Sj4000 almıştım fakat isteklerimi karşılamadığı için sony'e yöneldim ve memnun kaldım.
Yakın zamanda da Motovlog çekmeye başlayacağım, kanala abone olursanız sevinirim.
Sj4000 almıştım fakat isteklerimi karşılamadığı için sony'e yöneldim ve memnun kaldım.
Yakın zamanda da Motovlog çekmeye başlayacağım, kanala abone olursanız sevinirim.
Antalya'da motovlog yapan birisi çıktı sonunda.. Hadi hayırlı olsun.. Özdileğin oradan Evren büfeye dönmüşsün, bizim mahalleden misin nerdesin sen ? Bulurum bigün seni..
hocam böyle tatlı tatlı gezer birde uzerine küfür etmezseniz zevkle takip ederim. Arayı fazla uzatmayın her şeyiniz hazır. Tekeriniz düz bassın.
Evet gece gayet iyiymiş.
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:54 ----------
Bu arada şarjı ne kadar gidiyor?
İki şey sonsuzdur insanoğlunun aptallığı ve evren. Albert EINSTEIN
hayırlı olsun yeni kameranız..
hocam max 1saat 40dk çekim süresi var
2 kere kutusundan ilk çıkar çıkmaz test ettik..1 haftalık kullanım süresindede arkadaşım test etti ve en fazla 1saat 4 dakika dayandıra bildiğini söyledi benimde 2 sefer kullanma imkanım oldu 1saat 30dk dayandıra bildim..biraz aç kapa yaptım ben 1.5 saatten fazla olması biraz zor..
Hayirli olsun hocam kampuste cok karsilacagiz gibi
Ben de Sony var.Gercekten ust duzey ozellikleri var.Ama sesi bi o kadar kotu malesef.Ruzgar sesini cok aliyor.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)