Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

200 km/s ' da motor kitlenirse. Ucuz kurtuluş.

REKLAM ALANI
    BatuhanK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı mücahit1 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    90kusur model transalp benzeri bişey heralde buda bide redline gidiyon o yaşta motor krank kirmasinda ben mi kiriyim bide sona doğru şok mu geçiriyo ne boş yola el sallıyor
    Hocam sen de zx7r için para biriktiriyorsun, kırmasın o da Bu arada motor 4 silindir, transalp iki silindir

not1:Yalnız adam nasıl sakin, kendi kendine konuşuyordu arka teker kilitken.
    not2: ön frene abansaydı eğer, motosiklet üstünde durana kadar aldığı yolu muhtemelen havada taklalar atarak alırdı

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    DKN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı BatuhanK adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hocam sen de zx7r için para biriktiriyorsun, kırmasın o da Bu arada motor 4 silindir, transalp iki silindir

Yalnız adam nasıl sakin, kendi kendine konuşuyordu arka teker kilitken.
    öyle ama tecrübesi yoktu videonun başında anlaşılıyo zaten
    Kurt Ölümüne Yakın Yalnız Olur

Moderatör Levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Searching.
    Alıntı DKN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hayır 200 km de değil yahu. düşmeden bir önceki yanlamanın hemen sonrasında gidon düzeldiği an da yapmalıydı. Delikanlı olmayan, soğuk kanlı olmayan bırakta binmesin zaten usta kaptan fırtınalı havada belli olur
    Zaten düşeceğini anladığın zaman denenmesi mantığıma yatar da ilk kilitlediğinde abansın diyorsun sandım, felaket yani

initial-D - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    FJR 1300
    zzr 1100 ile 180 ile giderken başıma geldi.zincirim kopup maşaya sıkıştı.100 metreden fazla kilitlenmiş arka lastik izim çorlu tekirdağ ayrımındaki shellin önündeki ışıklardan tekirdağ istikametine doğru kalkıştan 350-400 metre sonra görülebilir.şerit içinde bayağı gezdim ama yatırmadan düşmeden durabildim.

arka lastiğin kayan yeri dümdüz oldu tabi.illaki şanzıman yada motor kırmaya gerek yok

mücahit1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Null
    Alıntı BatuhanK adlı üyeden alıntı Mesajı göster

not1:Yalnız adam nasıl sakin, kendi kendine konuşuyordu arka teker kilitken.
    not2: ön frene abansaydı eğer, motosiklet üstünde durana kadar aldığı yolu muhtemelen havada taklalar atarak alırdı
    valla zx7den hazzı aliyimda krankda kirsin pistonda yarsin doyamam ben ona
    videodaki motora dair pekte bilgim yok İşte o yüzden benzeri yazdım

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)