Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Bir Pazar Günü Turu / Antalya,Demre Virajları

REKLAM ALANI
    undone - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    FAZER 8 ABS , 2014' R1200 GS ADV.
    Hava güzel keyifler yerinde , gezmemek için hiç bir neden yokken biz tabikide yine MotorTepesi'nde..Demre virajlarındaki adrenalin dolu yolculuğumuzu umarım sizde beğenirsiniz. İyi seyirler !

tanertc, adm12, Sepetçioğlu ve 1 diğerleri bunu beğendiler..

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

http://i.hizliresim.com/rgXlRz.jpg

Bu nasıl bir viraj almaktır aman dikkat arkadaslar . Kaza olmamış olmaması büyük bir şanş . allah korusun .kazasız belasız sürüşler

Motosikleti
    Kesmedim oraları çünkü bazı hataların izlenip farkedilmesini istedim.. Kazasız sürüşler

umarım en kısa sürede kas kalkan arasındakı yolunda asfaltını yenilerler . turkiyenin en keyifli yollarından biri

oznkrçm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    RAMZEY 100-YBR 250-CBR 250-CBF 600-VFR 800
    Alıntı undone adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kesmedim oraları çünkü bazı hataların izlenip farkedilmesini istedim.. Kazasız sürüşler
    Gerçekten faydalı oldu. Görüp öğrenip bilgi paylaşıyoruz.

atillatopal9 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki V-Strom DL650
    bende yatıyorum ama sağa yatarkrn sola atıyorum kendimi

Biyturs_OnSr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Peugeot Elystar
    Güzel paylaşım, grupla gezmek zevklidir.

Combo'nun geldiği virajda sürücü sağdan gitmese motoru sürenin helvasını yiyor olurdunuz şimdi. Açık konuşayım kınıyorum o motoru süreni..

ibooo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Fazer 8
    Video da benim de dikkatimi çekti. O arkadaş her viraj da karşı şeritten gidiyor. Hatta bir ara "burası tek yön mü acaba!?" diye düşünmeye başlamıştım. Sanki bilerek ters yönden gidiliyor gibi. tuhaf.

Onun dışında güzel gezi olmuş.

DKN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    hocam sen sen ol aklın varsa bidaha grup sürüşüne katılma. öndekine yetişmek için neredeyse hepiniz viraj çizgisini belirlemeden asılmışınız gaza

Motosikleti
    1970 Triumph Tr6
    motorda 1600gtl gibi , ama felaket sürüş ,video şaka değilse sormadan edemeyeceğim durumlarda sağlam galiba özel hoca tutup ders alınmalı.
    Motosikleti geçtim az düzgün olanlarda da beden öbür şerite yerleşmiş yatışlarda.

Motosikleti
    Sadece ve sadece kendi sürüşümden sorumlu olduğum bu videoda lütfen virajları ve kullandığım çizgileri tekrar takip edin.Eleştiriniz varsa sürüşümle ilgili ondan sonra tekrar alabilirim.. Demek istediğim başkasının hatasını benim hatammış gibi bana yansıtmayın lütfen ..

KutlayGül - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Transalp xl 650, CBF 1000 ABS
    undone, arkadaşların kulağından tutup viraj çizgisi çalıştırmalısın. senin viraj çizgin ne kadar düzgünse diğerlerininki o kadar kötü. video boyunca diğer sürücülere bir şey olacak diye düşünmeden edemiyor.

Hava çok güzelmiş. Buralarda hala sabahları buz var. Geçenlerde 12 dereceyi gören motorunu kaptığı gibi çıkmıştı. memleketin havasının kıymetini bilin.

Keyifli sürüşler

Alisilin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ybr 125 06- Cygnus L 14
    O yollar çok güzeldir, hep arabayla gittim hiç motorla nasip olmadı.
    Kazasız sürüşler.

Kazasız Sürüşler.

Motosikleti
    Geçen aylarda yağmur ve fırtına yüzünden 2 sefer çöken o yolları çok kullanıldığı için hemen yenilediler ama yenilenmiş hali videoda gördüğünüz gibi.. burda havalar kendine geldi suan bile 20 derece hissedilen Tam bir motorcu cenneti Antalya

Çok iyi bir motosiklet kullanıcısı olduğumu düşünmüyorum fakat videodan yorum yaparsam,

Çekim yapan arkadaşın hatası BMW'yi kullanan üzerinde bir baskı kurması ve kelle koltukta gittiğini göre göre yakın takip yapması. Bunun haricinde viraj dönüşlerinde tehlikeli birşey görmedim. Güvenli çizgi dışına çıkması bence tamamen yolun kötü olmasından kaynaklanıyor. Doğru çizgide viraja girip çıkacam diye çukura girecek değil adam.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)