2015 Yamaha MT-09 Tracer İnceleme ve Sürüş
Reklamlar
-
Merhaba Arkadaşlar,
Geçen ay 1000RR'mı sattıktan sonra bu yaz çıkacağım tur için motor arayışımı sonlandırdım ve sıfır Yamaha MT-09 Tracer aldım. Motorla ilgili bir inceleme ve sürüş videosu çektim, ayrıca kendi gözümden olumlu ve olumsuz taraflarını blog sayfamda yazmaya çalıştım.
https://vetekerdoner.wordpress.com/2...acer-inceleme/
Reklamlar
-
Çok güzel olmuş anlatım ve inceleme hayırlı olsun
-
YouSuffer adlı üyeden alıntı
Çok güzel olmuş anlatım ve inceleme hayırlı olsun
Teşekkürler
-
bende 1000RR'mı sattım ve hiç aklımda yokken fuarda bile incelemediğim tracer'ı almaya karar verdim. Az önce bayiye giriş yaptığını öğrendim ve parasını yolladım. Nordkamp'a arkadaş lazımsa gelebilirim
-
güzel ve faydalı bir paylaşım
-
gorefest adlı üyeden alıntı
bende 1000RR'mı sattım ve hiç aklımda yokken fuarda bile incelemediğim tracer'ı almaya karar verdim. Az önce bayiye giriş yaptığını öğrendim ve parasını yolladım. Nordkamp'a arkadaş lazımsa gelebilirim
Hayırlı olsun size de, kısmetse Temmuz'da yola çıkacağım. Tarihler uyarsa neden olmasın.
motorcu48 adlı üyeden alıntı
güzel ve faydalı bir paylaşım
Teşekkürler.
-
Güle güle kullan.Gezinde umarım keyifli geçer.Video anlatımını beğendim.Ben de aslında istiyorum ama yapamam gibi geliyor.Denemek lazım sanırım biraz pratik iyi gelir belki.
-
TAYFUNBORA adlı üyeden alıntı
Güle güle kullan.Gezinde umarım keyifli geçer.Video anlatımını beğendim.Ben de aslında istiyorum ama yapamam gibi geliyor.Denemek lazım sanırım biraz pratik iyi gelir belki.
Teşekkürler TayfunBora ;)
-
Dostum hayırlı olsun kazasız sürüşler. Aynaların görüş açısı nasıl? Videodan biraz içerde kalıyor gibi geldi. Videoların 1000rr da olduğu gibi keyifli eline sağlık.
-
Hayırlı olsun arkadaşım,,,
Motoruna bayıldım, çok güzelmiş,,,
Kazasız belasız kullanman nasip olur inşallah,,,
-
sade ve samimi bir video olmuş...videoyu izlediğimde kenardaki Suriyeli aileyide görmezden gelemedim...o çocuklar bazen ışıklarda aralardan fırlayabiliyor Allah korusun...
motor hakkında kafamda olumlu bir algı oluştu...gayet açıklayıcı ve netdi anlatım...eline sağlık...
tek eleştirim motoru benim gibi kullanman...yani aralara derelere usulca korkusuzca dalman hakimiyetine özgüvenine lafım tabiki yok ama nedense yadırgadım bu denli kibirli sürüşü...şehiriçinde daha az risk almanı isterdim...belkide 1000 RR dan gelen bir özgüven bu...
-
porsuk80 adlı üyeden alıntı
Dostum hayırlı olsun kazasız sürüşler. Aynaların görüş açısı nasıl? Videodan biraz içerde kalıyor gibi geldi. Videoların 1000rr da olduğu gibi keyifli eline sağlık.
Teşekkür ederim. Aynaların görüş açısı fena değil ama daha iyi olabilirdi, ayna uzatma aparatı alınırsa daha iyi görüş sağlanır bence.
oenaj adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun arkadaşım,,,
Motoruna bayıldım, çok güzelmiş,,,
Kazasız belasız kullanman nasip olur inşallah,,,
Teşekkürler.
mete_han adlı üyeden alıntı
sade ve samimi bir video olmuş...videoyu izlediğimde kenardaki Suriyeli aileyide görmezden gelemedim...o çocuklar bazen ışıklarda aralardan fırlayabiliyor Allah korusun...
motor hakkında kafamda olumlu bir algı oluştu...gayet açıklayıcı ve netdi anlatım...eline sağlık...
tek eleştirim motoru benim gibi kullanman...yani aralara derelere usulca korkusuzca dalman hakimiyetine özgüvenine lafım tabiki yok ama nedense yadırgadım bu denli kibirli sürüşü...şehiriçinde daha az risk almanı isterdim...belkide 1000 RR dan gelen bir özgüven bu...
Teşekkürler yorum için. Bu şekilde kullanmaya alıştım sanırım, 4 tekerli araçlardan bir an evvel kurtulup riski azaltmaya çalışıyorum. Aslında bu sürüşü adrenalin olsun diye yapmıyorum, ne zaman şeridimde uslu gitsem başıma bir iş geliyor çünkü.
-
Hayırlı olsun. Yazını da keyifle okudum. Güzel bir tercih. Kırmızıyı pek beğenmem genelde ama bunda çok ta şık olmuş... Güle güle kullan...
-
hocam tatil planını tarihleri ve rotayı, gerekli bütçeyi paylaşırsanız eğer arkadaş olabilirim bende bu motoru gezmek için aldım racing pist harici ultra gereksiz
-
Hayırlı olsun diğer videolarını izledim onlarda çok güzel
-
I_Know adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun. Yazını da keyifle okudum. Güzel bir tercih. Kırmızıyı pek beğenmem genelde ama bunda çok ta şık olmuş... Güle güle kullan...
Teşekkürler, ben de mat gri ile kırmızı arasında gidip geldim ama bence kırmızı daha çok yakışıyor bu motora.
gorefest adlı üyeden alıntı
hocam tatil planını tarihleri ve rotayı, gerekli bütçeyi paylaşırsanız eğer arkadaş olabilirim bende bu motoru gezmek için aldım racing pist harici ultra gereksiz
Rota hemen hemen hazır, 11 Temmmuz'da inşallah yola çıkmayı planlıyorum toplam 13 bin km'lik bir yol 5 hafta gibi bir süre ayırdım (Ankara-Nordkapp-Ankara). Bütçe işi kişiye göre bir durum ama ben olabildiğince ucuz otellerde konaklıyorum gezilerimde, bir kısmını aldım zaten otellerin. Özelden konuşuruz istersen...
potasyum adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun diğer videolarını izledim onlarda çok güzel
Teşekkürler.
-
[COLOR="#FF0000"]Hayırlı ugurlu olsun bende aldım düzce dadaş dan blue race faturası kesildi haftaya cumartesi alıcam ALLAH nasip ederse...[/COLOR]
-
KOÇOĞLU 61 adlı üyeden alıntı
[COLOR="#FF0000
"]Hayırlı ugurlu olsun bende aldım düzce dadaş dan blue race faturası kesildi haftaya cumartesi alıcam ALLAH nasip ederse...[/COLOR]
Hayırlı olsun, güle güle bin kazasız belasız...
-
Anlatım güzel, motor güzel daha ne olsun Tekeriniz düz bassın Allah kaza bela göstermesin
-
Jrspawn adlı üyeden alıntı
Anlatım güzel, motor güzel daha ne olsun
Tekeriniz düz bassın Allah kaza bela göstermesin
Teşekkür ederim, cümlemize ;)
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)