Bazen Yeni Dostunuz Trafikte karşınıza çıkabilir.
Reklamlar
-
Sabah iş dönüşü yeni dostumuz ile trafikte karşılaştık. Muhtemelen birileri getirip etrafta ev vb.olmayan bir alana atmışlar. Hayatta kalması mucize olmuş. Şimdi garajda mesut mutlu yaşıyor kendisi. Çok oyuncu, meraklı zilli bir şey. Eve alamadık, çünkü fotoğrafta gördüğünüz kızımız rahat bırakmayacak. Hatta eve girdiğimde kokusunu aldı sanırım, bir saat boyunca üzerimdekileri koklayıp durdu.
http://youtu.be/EXomo4qPbHo
Reklamlar
-
sizin gibi duyarlı,sevgi dolu insanları görmek ne kadar güzel... tebrik ediyorum siz olmasanız çoktan asfalta yapıştırmışlardı.
-
Ben inanıyorum bu ülkede bir şeyler değişebilir.
-
Eğer bir insan aynı durumda sizin yaptığınızı yapmazsa şerefsizdir,vicdansızdır.Açık ve net.Allah razı olsun...
-
şeref tayin etmesek kimseye. herkes kendinden sorumlu değil mi_
-
Tebrik ediyorum, süper bir iş yapmışsınız
-
pazar günü evime gelirken son ışıklarda yeşil yanmasına 8-10 saniye kala bir yavru süs köpeği koşabileceği en hızlı şekilde koşarak geçti yanımdan. arkasındanda tasmalı bir pitbull aynı şekilde. hemen arkalarından bir genç. dönüp baktım köpekler çok hızlı çocuk yetişemiyecek. kaldırıma cıkıp ters istikamette yakaladım arkadaşı. ''nereye gittiler atla.'' dedim. atladı nefes nefese şu tarafa galiba dedi siz sahibimisiniz? hayır dedim seni ve durumu görüp döndüm 2-3 sokak yukarıda yakaladık köpekleri. pitbull tam saldırırken aldı süs köpeğini altından ve korkuyla motora atladı. bastım. nereye dedim xxxx veterinere dedi.. küçük dostumuzu ve arkadaşı veterinere bırakıp yola devam ettim.
-
Hocam sen bir daha video çekerken vizörü haber vermeden kaldırma olur mu ödüm patladı yeminle bu ara da kediciğe sahip çıktığınız için Allah razı olsun inaşallah herkez sizin kadar duyarlı olabilir
-
tozluklu adlı üyeden alıntı
şeref tayin etmesek kimseye. herkes kendinden sorumlu değil mi_
değil
(onkarakter)
-
07 Temmuz 2015, 01:12
Bir an bagajda götüreceksiniz sandım Duyarlı davranışınız için ne kadar teşekkür etsem az.
-
07 Temmuz 2015, 01:18
Moderatör
Her vicdanı olan insanın yapması gereken bir davranış, bu yüzden sizi kutlamıyorum Tabi ki işin espirisi, fakat bir an o kediyi otoyolun kenarında bıraktığınızı görünce inşallah orada bırakmamıştır dedim, ve aldınız. Teşekkürler.
-
07 Temmuz 2015, 01:32
Adamsın
-
07 Temmuz 2015, 01:49
-
07 Temmuz 2015, 02:14
Öncelikle teşekkür ederiz. O hayvan kesin ölümden kurtldu bunda şüphe yok.
Ben orada olsam aynısını yapmayabilirdim, bu anlık verilen bir karar. Üstüne düşünülecek vakit olsa vicdanı olan hiç kimse geçip gitmezdi bunda hemfikiriz.
Bir seferinde gecenin bir yarısı yolun ortasında duran kocaman bir tahta parçasını yolun dışına atmak için durmuştum. Yolun ortasına çıkınca arkadan hızla gelen araçlar napıyon lan manyak der gibi korna/selektör yapmışlardı. O parça bir motorcuyu temas durumunda kesin düşürürdü, bir arabayı da yoldan çıkarıp bariyerlere yapıştırabilirdi. Sonuçta herkesin hassasiyetleri farklı, ben kendi ahlaki değerlerimizi başkalarına empoze etmenin çok mantıklı bir davranış olduğunu düşünmüyorum.
Hayvan severlik konusunda malesef hayvanına göre muamele yapıyoruz. Favori hayvanlarımıza iyi muamele ederek huzur buluyoruz ama öte yandan iskenderleri de löp löp indiriyoruz mideye. Burada içinden çıkılması zor bir ahlaki ikilem var. O yüzden ahlaki konularda kesin yargılara varmamak, belirli şartlar koyup onlar yerine getirilmeyince başkalarına kötü sıfatlar atfetmemek bence daha tutarlı bir davranış.
-
07 Temmuz 2015, 02:33
Adamsın...
bu kedilerden 5 tane bende vardı bahçemizde doğdular 1 sene boyunca her gün sütle falan besledim büyüttüm sonra 4 tanesi gitti (Götürmüşler) geri kalan 1 yavruyu 1 sene daha besledim geçen ay araba çarpmış oğluma öldü
Köpeklerin neden camdan dışarı baktığını ancak motosiklet sürücüleri anlar
-
07 Temmuz 2015, 13:36
Aslında montun içine koyacaktım. Ama tamamen kapalı olacağı için korkup patilemeye başlayabilir, giderken patilenmek motor üstünde tehlike yaratır dedim. İki bacağımın ve deponun arası ona güvenli bir alan oluşturdu. Hatta giderken bir ara ayağa dikilip sağı solu seyretti bizim yaramaz.
-
07 Temmuz 2015, 13:51
-
07 Temmuz 2015, 13:51
metinkilic adlı üyeden alıntı
Aslında montun içine koyacaktım. Ama tamamen kapalı olacağı için korkup patilemeye başlayabilir, giderken patilenmek motor üstünde tehlike yaratır dedim. İki bacağımın ve deponun arası ona güvenli bir alan oluşturdu. Hatta giderken bir ara ayağa dikilip sağı solu seyretti bizim yaramaz.
İsmini hikayesine uygun bişey koy bari :D
-
07 Temmuz 2015, 13:53
SizofrenMacaPapazi adlı üyeden alıntı
İsmini hikayesine uygun bişey koy bari :D
İsim hiç aklıma gelmedi. Bu konuda da tekliflere açığım. El birliği ile bir isim buluruz.
-
07 Temmuz 2015, 14:11
kedileri kopekleri sevmiyorum, dokunamiyorum.
ama yapiginiz sey tamamen takdire sayan.
yureginize saglik.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)