Allah başka dert vermesin müdür. Yolda yaya gördün mü üstüne üstüne sür, sakın gidonu kırma! Maazallah yorulur falan kolların.
ne komiksin inan...kendinizde yaşadığınızda görürüm ben bu yorumları ;)
İlk yaya olayını ben de garipsemedim, adam karşıdan karşıya geçmiş, aradaki boşluğa doğru yürüyor. Bu haklı olduğu ve el hareketi yapması gerektiği anlamına gelmez elbette ama koca yolda motoru üstüne sürmenin de anlamı yok bence. Keyifli sürüşler..
arkadaşlar yayaların yeri kaldırımlar veya yaya geçitleri, araçların yeri ise yollar ve caddelerdir...yolların, yaya geçitlerinin ve kaldırımların yapılış amacı budur lütfen ya...herkes istediği yerden istediği şekilde gidebilirmi?
İlk video ile yorum yapayım
yahu anlamadığım olay kardeşim adam geçmiş kenarda niye adamın üstüne sürüyorsunuz
basın gidin kardeşim derdiniz ne yol bomboş sana hiçbir tehlike yaratmıyor bu gerginlikte neyin nesi
neden yayayı taciz ediyorsunuz + yaya geçitinde yayayla karıstıgın her kazada yaya şuçluda olsa ihale yine araç sahibine kalıyor
neyin kafası bu her kamera takan garip garip video çekip işte şöyle işte böyle
Hayatınımızın her saniyesini kurallar doğrultusunda yaşıyor olsak bu video iş yapar, mesela amerika da bu video ile o yayaya ceza kestirebilirsiniz, ama 70 yazan yolda 90'la gittiğimiz sürece böyle şeylere ne hakkımız var ne de kural abidesi kesilme şansımız.. Naçizane..
yaya geçidini hiçbir şekilde kullanmayan motorcu bu durumu garipser arkadaşlar kusura bakmayın...istediğiniz mobese kamerasını,görgü tanıklarını konuşturun asla ve asla yaya geçidini kullanmam kimsenin hakkına taciz edemem...bu arkadaş karşıya geçmiş olabilir geçerken yolun ortasında yok donunu topluyor,kollar iki yana pergel gibi açık pelikan yavrusu gibi neyin artisliği yani soluna da bakmadan geçmesi cabası tabii bi racing geliyor olsaydı görürdüm o bakmadan geçmeleri........tekeriniz düz bassın
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)