Geçen haftasonu ve önceki haftasonu olan 2 adet gezide kaydettiğim videolardan bi derleme yaptım
Bazı arkadaşların ki kadar profesyonel olmasa da idare eder diye düşünüyorum
şimdiden iyi seyirler
Geçen haftasonu ve önceki haftasonu olan 2 adet gezide kaydettiğim videolardan bi derleme yaptım
Bazı arkadaşların ki kadar profesyonel olmasa da idare eder diye düşünüyorum
şimdiden iyi seyirler
bence gayet iyi olmuş bazıları müzik ister bazıları makinenin sesini duyalım kardeşim bu ne yhaaa der seninkinde hem müzik çok uyumlu olmuş hemde makinenin seside alttan alttan geliyor.Tek sorun şu plakaları gizle kardeş:Dha birde birbirinize yakın sürdüğünüz yerlerde biraz riskli olmuş yahu bir şey olucak diye korktum
Cok iyi olmus biraz tehlikeli ama baya eglenceli
teşekkürler
plakaları kapatmaya üşendim videoyu yaparken sıkıntı olacağını sanmıyorum zaten
"Bu icatlar şeytan işi yeaaa"
Cidden iyimiş Allah kaza bela vermesin .
Hocam maassaallah terapi pc başında bana bile iyi geldi gerçekten , Rabbim kazadan beladan korusun..
teşekkürler arkadaşlar, Allah hiç birimize kaza bela vermesin
1:30 la 4:13 hiç akıl işi gelmedi bana. Arkadaşlar tecrübeli ama o belli. Hoş 1000 CC Super Sport sürmek ne kadar akıl işi o da tartışılır.
aklı noksan adamlarız malesef
Allah kaza bela vermesin süper izledikce özeniyorum ozendikce ilerde bu makinalara binmek için çalışıyorum (üni hazırlık öğrencisi) :D
Tehlikeli kullanıyorsunuz, dikkatli olun.
İşte bu yüzden sitemizde bu tür video paylaşımı yasaktır, gözümüzden kaçmış. Başka benzer videolar varsa uyarın silelim
Tehlikeli işlerden dolayı admin cıs yapmış.
yabancı olunca daha tehlikelileri bile serbest hatta adminler paylaşır, ama yerli olunca yasak.. tamam peki
instagram.com/ak.kucukcaglayan
video linklerini neden göremiyorum acaba
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)