Honda CBR 250R Uzun Yolda (Gündüz Yolculuğu)
Reklamlar
-
Merhaba arkadaşlar,
Motorumla videonun başında 180 km desemde İstanbul - Kırklareli arasında 210 km'lik bir yolculuk yaptım ve bunu da dilim döndüğünce kendi öngörülerim doğrultusunda anlatmaya çalıştım, umarım eğlenceli ve bilgilendirici bir video olmuştur.
Birde dönüşte gece yolculuğum var onu da en kısa sürede hazırlayıp paylaşacağım.
İyi Seyirler..
https://youtu.be/TI3SpRhVyJ4
Reklamlar
-
Hayırlı yolculuklar ve hayırlı bayramlar lakin neden sinyalleri dönüşlerde kullanmıyorsunuz ? Birde bir anda iki elinizi bırakmanız doğru ve güvenilir birşey değil gerçekten.
-
Teşekkürler, size ve tüm forumdaşlara hayırlı bayramlar. Bende şimdi videoyu tamamen izleyince hiç sinyal vermiyormuş gibi gözüküyorum buna biraz daha dikkat etmem gerekiyor, uyarılarınız için teşekkürler
-
Müdür ufak bir izledim de, aklıma takıldı sorayım dedim.
Genelde milletin kamerasından rüzgar sesi geliyor. sende ses bayağı net. Harici mikrofon mu kullanıyorsun.
Bir de kameranın modeli nedir acaba.
-
GoPro Hero 4 Silver kullanıyorum, evet kaskımın içinde yaka mikrofonu var o yüzden rüzgar sesi pek olmuyor. Bu yolculuğu yaparken biraz hasta gibiydim sesim biraz tuhaf kusura bakmayın
-
Guzel video eline saglik.
-
Teşekkürler, videoda bahsetmediğim merak ettiğiniz sorular varsa cevaplamak tan memnun olurum
-
60 fps gözümü bayram ettirdi teşekkürler.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)