Merhaba Arkadaşlar,
Bu yaz yaptığım Nordkapp (https://www.facebook.com/HedefNordkapp) turunda geçtiğim ülkelerden ikisini (Çek Cumhuriyeti ve Polonya) içeren bir yol videosu yükledim youtube'a. İyi seyirler...
Merhaba Arkadaşlar,
Bu yaz yaptığım Nordkapp (https://www.facebook.com/HedefNordkapp) turunda geçtiğim ülkelerden ikisini (Çek Cumhuriyeti ve Polonya) içeren bir yol videosu yükledim youtube'a. İyi seyirler...
Güzel gezi olmuş. Ancak nedense yurt dışı gezi videolarında gözüm hep asfalta gidiyor, kalitesini görünce bizim delik deşik çukur dolu asfaltlarımız geliyor aklıma, moralim bozuluyor, basıyorum küfrü...
Arkadaş bu adamlar asfaltlarını deterjanlamı yıkıyorlar neden bu kadar temiz ve güzel yolları var bunların? Özenmemek elde değil...
mühendislik orada
burada herşey b..tan...
başladım uzun uzun siyasete de sildim sonra neyse...
güzel gezi tebrikler
Radar olan yerlerde azami hız değerleri bizimki gibi ise bi teklik girmiştir plakaya şimdiye
Ne kadar gereksiz kalabalık bir şehirmiş İstanbul, pazar sabahı bile bu kadar sakin olmuyor
Aslında cevap çok basit; kaliteli asfalt ve malzeme kullanarak yapıyorlar yollarını yıllar boyunca hiç bir şey olmuyor. Üstelik bu ülkeler Türkiye'den fazla yağış alıyor normalde daha çok yıpranması lazım. Umarım bir gün bizim ülkemizin köy ve kasabalarında da böyle yollar görürüz...
Teşekkürler.
Video'da yok ama her kasaba girişinde istisnasız hızınızı gösteren kameralı sistem vardı, ben genelde hız kurallarına uydum ama bazen çevreme bakmaktan kaçırdığım oluyordu
memnunmusun tracerdan? böyle uzun bi yolculuk için rahatmıydı? bende tracer almayı düşünüyorumda artılarından ve eksilerinden bahsedebilirsen sevinirim.
Binalara hasta oldum ben masal şehri gibi hepsinin önünde bi foto çektirirdim heralde
15 bin km'ye geldi Tracer, oldukça memnunum ben. Selesi sert, jel sele taktım şu an bir sıkıntım yok, bunun dışında camı yetersiz ama alıştım gibi belki rüzgar deflektörü takabilirim. Yüksek süratlerde ön biraz dengesiz ama süspansiyon ayarları ve elcik korumaları aşağı konuma alınca düzeliyor. Bence fiyat performans olarak en mantklı sport-touring.
güzel video olmuş. emeğine sağlık.
asfalt için bizde de mühendislik var ama farklı yöntemde çalışıyor. üzerinden geçtiğimiz köprünün asfaltının ne kadar iyi olduğunu her geçtiğimde düşünürüm.
"Köprünün asfaltında, Trinidad Tobago’dan gelen, gölden çıkarılan düşük penetrasyonlu kaya asfaltı kullanılacak."
http://www.milliyet.com.tr/bogazici-koprusu-nun-silueti/ekonomi/detay/1715500/default.htm?ref=yahoo&pt=BureoF5GVB2012-08-10.html2012-08-11.html?
Malzeme çok güzel ama sunumunuz biraz yetersiz kalmış.
Nordkapp'a giderek bir efsane oldun sen benim için. Sanırım Kuzey ışıklarını göremedin mevsim uygun olmadığından dolayı.
Mühendislik var ama maalesef para kazanma hırsı insanların gözünü kör etmiş durumda, daha fazla vergi vermemize rağmen onların yollarına bakıp ah diyoruz :(
facebook Hedef Nordkapp sayfasında daha detaylı yazdım gezi ile ilgili, oradan bakabilirsin.
Teşekkürler, darısı başına
Gözleri yollara takılmışmismista , deterjanlami yıkıyorlarmista, susun olum. Sayın yüksek makam daki amcalar (daha önce Uzun birinden bahsetmistim ama silmek zorunda kaldım) duble yol yaptı bize. Olsun bizim uefa kupamiz var anlicaginiz
Darısı başıma (galiba önce bi motor lazım )
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)