O Telefonu Bırak Aynanı Kırarım
Reklamlar
-
Evet arkadaşlar; bu videoda motosikletli bir magandanın, bir erkek sürücüye asla yapamayacağı artisliği, kadın sürücüye nasıl yapığını izleyeceksiniz.
Dip not: Videoda çıkan reklama tıklayarak böyle öküzlere para kazandırmayın
Reklamlar
-
edepsizin önde gideni...............
-
Dostum iyi hoş diyorsun da trafikte telefon kullanan kişi ölmeyi hakediyordur benim gözümde. Bu işin O'su busu yok , trafikte sadece yola bakacaksın yolu izleyeceksin.
-
"seni youtube a koyarım çocuk" a özenmiş dallama.
-
Zararı sadece kendine olsa neyse ama ya önüne bi çocuk bi insan fırlasa ? Öldürdüğüyle kalacak yani. Neyse ya zaten hangi kurala uyuyoruz ki millet olarak.
-
bir kere dersin tamam da, kadının yanında gaz verip, üstelemenin anlamı ne? terbiyesiz.
-
MotorKafa adlı üyeden alıntı
Evet arkadaşlar; bu videoda motosikletli bir magandanın, bir erkek sürücüye asla yapamayacağı artisliği, kadın sürücüye nasıl yapığını izleyeceksiniz.
Dip not: Videoda çıkan reklama tıklayarak böyle öküzlere para kazandırmayın
O telefonu yedirmek lazım arkadaşa boş insan işte boş
Motora binmeye karar verecek kadar cesur ve aptal, üzerinde ölmeyecek kadar korkak ve akıllı olacaksın
-
Ertugyigit adlı üyeden alıntı
Dostum iyi hoş diyorsun da trafikte telefon kullanan kişi ölmeyi hakediyordur benim gözümde. Bu işin O'su busu yok , trafikte sadece yola bakacaksın yolu izleyeceksin.
Videoda o baltanın üstüne kıran yok, sıkıştıran yok.
Telefon kullanmasını doğru bulmuyorsan insan gibi gider uyarırsın.
Tehdit etmek de neyin nesi? Hele hele bir kadını.
Gtü yiyorsa gitsin aynısını şöyle kıllı bıyıklı bi abiye yapsın da görelim erkekliğini.
Ayrıca kadın trafik kurallarını ihlal ettiği için tehdit ediyor ama kendisi de arabaların arasından giderek trafik kurallarını ihlal ediyor.
Keşke cesur bir abla olsaymış da aynayı ona monte etseymiş
Motosikletli Kaplumbağa...
-
Boyle seyler cok izleriz bundan sonra
-
videoyu izledikten sonra içimden geçenler:
bu Royal Jordanian özentileri ile mi dolacak yoksa bizim yollar da .. RJ'nin agresyon+magandalık+münasebetsizlik katılmış hali .. bari özeneceksiniz taklit edeceksiniz de biraz olsun görgülü efendice yap şu uyarını
-
Bayan değil mi sürücü..Valla hi ayıp ya biz ne hale geldık böyle.Ailelerimizin örf ve adetlerimizin bize öğrettiği bayana saygı sonsuz hürmettir.NEdir bu arkadaş.Aynı delikanlılığı bir erkeğe yapabilirmi?.Çok ayıpladım çok.
-
Belki de özür dilemek amacıyla videoyu koymuştur. Maganda olduğunu dünya aleme gösterecek kadar aptal değildir herhalde.
-
Bu vatandaş kimse eğer kesin bu başlığı görecektir.. Bu işlerle uğraşıyorsa kaçınılmaz.. Diyorum ki aynısını bir erkek şofore de yapsın ve videosunu eklesin... Yaparsa helal olsun diyeceğim ama yapamazsa annesiyle altın gününe gitmesini önereceğim.
-
O egzozunun sesini kıs yoksa ...'ne montelerim onu.
Kamerayı takınca kafasına, bir de kadın görünce adam sanmış kendini. Durduk yere musallat olmuş kadına duran trafikte.
Cahil, görgüsüz, terbiyesiz ve düşünce fukarası bir adamsın video sahibi. Medeniyet seviyenin eşdeğer olduğu bir ülke bilmiyorum
-
diğer videolarını da izledim. önünde 100mt olan arabaya önüme kırdı diyor.
bu kadar sinirle nasıl motordan keyif alıyor anlamak güç.
motora binmeyi bilmeyen trafiği okuyamayan go pro almasın arkadaş.
-
Her şey gibi video'ya çekip internete koymanın da sınırını aştık.Bir kaç gündür öyle videolar izliyorum ki bazen keşke şu kamera işi moda olmasaydı diyorum.Farkında mısınız haklıyken haksız konuma düşüyoruz,insanlar tarafından itici görülmeye başlıyoruz.Her şeyin bir edebi adabı olduğunu unutuyoruz,uyarmak veya konuşmak 'tehdit etmek,hakarette bulunmak'hiç değildir bunun farkında varamıyoruz.
Bu videoda ise geleneksel ataerkil toplumun meyvelerini görüyoruz,hepimiz biliyoruz ki o arabada 3-4 kişi ve erkek olsa böyle bir kayıt olmayacaktı.
-
Şu andan itibaren aracımda lambalarda durunca telefonu elime alıcam. Arkadaşı da sabırla bekliycem.
-
Kro .
Kafada kamera var diye normalde olmadığı adam olmaya çalışıyor sanki. Yav bi de daha sabah fark ettim. Harbi cılkı çıktı bu işin. Sabah mecidiyeköy E-5 de "galiba v strom lu" bi hıyar kafasında koca go proyla ikişer şerit makaslar atarak ilerliyodu. Önce sapık sapık gidişini farkettim sonra koca kamerayı. Sırf kamera kafada diye normal hayatta yapmayacağımız işleri yapıyosak, talihsizlikten başka şey değil bu kamera taşıma işi. Yapmayın agalar. Kimseye bişe ispatlamak zorunda değilsiniz. Yukarda Sercanın bahsettiği profil benim galiba. Arkadaşla trafikte karşılaşırsak aynayla ilgili hoş diyaloglarımız olabilir.
-
Ergen hareketler. Üzerine konuşmak bile gereksiz.
-
Orda gazı kökleyince korkudan küfür çakralarım açıldı
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)