Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
3. sayfa BirinciBirinci 123

Honda 1000RR, Panik Fren, Minibüslere Dikkat

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Kawasaki VN 800
    İster 50 ile git ister 150 ile sen bilirsin . Kötü haberini almak istemeyiz

Altıma bu zamana kadar almadıgım tek motor hayabusa , arkdaşım herseyın yerı ve zamanı vardır pamukova - 4 yol arası bni tutabilen varsa 170 km nin altında viraja soksun ömrümde bir kere salaklık edip evrak kontrol dıye durdum 400 tl yi bir yedım rahatladım . Şİmdi bursadan eskişehire gidiyorum suzuki k8 ile o mezitleri ağlatmazsam ama gel gelelim inegölde 70 i geçmem saygılar ve sevgıler . Bu arada 100.000 km tecrubem var

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:05 ----------

İster 50 ile git ister 150 ile sen bilirsin . Kötü haberini almak istemeyiz

Altıma bu zamana kadar almadıgım tek motor hayabusa , arkdaşım herseyın yerı ve zamanı vardır pamukova - 4 yol arası bni tutabilen varsa 170 km nin altında viraja soksun ömrümde bir kere salaklık edip evrak kontrol dıye durdum 400 tl yi bir yedım rahatladım . Şİmdi bursadan eskişehire gidiyorum suzuki k8 ile o mezitleri ağlatmazsam ama gel gelelim inegölde 70 i geçmem saygılar ve sevgıler . Bu arada 100.000 km tecrubem var

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    enxdesign - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati 1198SP - "biradam binRR"
    Alıntı Phoenixs adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ya üstad bu forumda genelde düşük cc Yada enduro tarzı motor kullanan kişiler takılır ve fikir alışverişinde bulunup tecrübe aktarırlar 1000rr için 130 dan 70 e inmek hiç problem değil orada adam yola atlamış sen hızlı da olsan genel manada onun suçu ama altındaki alet hataların %90 nını kapatacak kapasitede
    Nihayet SS motor kullanıp, halimden anlayan biri çıktı
    Herkese yorum ve önerileri için teşekkürler.
    bilginozi bunu beğendi.
    Ducati 1198SP _ RedLove

arkadaşlar şu hızlarınızı lütfen pistlerde ve boş alanlarda yapın hayır siz ölüyosunuz sonra ben gibiler trafiğe çıksammı çıkmasammı diye yusuf yusuf atıyo :D siteye bugün üye oldum gözüme ilk çarpan forum taziye forumuydu bi girdim ölen ölene.Zaten max hayalim 250cc süper sporttu suan kayadan yapılma zırh giyip skutere binesim var ölmemem lazım :D

3. sayfa BirinciBirinci 123

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)