Emektar çinli motorumla her sabah işe giderken geçtiğim rotayı bugün videoya çekeyim dedim Pek defansif sürmüyorum ama bu şekilde daha güvende oluyorum. Yolu boş buldunmu gazlayacaksın.
Emektar çinli motorumla her sabah işe giderken geçtiğim rotayı bugün videoya çekeyim dedim Pek defansif sürmüyorum ama bu şekilde daha güvende oluyorum. Yolu boş buldunmu gazlayacaksın.
kırmızı ışıklarda neden geçiyorsun dostum?
İlk sağa dönüş hariç kırmızıda geçmedim orda da beklersem yolum 3 dakika uzar çünkü ışıkların sıraması değişiyor zamanlamaya göre Kırmızılar yeşile dönerken geçmiş olabilirim onu herkes yapıyor. Kendime yeşil yanarken bile kavşaklara durabilecek bir hızda girerim, tehlikeli durumlara girmem.
işyeri hoşderedeyse bu rota bana biraz karışık geldi
sen bu trafiğe şükret yine aralar açık gel bide istanbulda gör
Öveçlerde trafik çok sıkışıyor hocam ya. Bide bahçeliden yukarı çıkarken trafik ışıklarını öyle bi ayarlamışlar ki hangi hızda gidersen git bütün kırmızılara takılıyosun. Akşam dönüşte ordan geçiyorum sabah farklı akşam farklı düzen trafik ışıkları.
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:47 ----------
Ankarada trafik yoğunluğu sadece iş çıkışı Çankaya-Kızılay ve Kızılay-Ulus arasında vardır, onun dışında baya rahattır en kötü 40-50 akar trafik.
8 ay once Ankara'dan İstanbul'a taşındım, aynı civarda oturuyordum. Videoyu bir kaç kere izledim, Ankara'nın gözünü seveyim diyorum kıymetini bilin
Ben bakanlıklarda çalışıyorum keçiören de oturuyorum ben 1 gün gidip gelişimi çeksem efsane olur o zaman
5:55'te motor iyice kızarmışken egzoz patlatıyorum kimse fark etmemiş Egzozum düşük devirde çok patırdıyo chopper gibi çünkü geri dönüşüm sistemi çıkışını açmak zorunda kaldım. Kapağa diş çekip cıvatayla tıkamak lazım.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)