hocam videoyu izlerken boynum tutuldu
hocam videoyu izlerken boynum tutuldu
Güzel ama aynı şeyleri çok sık tekrarlamışsın.Takip etmeye başladım.Ayrıca iyi konuluyosun akıcı ve bilgili bir arkadaşsın tebrik ederim.
sohbet güzel,
dinlemedeyim merkez...
"Ne Mutlu Türküm Diyene" M.Kemal ATATÜRK
Salcano Wolf 125 28.03.2014 - 02.05.2016 (11.800 km)
Bajaj Pulsar NS 200 Trafiğe Çıkış: 09.05.2016 (46.500 km)
Devam hocam çok iyi vidyolar çekiyorsun
Taze taze, yeni geldi bu.
güzel muhabbetler çevirmişin...ama tüm Çinliler aynı tezine katılmıyorum...Bısan Roadstar 250 kalitesini sağlamlığını ben çoğu çin çapırında göremedim...argadaş o ne makinaydı öyle...müsait bir zaman da tamamını izlemek issterim...valla motor üzerinde gevezelik yapmışsın ama samimi bir tek kişilik muhabbet diyelim...
Kınroad gördün mü peki sağda solda çevrende...kimse bilmez o da kendi çapında mini bir efsane çinlidir
Kanal güzel olmuş hocam eline sağlık. E aleti yağmurda falan da bırakmışın, krom kısımları korumak için ne yapıyorsun? Kullandığın sprey vs bişey var mı?
motorda krom kısım pek yok. egzozlar krom, yan ve depo altı kapaklar plastik. arka amortisör ve gidonda çizik falan olmadıkça küflenmiyor ama tabi egzozlara mıcır falan denk gelince öbek öbek küflenmeler başlıyor. wd40 ile siliyorum, parlak oluyor ama henüz küfe önlem oldu diyemeyeceğim.
sağol hemşerim. videonun sonuna doğru söylüyorum zaten, "aynı dediysek de siz hiç araştırmadan almayın bazısı gerçekten kelek çıkabilir" diyorum
kinroad hiç kullanmadım, görmedim bile. ama sen deyince baktım, üzerinde mct,seyhan,jinlun,ramzey,lifan larda kullanılan motor var. bak bir çırpıda aynı makinayı kullanan kaç motor saydım yani çoğu aynı. %5 öne çıkıyor %10 çöp olarak değerlendirilebilir. arada kalan yüzdeyi ben aynı kalitede görüyorum.
bisan roadstar konusunda da haklısın. o motoru lifan üretiyor. bildiğim kadarıyla o motor bloğunu üreten 3 marka var, yamaha, lifan ve zongshen diğer markaların v motorları bunlara farklı etiket koymak.
Attığın 2 video arası çok uzun oluyor en az haftada bir video almalısın
Son videon olan ıstanbul uşak arası güzeldi merak ettiğim motorun uzun yolda sıkıntı verdimi hiç
motorun hiç sorunu olmadı.
söylediğinde haklısın, bir ara 1 aydan fazla video atmadım ve o ara abone sayısı oldukça azaldı. düzenli video atmak önemli ama onu şu an benim takip ettiğim hiç motovlogger yapamıyor. bazen konu sıkıntısı bazen vakitsizlik bazen de üşengeçlik
motogünlüğüm: youtube.com/c/Bereñârı
aa o senmiymişsin :D izlemiştim bunu kanuni caracal vardı galba.güzel devam et
sayfanı birazcık hortlatayım beğenerek izliyorum başarılar.
Seni nuzun zamandır takip ediyorum sevdiğim vlogırcılardansın
bende beğenerek takip ediyorum,gayet doğal ve sempatik bir kanalınız var,tebrik ederim.
Şahsi İnstagram Hesabım: _hayalet_ct.mc
Chaos Turkey MC - instagram: chaos.turkey.mc
Superlight Türkiye Facebook Sayfamız: slturkiye
Bazı videolarını iki üç kez seyrettim en beğendiğim motovloger sensin çünkü satın alma mantığımız birbirine benziyor. Hak ettiğinden daha izlenmenin sebebi de bu olabilir.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)