bu sefer de beceremedim ama bi gün güzel bi video yapacam
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:26 ----------
[/COLOR]
bu sefer de beceremedim ama bi gün güzel bi video yapacam
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:26 ----------
[/COLOR]
Eğer bu tarz videolar çekmeye hevesliyseniz ve çekeceğiniz videoların kalitesini bir üst seviyeye çıkarmak istiyorsanız şöyle bir aparat önerebilirim.
Sonu dısında bence gayet guzel olmuş
o aparat süper. topluyorum yavaş yavaş apartatları çinden fln. sonu bence de çok dandik oldu ya
Güzergah neresi ? bir harita paylaşsanız biz de dolansak güzel olurdu.
Bence gayet güzel olmuş.
Elinize sağlık.
Hocam bu kadar sarsıntısız görüntüyü nasıl elde edebiliyorsunuz ? Mesela bu şekilde motor üzerinde çekim yapılabilir mi ? Sadece go-pro'da mı var başka markalarda da oluyor mu ? Aparatın özelliği nedir ? Açıklarsanız sevinirim.. Video çok iyi olmuş elinize sağlık.. Müzikle birlikte daha güzel olmuş..
Anladım hocam şu aparatlı çekim videosu çok iyi adam karda yürüyor sallanıyor ama görüntü net sallanma yok ben onu merak ediyodum aslında bu aparatın özelliği nedir ? Motora sabitlenebilir mi ? Acaba kamerada mı ? Aparatta mı ? Bu titreşimsiz çekim..
onun altında karşı ağırlık var hacıyatmaz gibi bi şey. arkadaşımın kardeşi bitirme projesi olarak bunu yapmıştı. baya bi işe yarar o aparat. istediğin kadar salla dümdüz duruyo. gidona bağlantı parçası fln da kesinlikle vardır. yoksa bi le bi şekilde bağlarsın
Teşekkürler hocam cevap için aparatın ismi nedir nasıl araştırabiliriz ?
Cumartesi ben de yol yapmak için bi Beypazarı yapıp döndüm. Dönüş yolunda (Beypazarı - Ankara) bi duke 200'ün yanından geçtim hatta kornalaştık diye hatırlıyorum. Sen miydin o?
Telif hakkı nedeniyle müziği kendim yapıp değiştirdim ama ilk gönderimi kaldırmayı beceremedim :(
Bu da dandik müzüklisi
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)