kısa bir goldwing sürüşüm her ne kadar sevmesemde gerçekten kullanması çok zevkli ve insalar üzerindeki etkisi çok iyi
kısa bir goldwing sürüşüm her ne kadar sevmesemde gerçekten kullanması çok zevkli ve insalar üzerindeki etkisi çok iyi
bu goldwingleri görünce buna binler insan mı diye düşünmüyor değilim para birikitrmekle falan alınmaz
Köpeklerin neden camdan dışarı baktığını ancak motosiklet sürücüleri anlar
Güzel araba
Dikkatli bakıyor musunuz?
kaç basıyo bu????
arabalarda bulunan bütün özellikler var radyosundan tut klimasına elcik ısıtmasına tek farkı üstü kapalı değil yoksa bildiğin araba =) her yeri çanta dolu acayip bagay kapasitesi var.
Her akşam ki rüyam
Abi büyük motor işte yaa büyük.
Üstünüze kıran bir tek araba, bir tek dolmuş bulamazsınız.
Hocam birgün şöyle ufaktan şehir içinde bir tur atta, diğer araç sürücülerinin tutumlarını görelim
Hava yastığı da var
Harika ötesi bir makina ya gücün senin elinde olduğunu hissediyosun ve araç kullananlarada heybetli gözüken bir motosiklet
6 silindir 1800 cc acayip bir motor
En merak ettiğim geri vites olayı nasıl çalışıyor yeri nerede?
Zenginin motoru, züğürdün klavyesini eskitirmiş
Şimdi herkes saldıracak biliyorum, tamam tamam vurmayın bende fakirim
İki şey sonsuzdur insanoğlunun aptallığı ve evren. Albert EINSTEIN
İçimde bir goldwing sevgisi oluştu fakat sürüş karakteri olarak bana hiç uymuyor, nasıl iş anlamadım Ama aşırı bir güven hissi veriyor sanki alet, konsolun önü tamamen kaptmasından herhalde. Bu arada şu hoparlör olayını sormak istiyorum, ses kalitesi nasıl oluyor rüzgarla birlikte sıkıntı çıkmıyor mu ?
çok keyif verici bir motosiklet..trafikte herkes size saygılı ve sizi görüyor görmemesi mümkün değil zaten..arabaların arkasına girip 1 kere sellektör atmanız yeterli :D gittiğiniz her yerde herkes size dikkatlice bakıyor..uzun yolda arkadakiyle muhabbet ede ede git,,ses olayı 120 den sonra artık rüzgarla baş edemediği için müziğe eşlik edemez oluyorsunuz rüzgar pek gelmiyor ama yine açık havada giderken ses duymak zorlaşıyor
geri vites sağ gaz kolunun ordaki konsolda bir düğme var ilk ona basılıyor ekranda zaten R lambası yanıyor sonrasında marş düğmesine basılı tuttuğunuz sürece akülü araba gibi geri geri gitmeye baslıyor..
Sesi çok iyiymiş 400 küsür kiloluk ağırlık durunca nasıl hissediliyor acaba ? Benim motordan 3 tane.
100-200 lirayı arabaya veren herkes alabilir. dışarda göremiyosak zenginlerin arabayı tercih etmesindendir. öyle bi anlatılıyo ki sanki istesede kimsenin ulaşamayacağı motor. bu motorlar bizim satın alıp binmemiz için üretiliyolar. kafasına koyan çalışarak belki 5 belki 15 sene sonra alabilir. kıskanmayınız
Hayalimdeki motosiklet, bence en ust nokta motosiklette, keske kismet olsa.
maxi scooter
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)