Anket: moto günlük
- Katılımcı sayısı
- 47. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
-
güzel, devam
-
ben daha iyisini yaparım
"çin malı vlog" kanalım "Bereñârı"
-
galiba türkçesi "görüntülü günlük" olmalı.
motorcumuhabbeti ki kendini çok uzun zamandır takip ederim, çok iyi bir motovlogcu. bu tarz bir şey yapmak uzun zamandır aklımda vardı ama bu adamı görünce benim harcım değil diyordum. sonra yeni motovlogcu arkadaşları da görünce, bu vlog işini yapmak için çok da profesyonelce iş çıkarmaya gerek yok dedim ve içimden geldiği gibi, türkçe, çin malı motor ve çin malı kamera ile çin malı vlog'a "sonuçta günlük değil mi" diyerek başladım.
kanalımda pratik bilgiler, motor nasıl kullanılır, bakım tamir nasıl yapılır gibi işinize yarayacak bilgiler yer almayacak 8 yıldır bu forumda aktif olarak varım ve motosiklet hakkında bildiğim bir çok şeyi bu forumdan öğrendim. ben bu bilgileri verecek kadar motosiklet hakkında ne bilgiliyim, ne tecrübeliyim ne de o sorumluluğu alırım. arada kendi fikirlerimden ve tecrübelerimden dinden bilimden felsefeden bahsederim sadece. tek konum da motosiklet değil, kendime hatıra olabileceğini düşündüğüm her türlü videoyu yüklerim, motosiklet ağırlıklı tabiki.
son videolarımda ses kaydı var, diğerleri sadece yol videoları. soru görüş ve öneriye açıktır. mail atabilirsiniz.
https://www.youtube.com/channel/UCgV...QBFQAsA/videos
motogünlüğüm: youtube.com/c/Bereñârı
Reklamlar
-
Güzel , başarılar , çin malı diyince şöyle geniiiş yelpazede tüm çinkoların değerlendirmesi diye düşünmüştüm.
-
Hocam çok güzel anlatıyorsun ama kamerayı kaskın yanına veya çene kısmına taksan tadından yenmez.
-
cftc adlı üyeden alıntı
Hocam çok güzel anlatıyorsun ama kamerayı kaskın yanına veya çene kısmına taksan tadından yenmez.
teşekkürler. kamera kaskımın sağ tarafında. 1 defa kask aparatını almayı unuttuğum için göğüs bağlantısıyla kullandım. göğüste yol kaydı verimli olmuyor ama gokarta göğüs daha iyi galiba.
Carbondioxid adlı üyeden alıntı
Güzel , başarılar , çin malı diyince şöyle geniiiş yelpazede tüm çinkoların değerlendirmesi diye düşünmüştüm.
çinli motosikleti olup izmir'de olan arkadaşlar müsaade ederse çinli incelemeleri de yapabilirim. çinliler ile 8 yıllık geçmişim var ve bu süredeki tecrübeleri paylaşıcam bir videoda. zaten bilen bilir, forumda çok yazdım, o yazılarımın derlemesi olabilir.
-
güzel herşey,zamanla daha güzel olacakdır,farklı fikirlerde gelebilir tabiki.Bir chopper sever olarak tebrik ediyorum herşeyden önce.
bir istanbullu olarak izmirde harleycilerin takıldığı bir yer varmış belki bize oraları gösterirsiniz
-
BlackGhost adlı üyeden alıntı
güzel herşey,zamanla daha güzel olacakdır,farklı fikirlerde gelebilir tabiki.Bir chopper sever olarak tebrik ediyorum herşeyden önce.
bir istanbullu olarak izmirde harleycilerin takıldığı bir yer varmış belki bize oraları gösterirsiniz
alsancak kordonda takıldıkları bir yer var. başka var mı bilmiyorum. bi ara giderim. öneri ye açığım tabi ki bu gibi.
-
çok sempatik, ışık var devamm devamm
-
Güzel bir hareket olmuş. Vlog açmak için şaşalı ekipman ve araca gerek olduğunu sanmıyorum. Sonuçta her tarz motor kullanan arkadaşlar mevcut ve motor konusunda yeteri kadar vlog olduğunu sanmıyorum. Abone oldum, videoların devamını merakla bekleyecem.
-
-
Abone oldum bile.. hadi hayırlısı..
"Ne Mutlu Türküm Diyene" M.Kemal ATATÜRK
Salcano Wolf 125 28.03.2014 - 02.05.2016 (11.800 km)
Bajaj Pulsar NS 200 Trafiğe Çıkış: 09.05.2016 (46.500 km)
-
güncel
-
Hocam Sesin Çok Güzel Gerçekten Adamı Sıkmıyorsun İzlerken Zevk Aldım Devam
Naked kısma çok güldüm
-
Kameranın markası ne hocam gayet iyi sesde güzel geliyor.
-
Sabırsız adlı üyeden alıntı
Hocam Sesin Çok Güzel Gerçekten Adamı Sıkmıyorsun İzlerken Zevk Aldım Devam
Naked kısma çok güldüm
teşekkürler. beğendiyseniz abone olabilirsiniz. takipçi sayısı daha iyi videolar çekmeye itecektir.
k_ayhn adlı üyeden alıntı
Kameranın markası ne hocam gayet iyi sesde güzel geliyor.
amortisör konulu videoda olması lazım, kamera sjcam4000, ses kaydı lumia 525
-
-
"Edeple gelen lütufla gider"
-
Lumia 525'i gördüm direk başladım takibe Başarılar dilerim.
-
Biyturs_OnSr adlı üyeden alıntı
Lumia 525'i gördüm direk başladım takibe
Başarılar dilerim.
lumia iyidir, son 4 telefonum lumiaydı. 520 - 920 - 1320 - 525 şu an.
-
Kardeş ses kaydını nasıl yapıyorsun anlayamadım.
-
k_ayhn adlı üyeden alıntı
Kardeş ses kaydını nasıl yapıyorsun anlayamadım.
telefonla ses, kameray görüntü kaydedip, bunları bilgisayarda birleştiriyorum. çünkü kamerayı kutusuz kullanmak kameraya zarar verebilir. öyle olmasa bile hareket halinde sesimi düzgün alamaz rüzgardan. mikrofon girişi de yok, yapmak da iyi bir çift elektronikçi eli istiyor.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler