Hiç gerek yok bu tür şeylere motordan soğutuyorsunuz insanları
Kendilerine, “Yeryüzünde bozgunculuk yapmayın“ denildiğinde
“Bizler sadece düzeltenleriz“ derler.
Oysa onlardır asıl bozguncu; farkında bile değiller. 2.12
Sizden çok bir şey istemiyoruz ışıkta 3 saniye kala kalkış yapmayın.
motordan soğuyan motosiklet kullanıcıları..sen hangi insanlardan bahsediyorsun onu anlamadım
bu tarz oloylar sıklıkla yaşanıyor gün oluyorki araçla çıktığım zaman ben bile yapıyorum bazen yanlış tabi biliyorum (buda öz eleştiri olsun)
ben 41 yaşındayım şimdiye kadarki tecrübelerime dayanarak söyleyim ben olsam "sinyal ver " diye şahsa sesleneceğime trafiğin yeni uygulaması var abi
gönder ona kessin cezayı zaten her şey kayıtta ne uğraşıcam elin magandasıyla kırmızıda durdun satırı çıkardı seni kovalamaya başladı ne yapcan
HAYATI TESPİH YAPTIM KAH ÇEKİYORUUUM KAH SALLIYORUUUM......
Ters olan ne var olayda onu anlamadım ben ?
Sen sinyal veriyorsan sorun yok adamda sinyal ile işaret vermeli tabi ,ama sende sinyal vermiyorsun gibi.
videoyu iyi izle adam sağlar sollarken bile sinyalimi her zaman veririm ben,,,o yüzden kızıyorum insanlara
her sinyal vermeyene, aniden önüme kıranlara, beni sıkıştıranlara vs vs aynı tepkiyi versem günde sayısız kavgaya karışırdım trafik de sabırlı, hoşgörülü olmak şart.
minibüsçüde iyi sabır varmış arkadaş
aynı benim hanımın benimle durduk yere kavga çıkarmaya çalışırken attığı tripler gibi trip atmışsın adama
abartısız söylüyorum antalyadaki şoförler harbiden soğuk kanlı veya fazlaca umursamaz
Van da aynı muhabbetin çeyreğini yapmadan kafana levyeyi indirirlerdi
haha sesli güldüm
Kavga etmek için yer arıyosun heralde.Hangi bieiyle uğraşıcaksın.Bigün öyle birine denk gelirsin ki çeker vurur.
bakış açısı farklı kardeşim ben uğraşmak için çaba harcamıyorum çocuk muyuz,belalar gelip bana çatıyor sessiz kalamıyorum...videoda gerekli açıklamalar yer alıyor!
ben gunde 12 saat istanbul trafigindeyim.boyle her sinyal vermeyene laf etseydim şu an mezardaydim herhalde.bu devirde kimsenin ne oldugu belli degil en ummadigin adamin belinde emanet var.gerek yok boyle atraksiyonlara
Birader yanlış anlama sakın ama bu şekilde kimseyi adam edemeyiz. Önceki videonuda hatırlıyorum. Yani bir gün birisi kalkıp bıçaklayabilir seni. Yada hiç sesini çıkarmadan sen seyir halindeyken seni ezip kaçar. Trafikte aciz durumdayız maalesef. Seni sıkıştırmanın ölümüne sebebiyet vereceğini düşünecek kapasitesi olmayan insanlara trafik dersi veremeyiz.
İyi alıştın bu videolardan bir kere ismin çıktı ya sağda solda araçların açığını arıyorsun. Birader motorcu olarak sen biraz yavaş git kavşaklara da atlama sıkıntı olmaz. Bunlar bitmez çünkü. Bir gün sert kayaya gelirsin sonrası zaten malum.
Yüzde yüz haklısınız sinyal vermesi gerekiyor aması fazlası eksiği yok. Yaşam ve çalışma şartları o kadar kötü bir hale geldi ki insanların kafasında ne trafik kuralı ne de motosiklete saygı var. O an o adam serviste ki yolcuları bir an önce bırakayım da evime gideyim derdinde. Bunun dışında borçlar kartlar krediler düşünecek en ufak yer kalmamış kafa dolmuş taşmış. Tüm bunların üzerine Birde İstanbul trafiğinin stresi.. Mağduruz evet ama biraz karşılıklı anlayış şart gibi..
En yakin elim vaka ornegi emniyet mudurunun vurdugu gen arkadasimiz insan gaflete dusebilir çok duzgun bir arkadaşmis gençliginin bagrinda yok oldu ..kim bilir neler savurdu cocuğa bun duruma geldi Allah bilir .. bende elimden geldigi kadar erkekligin 10 / 9 uyguluyorum nalet olsunn kör şeytana degip uzuyorum canim yanmayip maddi bir hasar yoksa devam ☺
Sen trafik polisi misin?
Bir de şu videonu izledim.
Umarım bir gün o sert kayaya sen çarpmazsın yada ikinci videodaki "patlayan çocuk" sen olmazsın.
Yada ol yaa bana ne, işin gücün artistlikten başka bir şey değil.
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:48 ----------
Hee bu o dayıya atarlanan adam dimi
Ulan arkadaş az daha yiyodun dayıdan dayağı, neyse ki sonradan abi çekip kurtulmuştun
Motosikletli Kaplumbağa...
senin gibi izleyenler hep öyle sanıyor zaten :D
saygımdan yaptığı herşeye rağmen vurmadım ben o ihtiyara elimi kaldıramadım...vurmadığımdan etmediğimden değil sevgili kardeşim!!!!
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)