O Telefonu Bırak Aynanı Kırarım
-
Bu video için ekşi sözlükte yapılan yorumları görünce, motora binmekten ve trafiğe çıkmaktan korkar oldum. Evet arkadaşın öfke kontrolü konusunda sıkıntısı var, gereksiz yere stres yapıyor ve kendini tehlikeye atıyor. Tez zamanda uzman bir psikoloğa gitmesini tavsiye ediyorum. Ekşi sözlük de yazılanları görünce araçların bizleri neden sıkıştırdıklarını, üstümüze üstümüze kırdıklarını daha iyi anlarsınız. Ülkemizde yaşayanlar kutuplaşmış durumdayken bir kutuplaşma da motorcu ve araç kullananlar arasında oldu artık. Bu iflah olmaz bir olay haline gelmeye başladı.
Hep araçlara kızıyoruz da daha bu gün sabah bir çok apaçi motorcu hem de motorla giderken beni de sıkıştrdılar, artistik yaptılar, ben motor sürücüsü olarak o adamlara nasıl kızıyorsam araç sürücüleri de bizden daha fazla kızıyorlar. Her motorlu gördüklerini aynı kefeye koymaya başlıyorlar. Bu tip videoları gördükten sonra kamera kullanmaya korkar oldum. Her kameralı motorcuyu maganda sanıp sürücüler sıkıştıracak.
Reklamlar
-
Sıkışık trafikte telefonu kullansa ne kullanmasa ne? Üzerine mi kırdı, telefonla uğraşırken motora mı vurdu? Artist dallama.
-
-
-
çin malı 3 kurusluk kameraları ulkeye sokarsan olacagi bu kafaya kamerayi takan kendini bisi sanio. edepli akilli insan durduk yere kimseye bole hayvan gibi yaklasmaz. senin kimseye öyle davranmaya hakkin yok. hele bi bayana. git polise sikayet et madem goruntunde var. ama nerde. bu ulkede herkes cezasini kendi vermeye egilimli. sonra cinayetler bitmez. onu kes bunu biç. git kendi kafani keste dunya pislikten kurtulsa
-
bir gün telefonla konuşan bir kadın veya bir erkek yüzünden ölürseniz anlarsınız.
-
Çorum İl Temsilcisi
CrosseR adlı üyeden alıntı
Tekrar dikkatlice dinleyince aslında karakterine,o ses tonuna hiç uymayan,kafadaki kameranın youtube'a malzeme çıkarma isteği ve heyecanının bir bayana denk gelmesiyle birleşerek ortaya çıkmış bir salakça bir taciz olduğu anlaşılabiliyor..
Bir erkeğe bir adama bu hareket yakışmıyor demiyorum bakın,o sese o konuşmaya yakışmıyor
O anda biri çıkıp ne atar yapıyorsun dese ''Hojam siz beni yanlış anladınız,maksadım hanfendiyi riskli olduğu konusunda uyarmaktı..'' diye devam edecek bir konuşma olacağından eminim
Sizin bu video hakkındaki düşüncelerinizi merak ettim doğrusu..
Ohareketi yapmak sıkışık trefik yada akan trafikte yapmak fark etmez adam dogru olani yapip uyariyor. Biz de karsıdaki surucu size kasıt bir sey yaptiginda uyariyoruz. Boyle adam olsa sesimizi cikaramayiz diyerek ancak o adamların bi taraflarini kaldirirsiniz. O kadin yarin bir gun bu sebepten olumlu kazaya karişsa ne diyeceksiniz hakli mi??
Bence bir kere daha dusunun. Belki de siz de telefon kullaniyorsunuz ve o yuzden kadini hakli buluyorsunuz. Ya da aynisini yapmak isteyip yapamadiginiz icin tribe giriyorsunuz. İnanin gun icinde o kadar otomobil soforleriyle karsilasiyorum ki benimde aynasini kirasim geliyor. Akan trafikte telefonla oynayan. Ani fren yapip son anda sinyal veren vs.vs. ben kendi babami bile uyarirken hic tanimadigim insana ne kadar kizarim Allah bilir. Kadin kadin soylenmez derseniz o kadinin egosu tavan yapar. Bence dusuncelerinizi gozden gecirip sizin de oyle bir durumda kalabileceginizi unutmayin.
