Honda 1000RR, Panik Fren, Minibüslere Dikkat
Reklamlar
-
İster 50 ile git ister 150 ile sen bilirsin . Kötü haberini almak istemeyiz
Altıma bu zamana kadar almadıgım tek motor hayabusa , arkdaşım herseyın yerı ve zamanı vardır pamukova - 4 yol arası bni tutabilen varsa 170 km nin altında viraja soksun ömrümde bir kere salaklık edip evrak kontrol dıye durdum 400 tl yi bir yedım rahatladım . Şİmdi bursadan eskişehire gidiyorum suzuki k8 ile o mezitleri ağlatmazsam ama gel gelelim inegölde 70 i geçmem saygılar ve sevgıler . Bu arada 100.000 km tecrubem var
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:05 ----------
İster 50 ile git ister 150 ile sen bilirsin . Kötü haberini almak istemeyiz
Altıma bu zamana kadar almadıgım tek motor hayabusa , arkdaşım herseyın yerı ve zamanı vardır pamukova - 4 yol arası bni tutabilen varsa 170 km nin altında viraja soksun ömrümde bir kere salaklık edip evrak kontrol dıye durdum 400 tl yi bir yedım rahatladım . Şİmdi bursadan eskişehire gidiyorum suzuki k8 ile o mezitleri ağlatmazsam ama gel gelelim inegölde 70 i geçmem saygılar ve sevgıler . Bu arada 100.000 km tecrubem var
Reklamlar
-
Phoenixs adlı üyeden alıntı
Ya üstad bu forumda genelde düşük cc Yada enduro tarzı motor kullanan kişiler takılır ve fikir alışverişinde bulunup tecrübe aktarırlar 1000rr için 130 dan 70 e inmek hiç problem değil orada adam yola atlamış sen hızlı da olsan genel manada onun suçu ama altındaki alet hataların %90 nını kapatacak kapasitede
Nihayet SS motor kullanıp, halimden anlayan biri çıktı
Herkese yorum ve önerileri için teşekkürler.
-
arkadaşlar şu hızlarınızı lütfen pistlerde ve boş alanlarda yapın hayır siz ölüyosunuz sonra ben gibiler trafiğe çıksammı çıkmasammı diye yusuf yusuf atıyo :D siteye bugün üye oldum gözüme ilk çarpan forum taziye forumuydu bi girdim ölen ölene.Zaten max hayalim 250cc süper sporttu suan kayadan yapılma zırh giyip skutere binesim var ölmemem lazım :D
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)