Merhaba arkadaşlar,
Uzun zaman önce, motor kullanmayı öğrenmeye çalışan ben ufak bir kaza atlatmıştım, siz olsanız ne yapardınız nasıl davranırdınız. Diğer videolarımı da göz atmayı unutmayın
İyi Seyirler..
https://youtu.be/EXbz0OJDNW0
Merhaba arkadaşlar,
Uzun zaman önce, motor kullanmayı öğrenmeye çalışan ben ufak bir kaza atlatmıştım, siz olsanız ne yapardınız nasıl davranırdınız. Diğer videolarımı da göz atmayı unutmayın
İyi Seyirler..
https://youtu.be/EXbz0OJDNW0
Sana bişey olmamış iyide o arabadaki adam bir inip baksaydı çok şey kaybedecekti heralde.
Ayrıca video paylaşmak yeterli değil diğer videona yorum yaptım cevap bile vermedin.
moruk idrak ettigimce duran motoru yere Attın be ahahaha beterinden korusun yaratan
Merhaba,
Atlamış olabilirim hangi video olduğunu soylerseniz hemen telafi edeyim
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:44 ----------
merhaba, evet durduğunu bende videoyu izledikten sonra anladım. Tecrübesizliği
Gereksiz hareket bunlar. O trafikte çok risk almışşın, yol hakkı adamın, sen yola zıplamışsın.
edit: Dikkat et kardeşim, hatandan dolayı ucuz yırtmışsın, bir dahaki sefere bu kadar kolay olmayabilir. Aman dikkat et kendine.
Tecrübesizliğiniz duran motordan atlamaktan ziyade, yanlış tempoda seyir etmenizden belli oluyor
Umarım şu an bu kadar çok risk almıyorsunuzdur
Duran motosikleti attın ben senin kadar malı kıymetsiz biri görmedim
Benim kazamda motosiklet 1.viteste elim debriyajda stop bile ettirmedim
kazaya örnek verecek olursak @motorcumuhabbeti nin xt125 ile paylaştığı kaza
Motosiklet kullanmaya başladığım yanı öğrenmeye çalıştığım ilk zamanlardı o yüzden böyle anladım Teşekkürler
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:08 ----------
Merhaba,
Can maldan daha önemli dostum yenisi alınabiliyor veya parçası var yaptirabilirsin o yüzden küçük CC başlamak onemli, geçmiş olsun dostum yani tecrübe edindikce daha soğuk kanlı ve mantıklı kararlar alıyorsun
geçmiş olsun motosikletinde koruma takozu olsaydı grenajlarda felan yan bıraktıgında hasar olurmuydu ?
arkadan gelen araçlara dikkat...özellikle sağından solundan...yana atlayım derken yan şeritten arkadan gelen aracın altına girebilirsin aman dikkat...
sag arkandakı buyuk araç seni ezseydi napcaktın çok merak ediyorum atlanırmı be motordan
durdurduğun motoru yere bırakmışsın
Hasar olmadı dostum sadece sinyalim yamuldu onu da tornavida yardımıyla düzelttim
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:03 ----------
Teşekkürler, küçük CC motosikletle başlamak önemli ve zaman geçtikçe bu tür hataları öngörmeye başlıyorsun
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:05 ----------
Evet videoyu izlediğimde ilk düşündüğüm oydu, kamerayla gezmenin güzel tarafı da hatalarını sonradan görebiliyorsun.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)