Dl 650 V-Strom Kum geçişi.
Reklamlar
-
17 Haziran 2015, 13:15
Dün artçımla gidelim denize girelim serinleyelim dedik. EE tabi denizde yüzerken motorumda gözümün önünde olsun istedim. Hal böyle olunca kuma sokmak zorunda kaldım. Neyse girerken iyiydi, yüzdük. Fakat dönüşte hafif yokuş olduğu için kumda vstromla biraz zorlandım
2 video koyacağım, ilkinde başarısızlıkla sonuçlanınca videoyu kesip arkadaş yardımımı koştu 2. videoda başarıya ulaştım
Reklamlar
-
17 Haziran 2015, 13:47
Dostum, ukalalık olarak algılama, ağırlığını motora vermediğin için çok patinaj çekti. Tek bacağını sadece ufak dokunuşlarla denge için yere uzatırsan, geri kalan ağırlığın motora bineceği için o kadar patinaj çekmeyebilir. Bir de patinaja başladığı an, şöyle totoyla zıplama hareketi yapabilirsin. Aşağı doğru her bastığında patinajı kesmesi lazım. Eğer o da yetmezse, arkadaşın arka çantaya yakın bir yerden yere doğru bastırabilir.
-
17 Haziran 2015, 13:51
capozzz adlı üyeden alıntı
Dostum, ukalalık olarak algılama, ağırlığını motora vermediğin için çok patinaj çekti. Tek bacağını sadece ufak dokunuşlarla denge için yere uzatırsan, geri kalan ağırlığın motora bineceği için o kadar patinaj çekmeyebilir. Bir de patinaja başladığı an, şöyle totoyla zıplama hareketi yapabilirsin. Aşağı doğru her bastığında patinajı kesmesi lazım. Eğer o da yetmezse, arkadaşın arka çantaya yakın bir yerden yere doğru bastırabilir.
Yok hayır kesinlikle öyle birşey diyemem. Lakin yol dışına(kum) ilk defa çıktım diyebilirim bir motosiklet ile. O yüzden pek bilgili ve tecrubeli değilim açıkçası.
Aslında videoyuda hani başarı öyküsü olarak değilde ben neler yapmışım bunu görmek için koydum.
Tavsiyelerinizi dikkate alacağım.
-
17 Haziran 2015, 14:10
-
17 Haziran 2015, 14:31
saçlarım şekil önümden çekil
-
17 Haziran 2015, 15:00
ake adlı üyeden alıntı
saçlarım şekil önümden çekil
ahahaha abi kandaki iskender eksikliğinden kaynaklı
94472723. motorunu aldın ama ıslatamadık bir türlü
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:55 ----------
capozzz adlı üyeden alıntı
Bu benim de başıma geliyor zaman zaman zaten, hepimiz yaşıyoruz
Şimdi böyle alanlarda, ayakla destek alalım ki yana yatırmayalım diye kasıyoruz önce. Sonra da aklımız bisiklet mantığına gidiyor. Ben şöyle onunla beraber yürüyeyim, destek olayım diyoruz. Bu arada da ağırlığı arka tekerin üstüne vermediğimiz için başlıyor o alet patinaj çekmeye. Halbuki öyle arazide bu koca aleti nereye itiyoruz yani?
Biz 1 beygir bile değiliz, adam 70 beygir yani kim kimi taşıyacak?. Mesela kendi özelimde bana sonradan dank ediyor, ulan diyorum "gene kafan gitti senin, bassana aşağıya ağırlığı, yeri tutsun arka teker, sen kimsin 300 kilo aleti iticen burda" diye
Sanırım en iyisi kTm exc gibi birşeye geçip , baktım batıyor kuma, motosikleti sırtlayıp götürmek
-
17 Haziran 2015, 15:02
alamadın bi crf biniyon şu eşşek ölüsü motora. görende her hafta türkiye turu yapıyorsun sanacak. geç cross a bende alıcam bak. ormanda iskender ısmarlıcam sana
-
17 Haziran 2015, 15:08
Mecnun bir bilseydi motosiklet sevgisini , severmiydi hiç Leyla zillisini ?
-
17 Haziran 2015, 15:08
Tatlı su motorcuları sizi
Kumda oynamak için lastik çok önemli. 2006 Ybr nin orijinal lastikleri dişli olduğu icin plajda gitmek zevk verirken;
Pulsar ın nispeten asfalt dişsiz lastikleri aninda kuma saplandı.
Kumda en guzel gidis arka tekere ağırlık vererek dengede durmaya calismakla oluyor.
Motosiklet ruhlu araba - QQ - kullanıcısı.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)