200 km/s ' da motor kitlenirse. Ucuz kurtuluş.
Reklamlar
-
Merhabalar,
Genelde mete abinin video attığı sitede takılıyordum. Böyle bir video'ya rast geldim.
Sanırım Motor kitleniyor arka tekeride kitliyor.
Delikanlı Kadir gecesi doğmuş heralde
Olay tam 40. sn de geçekleşiyor. SES fazla dikkat edin.
http://www.liveleak.com/view?i=58b_1432425951
Reklamlar
-
bende bir saat önce izledim...motor çok eski...ama eleman adeta dans etmiş son anlarda ...o motor kitler...
-
90kusur model transalp benzeri bişey heralde buda bide redline gidiyon o yaşta motor krank kirmasinda ben mi kiriyim bide sona doğru şok mu geçiriyo ne boş yola el sallıyor
-
İnsanlar dursun diye gelen arabalar o yüzden el salliyor
-
boş yere mi el sallıyo hızlı gelecek birine karşı görüp dursun diye sallıyo motor yolun ortasında
-
Harbiden ucuz kurtulmuş. Panik yapıp gidonu sıksaydı daha kötü olurdu.
mondial 150 mr vulture / 2014
-
90'lı yılların o tipsiz çöp motoruna o kadar güvenirsen olacağı budur. O kırmızı çizgiyi devir saatine boşuna koymuyorlar diye yazmaktan dilimizde tüy bitti.
-
Kazadan sonra yoldan kaçıp kendini kurtarabilirdi
Motoru kenara cekerek hem motorunu hem de arkadan gelecek olanları muhtemel kazadan kurtarmış oluyor. Kendini tehlikeye atarak hem de
Dişli falan da kirilabiliyor
-
Debriyaja basmak aklına gelmedi sanırım o anki panikle.
-
neonxc adlı üyeden alıntı
Debriyaja basmak aklına gelmedi sanırım o anki panikle.
Dikkatli izlerseniz basıyor. Şanzuman da kırmış olabilir.
-
Acemilikten soruyorum arkadaşlar temiz bir düşüş olmuş dimi?
-
Güzel düşmüş baya tecrübeli olmalı.
-
120 km hızla giderken motor bir anda stop etti arka teker kitledi kaymaya başladı,sağsağlim düşmeden durdurdum motoru ama yaşayan bilir o korkuyu bariyerlere girmek üzereydim yaşanılan korku çok kötü :( kimsenin yaşamasını istemem.
-
.pne gibi bişey o nasıl bir lisan, bide kendini gaza getiriyo ya
-
Benzer bir kaza ülkemizde de olmuştu. Sanıyorum sebep aynı. Arka teker kilitleniyor.
Tecrübe ve ekipman farkıyla birisi hayatta, diğerleri öbür tarafta.
http://www.dailymotion.com/video/x1l...ir-yarali_news
-
Gazlarken hep bu durum aklimda cok fena
-
Moderatör
enxdesign adlı üyeden alıntı
Devrildiklerinde motosiklet neredeyse durma noktasındaydı, ölümlü olması cok acı.
-
-
Moderatör
DKN adlı üyeden alıntı
ÖN FRENE ABANMALIYDI
Gidon karadeniz dalgaları gibiyken ön freni sıkmak ne kadar hız düşmesine sebep olur? Ben ce daha hızlı düşerler ön fren yapıldığında, arka tekerlek kitlendiğinde istemsiz olarak geziyor, buda gidona yansıyor. ? Ayrıca bahsedilen hız 200 km civarı biraz delikanlı olmak gerekir kanımca. Adam redline'dan çıkmıyor.
-
leopessia adlı üyeden alıntı
Gidon karadeniz dalgaları gibiyken ön freni sıkmak ne kadar hız düşmesine sebep olur? Ben ce daha hızlı düşerler ön fren yapıldığında, arka tekerlek kitlendiğinde istemsiz olarak geziyor, buda gidona yansıyor. ? Ayrıca bahsedilen hız 200 km civarı
biraz delikanlı olmak gerekir kanımca. Adam redline'dan çıkmıyor.
hayır 200 km de değil yahu. düşmeden bir önceki yanlamanın hemen sonrasında gidon düzeldiği an da yapmalıydı. Delikanlı olmayan, soğuk kanlı olmayan bırakta binmesin zaten usta kaptan fırtınalı havada belli olur
Kurt Ölümüne Yakın Yalnız Olur
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)