-
Hiçkimse bu hanzoyu savunmasın. Yok telefonla konuşan yüzünden ölünce anlarmışız, yok egosu tavan yaparmış, bilmem ne geçin abicim. Bu herif silme hanzo, öküzün teki. Bu dallamanın diğer videolarına da baktım. Birileri biyerlerde yayınlasın, üzerine tartışma çıksın, ünlü olsun, bu da reklam alsın diye yaptığı bir şey bu.
Trafik zabıtası olma merakınız varsa, öyle yolda gezip sağdaki soldakine bıkbıklanacaksanız, önce kendiniz kurallara uyacaksınız. Motorla giderken 2 şerit arasına girmek diye bir şey trafik kuralında yok, yasak. Nasıl telefonla oynaşmak yasaksa, şerit arasından gitmek de yasak. Motorla emniyet şeridine girmek de yasak, araçların en sağından geçmek de yasak. Ama hepimiz bunları yapıyoruz değil mi? Bunları yap yap, sonra çık ortaya o telefonla uğraşıyomuş bilmem ne.
-
..ve bayan sürücü bu olaydan sonra motosiklet sürücülerini maganda olarak görür ve en azından kırmızıda azıcık arabayı sağa dahi kırıp, motorcuya yol açmaya tenezzül dahi etmez ..
Sözde, trafik durmuş haldeyken, bayan sürücünün önündeki araç ilerledi- hanımefendi de telefonla uğraşırken belki de görmedi ,belki de gördü ya da aracı ile mesafeyi kapatmadı . Motor sürücüsü arkadaş buna sinirleniyor sanırım.. Gereksiz, fevrilikten başka bir halt değil.En azından karşında bir bayan var, güzel bir dille uyar ki, gönle kilitler vurulmasın.
-
Arkadaşlar arkadaş Artist olay bundan kaynaklı
1- Zaten trafik akmıyor önüne kırmamış herhangi bir hatası yok sanane sen niye atar yapıyorsun birde bayana bunu yapıyorsun uyarma işi sanamı düştü ne demek aynanı kırarım ayrıca belki çocuğu hasta önemli birşey var
2- Diğer videolarda da araçlar öyle çok yaklaşmıyorlar bile sıkıştırma yok yani 2 Saat korna çalmalar adamı takip etmeler adamın eşi var yanında
Arkadaşın gazını yakında alırlar öfke konrolünü gitsin evinde yapsın milletide germesin
-
bu kafayla giderse, o kamera ile ya kendi kaza videosunu çeker, ya da kendi rektal muayene görüntülerini.
Arkadaşa acil şifalar diliyorum.
Mutlu olmak için binenlere, sürmeye sevenlere selam olsun.
-
Furkan Tarık adlı üyeden alıntı
Ohareketi yapmak sıkışık trefik yada akan trafikte yapmak fark etmez adam dogru olani yapip uyariyor. Biz de karsıdaki surucu size kasıt bir sey yaptiginda uyariyoruz. Boyle adam olsa sesimizi cikaramayiz diyerek ancak o adamların bi taraflarini kaldirirsiniz. O kadin yarin bir gun bu sebepten olumlu kazaya karişsa ne diyeceksiniz hakli mi??
Bence bir kere daha dusunun. Belki de siz de telefon kullaniyorsunuz ve o yuzden kadini hakli buluyorsunuz. Ya da aynisini yapmak isteyip yapamadiginiz icin tribe giriyorsunuz. İnanin gun icinde o kadar otomobil soforleriyle karsilasiyorum ki benimde aynasini kirasim geliyor. Akan trafikte telefonla oynayan. Ani fren yapip son anda sinyal veren vs.vs. ben kendi babami bile uyarirken hic tanimadigim insana ne kadar kizarim Allah bilir. Kadin kadin soylenmez derseniz o kadinin egosu tavan yapar. Bence dusuncelerinizi gozden gecirip sizin de oyle bir durumda kalabileceginizi unutmayin.
