Honda 1000RR, Panik Fren, Minibüslere Dikkat
Reklamlar
-
Selam,
Herkesin sık sık karşılaştığı bir durum olduğuna eminim. Yavaşta gitseniz, hızlı da gitseniz bu tarz araçların ani çıkışlarıyla karşılaşabiliyorsunuz. O an, ufak bir dikkatsizlik olsa eminim kaçınılmaz son ile neticelenir.
Her türlü araca dikkat etmek lazım. Motosiklet hata affetmez.
https://www.youtube.com/watch?v=W1j01_PjHcM
https://www.facebook.com/enes.ayyuz
Reklamlar
-
Hiziniz 170 180 olsa kaza kaçınılmaz.. geçmiş olsun
-
O kamera nasıl sallanıyor öyle, 1 dakika izledim başım döndü.. Minibüs olayı için geçmiş olsun, kamera için de biz izleyenlere geçmiş olsun =)
-
4Vaqrant adlı üyeden alıntı
Hiziniz 170 180 olsa kaza kaçınılmaz.. geçmiş olsun
Minibüs çıktıktan sonra sinyalini yakıyor. Gerçi ben onların bu davranışlarına alışkın olduğum için 1 saniye önce farkedip, gaz kesiyorum. İlk anda duramazsam diye yandan geçme planı da yapıyorum kafamda. Duracağıma emin olunca daha da basıyorum kombine frene.
Serk21 adlı üyeden alıntı
O kamera nasıl sallanıyor öyle, 1 dakika izledim başım döndü.. Minibüs olayı için geçmiş olsun, kamera için de biz izleyenlere geçmiş olsun =)
Havalar çok rüzgarlı, kaska takıyordum genelde ama rüzgardan rahatsız ediyor. O yüzden farklı yere takmıştım. Ordada kameranın bağlantı yeri boşluk yapmış, o yüzden sallanıyor malesef.
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Geçmiş olsun. Siz kamyonun arkasından gelirken kamyonun orda oluşu minibüsten görünmenize mani oluyor. En kötü senaryo olarak sol tarafta kaçış noktanız varmış. Motosikletinde böyle bir güzelliği var arabanın sığmadığı her yere sığıyor Motor dik pozisyonda olduğu için şansınız varmış. Şerit değiştirirken böyle bişey olsa çok daha sancılı olarabilirdi.
-
ee kardeşim sinyal veriyom baksana=)=)=)
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
130km den 70km hıza kadar düşüyorsunuz yanılmıyorsam. Doğrumudur ?
-
Hem hatalı olup hem de kaydı burada bize izletip ne zevk alıyorsunuz inanın anlamıyorum.
-
bilginozi adlı üyeden alıntı
Geçmiş olsun. Siz kamyonun arkasından gelirken kamyonun orda oluşu minibüsten görünmenize mani oluyor. En kötü senaryo olarak sol tarafta kaçış noktanız varmış. Motosikletinde böyle bir güzelliği var arabanın sığmadığı her yere sığıyor
Motor dik pozisyonda olduğu için şansınız varmış. Şerit değiştirirken böyle bişey olsa çok daha sancılı olarabilirdi.
Bahsettiğin şey doğru ama bu video için geçerli değil.
Çünkü ışıklardan önce soldan giden son aracı geçtikten hemen sonra sol şeride geçiyorum. Minibüs belki aynasına bakmıştır ama şerit değiştirmeye başlamadan önce bakması ve sinyalini yakması gerekiyor. Velhasılı trafikte her an herşey olabilir.
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:55 ----------
bilginozi adlı üyeden alıntı
130km den 70km hıza kadar düşüyorsunuz yanılmıyorsam. Doğrumudur ?
130 gibiyken, Sanıyorum 40-50 civarına düşüyorum. Çünkü araçlar ışıktan yeni kalkmış, 70 değiller.
Hondolog adlı üyeden alıntı
Hem hatalı olup hem de kaydı burada bize izletip ne zevk alıyorsunuz inanın anlamıyorum.
O minibüs sürücüsü sen misin yoksa?
-
Hatanızın olmadığınıza inanıyorsanız, şikayet edin bu kaydıda polise verin bakalım ne oluyor? Not: daha size "siz" diye hitap eden insana nasıl hitap edeceğinizi bilmiyorsunuz diğer yandan minibüs sürücüsü ben olsam sizi yine göremezdim çünkü saniyede 38 metre alıyorsunuz. Sizi görebilmek için hep aynaya bakmam lazım. Bizde küçük araç olduğumuzdan, görülebilmemiz zor olduğundan, hız limitimiz otomobillere göre daha azdır.
-
altında 1000rr var. yanından sıfır geçip gitmen gerekirdi ama hakkını veremiyosun
-
Hondolog adlı üyeden alıntı
Hatanızın olmadığınıza inanıyorsanız, şikayet edin bu kaydıda polise verin bakalım ne oluyor? Not: daha size "siz" diye hitap eden insana nasıl hitap edeceğinizi bilmiyorsunuz
diğer yandan minibüs sürücüsü ben olsam sizi yine göremezdim çünkü saniyede 38 metre alıyorsunuz. Sizi görebilmek için hep aynaya bakmam lazım. Bizde küçük araç olduğumuzdan, görülebilmemiz zor olduğundan, hız limitimiz otomobillere göre daha azdır.
Dediklerinizde haklısınız, sorun yok.
Ben buraya sadece "her zaman dikkatli olmamız gerektiğine dair" bir uyarı niteliğinde video koydum. Ki bunun gibi internette yüzlercesi var kazayla sonuçlanan.
Olayda kornaya bile basmadım, gidip minibüs şöförünün yolunu kesip bağırıp çağırmadım da. Sadece ilk anda elimi kaldırdım ki o da -ne yapıyorsun sen- manasında.
-
Konunun başlığı şehiriçinde aşırı hız yaptım beni göremeyen araca çarpmadan durabildim olmalıydı.
-
Çok geçmiş olsun, panik fren göremedim gayet normaldi.
https://www.youtube.com/watch?v=vKw3xzyo68k
-
forewer adlı üyeden alıntı
Haklısınız
Benimki bu kadar da panik değil. Zaten videoda panikimsi yazdım.
Yalnız bu eleman çok iyi kurtarmış, bunun gibi birkaç tane daha var çok iyi kurtaran.
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
forewer adlı üyeden alıntı
Sanırım videodaki arkadaş şeridin ortasından gitmektense kenardan gidip sıyrılsaydı kendini daha az tehlikeye atardı. Ama belliki siyah araba şerit değiştirir değiştirmez gazı köklüyor yoksa motorcunun pek şansı yoktu. R6 nın frene başlaması ile 213km den 124kmye düşmesi arasında en az 100mt var gibi.
-
Panik frenle alakası yok bunun normal bi fren o kadar sert basmıyor
-
Geçmiş olsun hocam, sorun yok.
-
Geçmiş olsun kardeşim, senide günah keçisi yapmışlar 😀😀😀
-
Olumlu/olumsuz, konuyla alakalı/alakasız yorum yapan herkese teşekkür ederim.
Ne düşünürseniz düşünün, yine de minibüslere dikkat edin.
http://www.motosiklet.net/forum/kaza...-atlattim.html
http://www.motosiklet.net/forum/son-...asi-video.html
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)