Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Honda CBR 250R Nasıl Motordan Atlanır :)

REKLAM ALANI

Merhaba arkadaşlar,
    Uzun zaman önce, motor kullanmayı öğrenmeye çalışan ben ufak bir kaza atlatmıştım, siz olsanız ne yapardınız nasıl davranırdınız. Diğer videolarımı da göz atmayı unutmayın
    İyi Seyirler..

https://youtu.be/EXbz0OJDNW0

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    A.Türker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 125R
    Sana bişey olmamış iyide o arabadaki adam bir inip baksaydı çok şey kaybedecekti heralde.
    Ayrıca video paylaşmak yeterli değil diğer videona yorum yaptım cevap bile vermedin.

mücahit1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Null
    moruk idrak ettigimce duran motoru yere Attın be ahahaha beterinden korusun yaratan
    halilom bunu beğendi.

Merhaba,
    Atlamış olabilirim hangi video olduğunu soylerseniz hemen telafi edeyim

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:44 ----------

merhaba, evet durduğunu bende videoyu izledikten sonra anladım. Tecrübesizliği

sey_47 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BWS 100
    Gereksiz hareket bunlar. O trafikte çok risk almışşın, yol hakkı adamın, sen yola zıplamışsın.

edit: Dikkat et kardeşim, hatandan dolayı ucuz yırtmışsın, bir dahaki sefere bu kadar kolay olmayabilir. Aman dikkat et kendine.

Sokollu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübesizliğiniz duran motordan atlamaktan ziyade, yanlış tempoda seyir etmenizden belli oluyor

Umarım şu an bu kadar çok risk almıyorsunuzdur

shooter1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Duran motosikleti attın ben senin kadar malı kıymetsiz biri görmedim
    Benim kazamda motosiklet 1.viteste elim debriyajda stop bile ettirmedim
    kazaya örnek verecek olursak @motorcumuhabbeti nin xt125 ile paylaştığı kaza

Alıntı Sokollu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Tecrübesizliğiniz duran motordan atlamaktan ziyade, yanlış tempoda seyir etmenizden belli oluyor

Umarım şu an bu kadar çok risk almıyorsunuzdur

Motosiklet kullanmaya başladığım yanı öğrenmeye çalıştığım ilk zamanlardı o yüzden böyle anladım Teşekkürler

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:08 ----------

Alıntı shooter1 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Duran motosikleti attın ben senin kadar malı kıymetsiz biri görmedim
    Benim kazamda motosiklet 1.viteste elim debriyajda stop bile ettirmedim
    kazaya örnek verecek olursak @motorcumuhabbeti nin xt125 ile paylaştığı kaza
    Merhaba,
    Can maldan daha önemli dostum yenisi alınabiliyor veya parçası var yaptirabilirsin o yüzden küçük CC başlamak onemli, geçmiş olsun dostum yani tecrübe edindikce daha soğuk kanlı ve mantıklı kararlar alıyorsun

Motosikleti
    Honda Cbr 125 R Repsol
    geçmiş olsun motosikletinde koruma takozu olsaydı grenajlarda felan yan bıraktıgında hasar olurmuydu ?

natila - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf150 + HD sporster xl 1200 custom cb
    arkadan gelen araçlara dikkat...özellikle sağından solundan...yana atlayım derken yan şeritten arkadan gelen aracın altına girebilirsin aman dikkat...

YouSuffer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XJ6N
    sag arkandakı buyuk araç seni ezseydi napcaktın çok merak ediyorum atlanırmı be motordan

LynXMaSTeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 650F | Honda CB750 Hornet
    durdurduğun motoru yere bırakmışsın

Alıntı wehwetoz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    geçmiş olsun motosikletinde koruma takozu olsaydı grenajlarda felan yan bıraktıgında hasar olurmuydu ?
    Hasar olmadı dostum sadece sinyalim yamuldu onu da tornavida yardımıyla düzelttim

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:03 ----------

Alıntı natila adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadan gelen araçlara dikkat...özellikle sağından solundan...yana atlayım derken yan şeritten arkadan gelen aracın altına girebilirsin aman dikkat...
    Teşekkürler, küçük CC motosikletle başlamak önemli ve zaman geçtikçe bu tür hataları öngörmeye başlıyorsun

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:05 ----------

Alıntı YouSuffer adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sag arkandakı buyuk araç seni ezseydi napcaktın çok merak ediyorum atlanırmı be motordan
    Evet videoyu izlediğimde ilk düşündüğüm oydu, kamerayla gezmenin güzel tarafı da hatalarını sonradan görebiliyorsun.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler