a2 teker - şiddete karşıyız ama bu adam dövülür
Reklamlar
-
iyi oldu çokda iyi oldu taam mı :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:54 ----------
ve videonun sonunda aynı kamyonet bu sefer kadın bişeyler diyor veya küfrediyor herneyse.bizim apaçilerde tekrar perşlerine takılıyorlar
Reklamlar
-
Şiddete meylim vallahi dertten
-
kask kafamda diyip bu tarz hareketlerde bulunmamakta fayda var. helede bizim ülkemizde. 4 tekerli şahısların malum egosu yüzünden trafikte zaten bir curcuna yaşıyoruz. bide bu tarz bir karmaşada canımızdan olmayalım.
malum haftada en az bir kere trafikte kavgaya tutuşup ölen yaralanan insanları duyuyoruz görüyoruz gazetelerde tv lerde.
-
Bu hareketi iki nedenden dolayı tasvip edemedim:
1-Şiddet çözüm değildir ve şiddet her zaman şiddet doğurur.
2-İyi bir kask az para mı arkadaş ya, gereksiz yere darbe aldı kask şimdi, yazık. Dışı karbon korumalı eldiven kullansa olayın maliyeti daha düşük olacaktı halbuki.
Ha, bu arada, hareketi tasvip etmiyorum, ama bu içimin soğumadığı anlamına gelmiyor
-
O degılde adamı tek görup ana bacı sövuyo ondan sonra kafayı yıyınce arabada çocuklar var ayagına yatıo ıcımın yagları eridi
-
onuRRtas adlı üyeden alıntı
Tam olarak konuşma şöyle gelişiyor
-lanet arabamda lanet çocuklarım var
+demin ne yaptığını gördün mü kameraya aldım hepsini
-umrumda değil, umrumda değil, umrumda değil, umrumda değil
+- çaaaaaaaaaaaat :D
Hahaha bende yardımlaşmayı severim iş kavgaysada geri durmam :D ama bu aralar kameram yok sakinim :D
Yaşamın Gizini Kendinin İzini Sürmek Güzel...
-
Sinan Er adlı üyeden alıntı
Kamyonet sürücüsü birşeyler anlatıyor. Sanırım motor ters yönde.
Ters yönde falan değil 1.05 de araba da geliyor.
34 HSK 57
ASYA AS125 T21 - DAELIM S2 250 - SUZUKI AN 125HK
MONDİAL MASH
-
tam versiyon
-
-
Kamyonet ters yönde... Motor iyi yırtmış...
Kafa atan ise herkesin hislerine tercüman olmuş...
Hep suçlu hem güçlü... Madem bi hata yaptın bas git... Bide motorcuya kafa tutuyor...
-
hsk adlı üyeden alıntı
Ters yönde falan değil 1.05 de araba da geliyor.
Haklısın ilk video bukadar uzun swğildi. İkinci videoda herşey açık.
Kuş olup uçmak isterken uzaklara, Ağaç olup kök salıyorum buralarda.........
-
Sinan Er adlı üyeden alıntı
Haklısın ilk video bukadar uzun swğildi. İkinci videoda herşey açık.
Zaten yol bölünmüş ,yol çizgileri evrensel değil mi ? Ben evrensel oluyor diye biliyordum.
Kadim odur ki evvelini bilir kimse olmaya
-
Tam versiyon videonun sonunda da bir baska olay olmus.
Son saniyelerde bu sefer de yoldan gecen bir komyonetten sarkan bi tanesi bunlara sise atti.
Bundan sonrasi var mi peki
-
Bunların bence önceden devam eden sorunları var, o yüzden ters yönde üstüne sürüyor, sonra şişe fırlatıyor vs. Kan davasına döner bu iş
-
Kafa atan zaat-ı muhterem motorcunun arkadaşı. Dikkatli bakarsanız motor tam U dönüşü yaparken kadraja giriyor.
-
Vatandaşlarım işte buuu kamyonetçilere yapılan kalleşçe bir saldırır..şaka şaka :D ama ne olursa olsun arkadan sinsice gelip kafa atmak şık olmamış. Kafayı kazayı atlatan eleman atmalıydı..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)