Arkadaşlar video biraz büyük ama gerçekten harika oynatıyolar motorları... kendi siteme attım ordan çekebilirsiniz. 29mb
http://www.mandalina.tv/halil/houston-promo-1.wmv
Arkadaşlar video biraz büyük ama gerçekten harika oynatıyolar motorları... kendi siteme attım ordan çekebilirsiniz. 29mb
http://www.mandalina.tv/halil/houston-promo-1.wmv
YOLCULUĞUN ERKENİ MAKBULDUR 0rh+
Motoru düşürmeyi ve parçalamayı göze aldıktan sonra en zor hareketi bile en geç 1 hafta içerisinde yapmak mümkün. Ben başkasının motoruyla çok kolay kafa kaldırabiliyorken, kendi motorumda bu hareketleri denemiyorum bile Dikkat edersen videodaki motorların hepsi eski model ve her tarafı kırık, dökük ve ezik. Yurtdışında bu tip bir motoru 1000-1500 USD gibi bir fiyata alabiliyorsun. Buradaki gibi parça problemi yok, bir parçayı aylarca beklemiyorsun. Her zamanki gibi para ve imkan olayı yani.
Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.
o motorlar burada 8500 ytl' lerde dolaşıyor
YOLCULUĞUN ERKENİ MAKBULDUR 0rh+
Orada neredeyse bu fiyata yenisini alıyorsun. Yeni modeller 8000-11000 USD civarında. Ne biçim bir ülkede yaşıyoruz anlamış değilim. Bu kadar imkansızlıkta motor sahibi olduğumuza bile şükretmek gerekiyor.
boy adlı üyeden alıntı
haklısın kardeş
Kawasaki z750s O Bir Aşk
haklısınız arkadaşlar ne biçim ülkede yaşıyoruz ben dubai de yaşıyorum orda 2003 model hayabusa aldım 3000 dolar ama burda aynı motor neredeyse 10.000 bu sizce hakmıdır buradaki vatandaşlarımıza şuan tr de honda cbr 600 f ala bildimm bir yıl yaptığım birikim ona yetebildi ... anlamış değilimm
hoca bence 2003 model hayabusayı 10.000 dolara alabiliyosan şükret bence..v14graaa adlı üyeden alıntı
CBR 600F Honda,
arkadasim bi yandan sana hak veriyorum.. fiyatlar cok yuksek..boy adlı üyeden alıntı
bide tam tersini dusunsene bizim elemanlar (bilincsiz motor kullanicilari) cin mali motor alacaklari yerde Racing'lerle dolu bi turkiye dusun..
Sonuçlarını da siz düşünün.. yazacak bisey bulamiyorum..
bi insanin icerisinde racing aski varsa 1 tirilyon bile olsa herseyinden kisip sonunda amacina ulasiyo.. (ve o zaman degerini daha iyi anlayabiliyo..)
Metin ÖNAL [GEP Başkan]
B rh + Honda 100 RR - 31 AF 088 - Adana | AS 200 GY-2 - 34 VAH 58 - IstanbuL
gep'e de katılmamak mümkün değil yani. hala kasksız supersport kullanan bir sürü yaratık varken...
May the Force be with McLaren Mercedes
Eğitim Şart
okullarımız eskiden eğitim ve öğretim yuvasıydı şimdi sadece öğretim yuvası.
Eğitim Şart
slm arkadaşlar ben v14graaya katılıyorum
burada motorlar çok pahalı almanyada çok ucuz
parçalar bile türkiyede astronomik rakamlarda geziyor
türkiyede motor sahibi olmak çok zor
@watercolours
Kasksız racing kullananlara hastayım zaten. Hele o kaskı kol saati gibi dirseklerine takıp kullanmıyorlar mı, bu görüntü bitiriyor beni. Şeytan diyor al kamyonu, herife arkadan bir koy, bak bakalım o kask işe yarıyor mu. Adam olsalar zaten normal trafikte adam gibi kullanıp, hünerlerini pistte gösterirler. Ama pist deyince adamlar işim olmaz diyor. Sıkıyo çünkü...gep'e de katılmamak mümkün değil yani. hala kasksız supersport kullanan bir sürü yaratık varken...
vıdyoyu ısleyemedım ama bu hareket motorlarının hepsınde oynama var arkada dıslı cok buyuk sonra altta gelende su atar bu lastık yakarken lazım olur dıslının buyuk olması cekısı arttırır ama hızı dusurur bunun da amacı daha rahat teker yapa bılmek
sanırım linkte sorun var
[center][b][size=2][color=Yellow]A[/color][color=Red]L[/color][color=White]A[/color][color=Black]Y[/color][color=DarkRed]I[/color][color=Blue]N[/color][color=Red]A[/color] [color=Black]İSYAN[/color] [color=Red]ÖLÜMÜNE [/color][color=Blue]FE[/color][color=Yellow]N[/color][color=Blue]ER[/color][/size][/b][/center]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)