Önce dikkatli izlemeyi öğrenin bence. Trafik durduğunda aracı sabitken bakıyor telefona, sadece bakıp bırakıyor. Ben yolda kimseyi trafik durduğunda, mesela kırmızı ışıkta telefonuna baktığı için uyarmam. Herkes haddini bilecek. Bir kez tavır yanlış, üslup yanlış. Ben olsam orda, güzelce söylense belki kusura bakmayın der geçerim ama bu tavrı bana gösterse o eleman, o telefon fantezi malzemesi olurdu. Sen kimsin elaleme bağırıyorsun hem de sana hiçbir risk oluşturmamışken demezler mi adama? O aracın içinde 190 boyunda kas yığını bir erkek olsaydı bu tavrı gösterebilir miydi? Geçiniz efendim bunları, artislik olsun malzeme olsun diye çelimsize, bayana ver ayarı, yiyorsa gitsin taksicileri uyarsın aynı tavırla? En çok ticariler riske atmıyorlar mı bizi bir de dolmuşçular? Sağdan biri el kaldırınca aynaya bakmadan sağa kıran taksici dolmuşçu eşrafına bağırmayı denesin yerse...
Klavye delikanlılığı dediğin böyle bir bayanı yanlız bulup, nasıl olsa kavga da etmez diye avazı çıktığınca havlamaktır.
Delikanlı adam madem, madem trafik kurallarına uyulmasını istiyor, gitsin dolmuşçuya taksiciye bağırsın bak adamı beysbol sopasıyla nası dövüyorlar.
Evet Manuş Baba dinliyor, kitap, gazete okuyor ve düşünüyorum...
Düşünün, düşünmekle ölmüyor insan...
-
memlekette hakım savcı kalmadığı ıcın herkes kendıne gore hakım-savcı olmus.
sucu belırlıyor.yargılıyor.cezasını da kesmeye kalkışıyor.
trafıkte araç kullanırken cep telefonu kullanmak yasak. bunu herkes bılıyor.
ama bunun cezasını vermek, tehdıt etmek sana mı dustu!!!
uygun bır dılle uyarırsın. tek yapacağın budur.
hele bır kadını tehdıt etmek....
bır gun sert bır kayaya çarparsın.
-
Çorum İl Temsilcisi
O korktuğunuz kas yığınları bir gün sizi de halletsin de o zaman okuruz yorumlarınızı. Hem yanlış yapmış diyosunuz hem de kas yığıni dover sover vs. Laflarla yanlış yapıyorsunuz
-
Okuduğunuzu anladığınızdan eminmisiniz?
Tamam anladık hepimiz,trafikte telefonla uğraşmak riskli,uyarmakta uygundur,temenniniz birgün bizimde başımıza gelmesi ve anlamamız,hepimiz bu sosyal mesajı aldık..
Uyarı uyarılıktan çıkmış tacize dönmüş,millet onu konuşuyor,hala anlamayıp ''bigün başınıza gelsinde görürsünüz,bigün ölünde görürsünüz'' diyenler var..
-
-
Bir kaç tane arkaya bakmadan kapı açan kadını düzgün şekilde uyarmıştım hepsi de özür diledi. Büyük ihtimal bir daha kapı açarken arkayı kontrol edeceklerdir. Çoğu insana düzgün şekilde anlatınca anlıyorlar gibi geliyor.
Videoda kadını taciz eden arkadaş telefonla konuşan erkekleri de aynı şekilde taciz ediyordur umarım.
-
Bu malın diğer videolarını da izleyin. Tam bir özürlü.
Sesi oturmamış bir ergen resmen
-
Bende videoyu izledim motorcuya kufur edicektim ama aciklamayi Okudum, keske Oncesinide hizlandirip koysaydim ne kadarda aciklama olsa ben gene kufurumu edicem sanane ulan arabanin zevki Orada
-
bu tarz videoların diğeri gibi internette yaylıması taraftarı değilim. Zaten ülke olarak nefret etmeyi seven bir toplumuz ve trafikte kesinlikle sakinleşemiyoruz.
ayrıca Hep biz haklıyız ve biri bir hata yapmışsa onun cezasını kendimiz kesmek istiyoruz.
Bu vidoyu izleyen motosiklet kullanmayan sürücüleri motorsiketlere karşı daha agresif yapar. bu videoyu otomobil gruplarıda paylaşmış girin bakın yorumda neler yazmışlar ..
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:00 ----------
Siz ne kadar rahat insanlarsınız ya özendim size
ben trafiğe çıktıktan 5 dk. sonra ana bacı girmeye başlıyorum nedense
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:29 ----------
Bu adamın videolarını izliyorum da adam bence her yerde haklı ya
Sana bir tavsiye tam küfretmelik bir olay yaşadığında küfretme derin bir nefes falan çek : ) ondan sonra sakinleşmeye başlıyorsun.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)