insanin acelesi, bi mazereti olsa tamamda hergun boyle kullaniyorsa bi gun gelir yapistirirlar hocam.
insanin acelesi, bi mazereti olsa tamamda hergun boyle kullaniyorsa bi gun gelir yapistirirlar hocam.
Kendini yaksa kendi tercihi denir de, başkasını da yakacak.
Güzel kardeşim hızlı gidebilirsin teker yapabilirsin ama 1:13 deki gereksiz hareketi arada birde olsa yaparsan hayatın fazla uzun sürmez sağlıcakla kal
Kisa bir suredir edit yapmandan yada render seceneklerinin yanlis ayarlanmasindan veyahut kullandigin programdan da kaynakli olabilir. Ama dikkatli bakarsan sadece hareket halindeyken degil yavas hizlarda yada dururken de hareketlerde bir anomali var. Videoya gelince, soylenenlere kulak asma.10 senedir bu forumdayim, 10 senedir bu tarz seyleri yadirgarlar. Iyi pilotaja herzaman saygim buyuk. Kardesine tebriklerimi iletiver. Saygilar
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
Tescilli trafik canavarı.
Sanırım baya küfür eden olmuştur o trafikte bir küfürde benden size .
Tamam simdi oldu.Arka planda farkinda olmadan olmus olabilirYorumlara saygi duyuyorum ve katiliyorum.Burada onemli olan herkesin begenmesi degil.Kardesimle de butun yorumlarda bahsedilenlerin tamamini kendi aramizda tartistik.Ve bunlar bizim dogrulatimiz.Insan bazen delirir sadece olan bu.Herkes gorsun bu da onemli.Durustuz hic yoktan.Videolarla ugrasiyorum yukluyorum.Ama bu video iyi yorum aldi.Tabi 100 cc den 1000 cc ye gecilir mi adli konunun yanina yaklasamaz herhaldeForum cok tatsiz bu siralar.Hic yoktan Acun misali eglendirdik milletiKardesime selami iletecegim.
https://www.youtube.com/user/funtay34
http://instagram.com/tayfunboralegend/
https://www.facebook.com/tayfun.bora
kardeşinin biran önce emniyete bildirilmesi, ehliyetine el konulması ve trafikten men edilmesi lazım. Bu video da kanıt niteliğinde.
Boyle insanların trafiğe çıkması yasaklanmali.
Düşünsene arabayla normal gidiyorsun yanından geçerken çarpsan ölse bir suru evrak isi çıkacak mahkemelerde sürüneceksin.
kaldırımda insanları kenara sürükleyerek gitmenin, yaya geçidinde neredeyse insanların üzerine sürmenin hiç bir açıklaması olmaz...
normalde olsa çok şey yazarım da burada adaplı versiyonumu kullanıyorum...
keşke kaldırım da gittiği görüntüleri videoya koymasaymış kaldırımda aksiyon yok çünkü
bu istanbulda sürüş ise çok riskli çünkü bu şehirde araçlar anlık olarak sinyal vermeden şerit değiştiriyorlar. motosikleti zaten görmüyorlar
çok iyi kullanıyor yüzde 80 hakim ancak
deli cesaretini sadece video oyunlarında sergilemek lazım. belliki şov amaçlı bir video umarım normal sürüşü bu şekilde değildir. allah korusun yaşamasını isteriz tüm motorseverlerin. !
Maşallah plotaj ve hakimiyet güzel ama yapılan yer bence yanlış,haaa arada herkeste bir dellenme hali olmuyor mu? , oluyor tabi,izlerken keyif aldım.Bence kardeşin motor sporlarına yönelsin yetenek var.
Ya sen uyar düzgün kullansin ya da motosikleti satip bıraksın bu tarz insanlar yoğun bakımda önümüze geliyor çoğunlukla pamuk tıkama ile son buluyor
Becerisi ve hakimiyetine diyecek bir şey yok.
Ama her anı ciddi tehlikeli. Siz bence ağabeyi olarak uyarın..
bence cok iyi kontrol ediyo motoru tabi yaptiklarini tasvip etmiyorum ama :D hakkını yememek lazım. bi de aşırı sakin hiç mi heycanlanmaz bi insan gözler hep aynı büyüyüp küçülmüyo. kaç bin km tecrübesi var arkadaşın?
arkadaşa beyaz şahin verelim
Cesur motorcu vardır,cesur ve yaşlı motorcu yoktur...
Allah sonumuzu hayır etsin...bu kadar aksiyonun sonunda bir bedel illaki ödenir...
Hocam riskli kullanım var birde 1-2 yerde araçlara çok yakın geçiyor orada aynaya bakmadan sağa sola giden çok oluyor bende aynı yolları kullanıyorum ondan dedim
Ayrıca kullanılan lastik nedir
Evet.. Motosiklet riskli bir hobidir. Ama ne kadar hakim olursan ol gereksiz riskler yaratmanin yada insanlarin tepkisini almanin da luzumu yok.. Kardeşin yada benzeri sürücülerin, sürüşleri yüzünden oluşan tepki tüm motosiklet kullanıcılarına yansıtılıyor.
Özetle; bu olmamış Tayfun.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)