boş insanlar doluşmaya başladı evet,ve bu gerçek motorcu arkadaşlarıda yanlış gösteriyor,tepki koymak lazım.
boş insanlar doluşmaya başladı evet,ve bu gerçek motorcu arkadaşlarıda yanlış gösteriyor,tepki koymak lazım.
hanımefendinin eşini bekliyoruz.İnşallah o da youtubeye koyar da izleriz
videodaki arkadaş çok abartmış.
Köpeklerin neden camdan dışarı baktığını ancak motosiklet sürücüleri anlar
Hay senin erkekliğine de karakterine de.. küfrederek sıvamışsın zaten. önce bi adam ol, sonra kurallara uy gerisine de sen karışma zaten trafik normal akıyor
Böyle adamlar türer oldu arkadaş kafasına kamera takana bir özgüven geliyor, bir kendini hatasız kul sanıyor.
Adamın söyleme tarzı yanlış. Adam gibi söylesene emrediyor bide.
sigara külünü camdan atan birkaç kişiye kibarca attığınız küller gözüme geliyor dediğimde hepsi utancından sigarayı ne yapacağını şaşırıp benden özür dilemişti..
Uygun bi dille uyar işte arkadaş ne o oyle telefonu kapat aynanı kırarım demeler gaza abanmalar.
Bı gun bırı cıkar o telefonla degısık fantezıler dener ustunde sasarsın.
Biz çok sıkıntı çekeceğiz bu mallar yüzünden. Üzerimize kıranlar artacak, art niyetlilerin oranı çok yükselecek millet. Farkında mısınız?
Böyle ayılar küfürden başka bir şey haletmediği için buraya aslında yazacak birşeyimizde yok.
Kadın görünce birden nasıl da erkek oldu aslan oldu te be maşallah.
birşey dicem ama kızmayın tamam ablanın yaptıgı dogru bırsey degil. çokca karşılaşıyoruz hatta trafikte hatta hatta telefon ile oynarken bakın konusurken degıl oynar iken araç kullanan görüyoruz fakat ;
1 - abla duruyor
2- abla gayet şeridinde
3 - tamam araç kullanırken teleefon kullanmak dogru degıl hatta yasak yanlış anlamayın ablanın yaptıgını savunmuyorum.
4- ula motorcu arkadaş artistik yapıcagın kısı bır bayan öküzoğlu öküz gücün bu bayanamı yetiyor.
5- yemin ederim bu arabanın içinde ben olsaydım iner onun aynasını ben kırardım.
Arkadaşı küçükken çok ezmişler. Ağır gelmiş, dışarı taşmış.
sağ elciğini gidonu kırarak aynanın yanından geçirdikten hemen sonra kadın gaza basıyo. burda motorcu arkadaşımızı kızdıran olay bu. sonra içine bakınca telefonla oynadığını fark ediyo.. yorumlardan önce dikkatli izleyin
bence kroluk yapmış , bu arada adamın sesini şarkıcı doğuşa benzeten bi tek ben miyim ?
Ah benim kız arkadaşım falan olacak o kız, o şerefsizde bunları söyleyecek.
İstanbulu karış karış dolaşıp bulurdum bu motorcuyu. Bu ne demek lan? Sanane telefondan. Kibarca "merhaba ya telefonla ilerlerken dikkatiniz tam olarak üst düzeyde değil" dersin. Bu tacize giriyor. Ağzına neyse...
Yıllar önceydi, kız arkadaşımın arabasındayım. Sağ koltukta sigaramı tüttürüyorum. Konya yolundan Eskişehir yoluna geçeceğiz Armada AVM'nin orda, kız acemi, yavaş yavaş dönüyor. Bir tır geldi arkadan, sıkıştırdı, benim hatun korna çalınca bayan olduğunu gördü, daha çok sıkıştırdı. Kaçma! dedim. Sağımızda kaldırım taşları, iyice sıkışınca viraja, tır da durdu, bizde durduk. Tırın şöförü açtı kapıyı, salyalarını saça saça geldi arabaya doğru, yavaşça kapıyı açtım, araçtan indim, beni görünce azcık kıvırmaya çalıştı ama yemedi. İki tane vurdum, biri kaşını açtı biri dudağını patlattı. Kız arkadaşımın ağladığını görünce bırakıp döndüm ve polis gelene kadar trafiğin akışını engelleyerek yolu açmadım.
Polis geldi, karakolluk olduk, o dönem üniversitede bilgi işlem şefiydim, dekan geldi sağolsun, çıktık karakoldan.
İner birgün biri, adamın ağzına burnuna iki tane vurur, çok değil.
Araba duruyor, hareket yok. Sıkıştırma yok, şerit ihlali yok. Magandanın biri gitmiş bir bayanı rahatsız ediyor. Hem ara gazla ki mesela ben o trafkte olsam, kız kardeşim yanımda olsa korkar ağlardı ki kesin karakolluk olurduk o elemanla, hem de bağırarak.
Tam sopalık yani.
Böyle şerefsizler yüzünden bizim adımız lekeleniyo.Son günlerde internete moda oldu artık görürsünüz bunun önünü engelleyemeyeceğiz şöhret olucam diye böyle ayılarla daha çok karşılaşacağız
şimdi anlaşıldı adamın derdi
arkasına atmış bir tane kızı ona hava atmaya, bak ben adımın dibiyim diye göstermeye çalışıyor
Köpeklerin neden camdan dışarı baktığını ancak motosiklet sürücüleri anlar
Aynı arkadaş farklı olay.Bu arkadaşa şu telefon muhabetinde fazla hak vermemiştim tamam trafik ortasında cep telefonunu bızıklamak iyi bir şey değil ama çok fazla tepki veriyor.Bu olayda hak veriyorum ama yine çok fazla tepki veriyor,çok sinirli.Trafikte bu kadar fazla öfke ve sinirin sonuçları genelde pek iyi olmuyor.
valla iyi olmuş bugün kezbanın teki eziyodu beni telefonla konuşurken
Trafik kurallarına uymadığı için ve herhangi bir durumda başka araçlara/insanlara kaza yaptırma ihtimalı olduğundan dolayı bayan sürücü suçlu hiç kimse bayan'a hak vermesin motorcu haklı.Fakat motorcunun haksız olan yanı abartılı tepkisi.Şayet trafikte görüyoruz telefonla konuşan bay/bayan şoförler dikkatini odak noktasını telefonda konuştuğu kişiye verdiğinden dolayı aynalarına bakmayı ihmal ediyor.Bu da diğer insanların , yayaların , araç şoförlerinin hayatlarını tehlikeye atmasına yeterli bir sebep haline dönüşmüş oluyor.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)