Akşam evde tüm videoları atacağım. Sonra en son 2 yeni video bugün çekildi. Hepsi doğal ve organiktir.
Akşam evde tüm videoları atacağım. Sonra en son 2 yeni video bugün çekildi. Hepsi doğal ve organiktir.
2 film birden
Eskiler bilir
Biz 3 film diye biliydik
harbiden ha jeton yeni düştü bende gitmiştim zamanında 2 film birden
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:18 ----------
birazda gülelim
yol istemediğim halde yol veren taksici helal olsun.
16 17 yaşlarında bir insan düşünün . hataları videoda görünüyor.
1. ehliyet yok
2. kask yok hiç bir ekipman yok
3. caddede insanların ve arabaların yoğun olduğu bir yolda
4. hemde yayalar yaya geçidinden geçerken
5. tek teker yapıyor.
az ilerisi 2 tane kavşak var 2 tali yol var
bundan sonra tüm apaçileri deşifre edeceğim yanlarına gidip yüzlerini videoya alıp yotubede ve tüm sosyal medyada yayınlayacağım.
gerçi bu apaçiyle konuşma fırsatım olmadı.
bizde yaptık ama bu olayı gidipte caddede insanların yoğun olduğu bir alanda arabaların yoğunolduğu bir alanda ekipmansız yapmadık.
hiç tanımadığınız insanlardan durup dururken özür dilermisiniz ?
ben özellikle kask takmayan motosiklet kullanıcılarından özür diledim kask takmadıkları için
tabii asıl özür dilemek normal vatandaşa idi sonradan anladımki videoda bişey farkettim. bundan sonra nerede kask takmayan motosiklet sürücüsü var ise karşılaştığım zaman özür diliyicem . niye diye sordukları zaman;
sizin kask takmamanızdan dolayı sizden özür diliyorum
"Kask takmadığın için senden özür dilerim " Adam anlamadı ince espriyi.
Özellikle son videoyu çok beğendim, aklıma bu aralar revaçta olan sosyal deney videoları geldi, herkes kafasını kuma gömmüş , insanları tartarak konuşuyor, kalıplara sokuyor.
Şimdilik en beğendiklerim ,
1-) yabancı insana sebebsiz özür dileme 2. bölüm
2-) Songül nerde videosu
3-) Lokum videosu ( tinerci işin içine girmese daha iyi devam ederdi aslında )
Görüşmek üzere
Gel kasaya gel !!!
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:45 ----------
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:39 ----------
Sana demedim mi ben abi o ordekler cipsten baska bisey yemez diye.kendim yetistirdim onlari sen beni niye dinlemiyon abiii
ahahha yeni gördüm ''al lokum ye'' adlı çalışmayı. Güzel olmuş ama millet sokakta artık başkasının lokumunu yemiyo tabi
abi efsane olmaya doğru gidiyosun zevkle izliyoruz
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)