2015 İstanbul motorycle season starts-Highway Battle Top speed
Video müzik telif hakkı sebebi ile sadece Pc üzerinden açılıyor mobilden giren arkadaşlar kusura bakmayın
2015 İstanbul motorycle season starts-Highway Battle Top speed
Video müzik telif hakkı sebebi ile sadece Pc üzerinden açılıyor mobilden giren arkadaşlar kusura bakmayın
sezon nedir ?
BMW 1000RR'mi o :O
highway battle derken? yollar Sakarya Ovası mı ki?
ortalık toz duman da değil!.. böyle bi Mad Max özenmesi; sankim nuke yemiş; fall out olmuşuz?
neden hep geriyi gördük?
aramızda top speed'i gören oldu mu? benden kaçtı herhalde?
benim gibi yaz kış binenlere " season " lafı güzaf "...
Yorumlar için çok teşekkür ederim
Mobilden girdim herşey tastamam.
Mobilden girenler tubemate den indirebilir denedim iniyo ama indirmedim tabi-)
imha olmayın da top speed derken sürüsleriniz çok tehlikeli.. herkesi geçiyorum birbirinizi tehlikeye atmissiniz
birde ingilizce olayina takıldım abi Turkiyelisin türkçe bir sayfada paylaşım yapıyorsun bence türkce olmalı açıklamalar ..
tekerin düz bassin..
teşekkür ederim yorumun için önerini değerlendiricem
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:12 ----------
dostum sen ne yaptın ben makarasına tastamam dedin sandım nasıl izlemeyi başardın sen müziklerdeki telif hakkı sebebi ile engellemişti youtube mobil i
Güzel bir video olmuş ama ingilizce terimlerin yanında türkçelerine kullanırsanız daha iyi olur.
Bu arada Ludacris ve DMX diyorum sözün bittiği yer. :=)
Videonun başındaki yazı zaten filmi koparıyor. Profesyonellere bak sen! Hiç birini pistlerde göremedik? Hangi sınıfta yarışıyor buradaki vatandaşlar? Ayrıca hiç bir PROFESYONEL sürücü başkasının hayatıyla oynama hakkının olmadığını bilir ve öyle hareket eder. Devam edin siz, bu kafayla devam edenler imha olmaya mahkum...
Buda yeni video dan ufak bi özet
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)