Bugun basima gelen olayin videosu..
Sinyalimi verdim, aynaya ve saga arkama baktim, onume baktim ve ne goreyim....
Allah absden razi olsun..
Bugun basima gelen olayin videosu..
Sinyalimi verdim, aynaya ve saga arkama baktim, onume baktim ve ne goreyim....
Allah absden razi olsun..
bu bakırköy girişi zaten berbat bi yer ne zaman girsem saçma sapan bişey oluyor. Absye kimse düşman değil bazı insanlar için olmazsa olmaz değil o kadar.
Aynaya biraz uzun bakmanız aracı gördüğünüzde gereksiz panik yapmanıza neden olmuş gibi geldi bana. Abs olmadan da bu hızlarda kızaklamadan durulabilir sanırım. Geçmiş olsun.
turker arkadasin dedigi gibi nalet biryer, biraz uzun bakmak zorundasiniz orda.
ondeki araba biraz erken sinyal verse boyle panik olmazdim sanirsam. yada en azindan sinyal verse
araba surucusu bayandi bu arada. ;p
45 den 35 e 4 metre de düşürmek için abs şart bencede do ı need abs on motorcycle
ABS ile ne ilgisi var anlamadım
Daha yenisiniz galiba
kafanizi one ceviriyorsunuz, 4 metre onunuzde orda olmadigini dusundugunuz bir araba var ve hiziniz 45.
sanirsam dalga geiyorsunuz benimle..
45 km sürat ile giderken 35 'e düşüyorsunuz ve bir panik haliniz var. Ayrıca inanın bana NC çok sevdiğim bir motor,fakat frenleri beş para etmez. Son olarak konumunuz doğru mu? Eğer doğru ise, frenleme sonrasında bağlanan yolun şeridinde ne işiniz var? Köprü üzerinden tekrar e5 bağlantısı olması yüzünden birleşme noktası ve yonca giriş mesafesi çok kısa. Siz de biran önce yoncaya girmeye endekslenmişsiniz. Abartılacak bir durum yok, sadece biraz daha dikkatli olmanızda fayda var.
ABS'nin düşmanı değilim de sen daha frenlemeyi ve motosikletinle trafikte pozisyon almayı öğrenememişsin
Hele ABS'nin daha ne işe yaradığını da öğrenememişsin :D
ABS fren mesafesini kısaltmaz.
1- Tekerleklerin kilitlenmesini engeller.
2- Fren sırasında gidonun sana tepki vermesini böylece motosikletin yönünü değiştirmeni sağlar.
Biraz daha çalış öğreneceksin motosiklet kullanmayı ;)
Abs nin avantajı tartışılmaz ama bencede yaşanan olaya bakarsak biraz abartılı çıkarım olmuş.
Şu yaşadığınız olay hergün trafikte başınıza gelebilir. Fakat burada ekstradan araç sinyal bile vermiş!!!
Abs ye çok fazla güvenmek yerine sürüşünüzü gözden geçirin bence.
ABS'niz var ama motora kontra verip yana kaçsanız fren yapmanıza bile gerek yoktu. Otobüs gibi sürüyosunuz motoru.
Bakmayın burdakilerin konuşmalarına.Abs olmasaydı orda şu an lastiğiniz kitlenmiş sizinde yeri öpmüş olmanız olasıymış.
millet ne biliyor arkadaş motor kullanmayı. ben başlamadan binmekten vazgeçtim valla.
İyi tamam güzel hoşta bunun ABS ile ne alakası var? Biri açıklayabilir mi?
Geçmiş olsun
Adam dalginligi ile panik fren yapmis abs sayesinde kurtulmus.Burda belirtmek istediği abs nin güzelliği.Oda demiyor ki ben mukemmelim konumum dogru vs vs. neden sen kötüsün git ogren abs size binme diyorsunuz.Bu foruma yakışmıyor.Dikkatli ol de suna dikkat et kardesim de.Ne bu rekabet ben olsam gerek yok tavırları.Adamin konusunda millet kendini düşünüyor hala
Öndeki araç aynaya bakmadan manevra yapmaya çalıştığı için ana avrat küfürü hak etmiş
Size de geçmiş olsun
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)