. Neyse S.A. deyip konuya girdim. Diyeceğim kamera takılı olduğunu unutarak bazen milletin neden bana tuhaf baktığını, davrandığını merak ediyorum. Sonradan aklıma geliyor tuhaf göründüğüm.
Elime kamerayı alıp ne var ne yok bi izleyeyim bende yok arkadaş.
Adamlar izlemeyi bırak birde montajlayıp upload ediyor, paylaşıyor.
Bunları dizi gibi izleyen takip eden var mıdır,
"-acaba bugünkü bölümde ne olacak, yine o kavşaktan geçecek mi ?"
Neyini merak ediyon ?
İlginç bana tuhaf geliyor.
Derin olan kuyu değil, kısa olan ip'tir.
Kesinlikle güzel bir vlog olmuş elinize emeğinize sağlık takipteyim
Sen benim motorun sesini duysan!
Senelerdir yüksek sesli motosikletlere bine bine kulağım nasıl folloş olduysa artık geçen ay bir tane VFR aldım.
Her kırmızı ışıkta motor stop etti zannedip gazı yokluyorum.
Üstelik bu kendimi geliştirmiş halim.
Önceleri tekrar marşa basıyordum.
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
Hem eğitimi içinde barındıran hemde motosiklet kültürünü sevdiren keyifli vlogger motoBaba Her zaman takipteyim..
Sevdim motobaba yı...
Edit büdüt: Youtube yorumlarında şimdi gördüm meslektaşmışız... Bir abiniz olarak diyebilirim ki babalık konusunda yaklaşımınız daha doğrusu arayışınız gayet olumlu... Şansınız bol olsun...
20 dk lık video ne ara bitti anlamadım,ruhu okşayan sakinlikte kullanılan bir motor ve terapi edercesine söylenen güzel sözler var.
size filozofbaba diyebilirmiyim okan abicim :D
1200 aldım
Ne zamandır istiyordum ucuza denk getirince kaçırmadım.
2. Motor diye aldım bir aydır sadece ona biniyorum.
Seyrek çıktığım halde 2 bin km yapmışım.
Her çıktığımda 50-100 kmlik güzergahlar belirliyorum.
Ben değil motor istiyor.
Bir kamera da ben mi alsam naapsam?!
Lö motorcu diye vlog yaparım.
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
02:05 deki bisikletli benim abi Bu arada kanalınız hayırlı olsun.
Euzü billahi mine'ş-Şeytani'r-racîm Bismillahirrahmanirrahim
Önce güldüm, Sonra bastım subscribe'e hocam.
Can sıkıldıkça izlerim, Kaliteli videolar, teşekkür ederiz.
Konuşma sırasında bir mevzuda irkildim. Arkadaş gayet sakin gayet dingin ve saygılı anlatıyor, samimi de. Konu şu: trafikte artık 2-3 kişiyi öldürecek hale gelmiştim çıldırmak üzereydim kısmı.
Biz motor üzerine geçip huzura zaman zaman varıyouz ama o adam hala orda(arabasında) ve cinnet geçiriyor. İstediğimiz kadar önlem alalım işimiz şansa kalmış aslında. O adamların bizi öldürme isteği, motivasyonu konusunda, bunu azaltma konusunda yapabileceğimiz bişey malesef yok.
Oocan bey bu kısmı sevmez ama ülkeyi bu hale getirenlere sevgiler saygılar...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)