helal olsun kardeşim.
helal olsun kardeşim.
Motosikletimin üstü açık..
https://www.youtube.com/channel/UCp4K0dvqaCd6YAr_beEsudA/featured?view_as=subscriber
Geçen gün pizza dağıtırken dönüşte caddede yol ortasında yavru kedi sinmişti hemen önümdeki transit araç üstünden geçti tam arkasında idim transitin, hemen önümde belirdi durdum scooterın önüne koydum devam ettim koca caddede bi tane hayvansever yok.
Sizi tebrik ediyorum bu duyarlı davranışınızdan ötürü Minik yavruyu ölümden kurtardığınız kesin. Keşke herkes sizin kadar duyarlı ve vicdan sahibi olsa hayatın daha yaşanabilir olacağı kesin
helal birader allah senden razı olsun.
Çok takdire şayan.. İyi ki iç cebiniz falan varsa koymamışsınız . Hayvancıklar korktuğundan heralde ... sonra ceketi yıkamak zorunda kalıyorsun.. E haliyle malum isim, kendiliğinden yerini buluyor..
Arkadaşlar adını ŞANSLI koyduk. bu gün itibari ile de kendisine evde bakacak bir bayana teslim ettik. Veteriner kontrolü yapıldı. Çok sağlıklı, herhangi bir problemi yok. Tasması hemen takıldı. Tüm iyi dileklerde bulunan arkadaşlara çok teşekkür ediyorum.
Her zaman haklının, garibin, düşkünün, hayvanın ve doğanın yanında olmayı kendime ilke edindim. Çok param olmadı, ama çok dostum oldu. Mal mülk biriktiremedim ama anı biriktirdim. Benim için güzel bir anı olarak kalacak aklımda ŞANSLI.
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)