GoPro Deneme çekimimden bir kesit ;
GoPro Deneme çekimimden bir kesit ;
Şehir içinde, ıslak zeminde 90 a dayanmış gidiyorsun, iyi ucuz yırtmışsın bence.
Usta bence de arkadaşın dediği gibi ucuz yırtmışsın.
Bence çok hızlısın. O kavşakta falan araç çıksa ıslak zeminde durmak çok zor.
Ama güzel. Kayıt güzel, Eline sağlık.
Ohohov!
ohhoohoovv , didik bizde, geçmiş olsun
Yani cok hızlısın ve ucuz yirtmissin gercekten ben tekerime guvenmedigimden o yolda disari cikmam ciksamda 50 yi gecmem gercekten büyük cesaret...
Uzun zamandır bu hava şartlarında sürmediğimden olsa gerek , hızımı pek iyi ayarlıyamamış olabilirim... Aramızda
Hocam arkadaşların dediği ve düşündüğü şeylerden farklı bir şey demiycem.
Hızınız fazla bi top kaçar, yaya bakmadan atlar, aynaya bakmayan araç sağa sola ani döner vb..
Kıvırtma hareketini yapamazsınız gibi geldi bu zeminde.
İyi sürüşler.
Valla riskli gördüm hocam
Yani bence de biraz hızlımıydınız sanki, ne bileyim bilemedim
Tekeriniz düz bassın
asfaltın değil sizin kendi kendinize azizliğiniz.
videoyu izlerken şunlar aklınız geldi mi merak ediyorum
1- yanından geçerken lacivert Audi veya o beyaz linea birden sağa geçse araca çarptığınızda ne olur? Kaçış manevrası yaparken düşseniz ne olur
2- Orta rrfüje o kadar yakın giderken zemin azizliğini gösterse, o hızda refüjdeki çimler üzerinde daha da hızlanarak ağaçlara çarptığınızda ne olur
3- Göbeklerei geçerken karşıdan karşıya geçen ve geçmek için bekleyen yayalrdan biri dalgın olsa ve birden önünüze çıksa ne olur
3- motor kaydığı and kontrol edemeseydiniz, düşüp sağ tarafa sürüklendiğinizde kaldırıma, yol tabelasına veya çöp kutularına o sürüklenme hızı ile çarptığınızda neler olurdu?
Umarım siz de izlerken kendinize bu ve benzeri sorular soruyorsunuzdur
ya çok eğlenceli bieşy değil mi ya :D tam apaçilik (ben de yapıyorum)
dostum gereksiz hız kendini ve çevreni tehlikeye atmak. kaydırmak teker yapmak stoppie falan filan feşmekan :D trafikte olmaması gereken şeyler ya ondan hani :D ha yanlışlıkla olmuştur tamam eyvallah :D ama ilk ben de yanlışlıkla yaptım sonra hoşuma gitmeye başladı :D derler ya bi seferden bişey olmaz diye :D oluyor :D bi seferden bişey oluyor
Toprağı hatmeden asfalta hükmeder
Twitter/instagram @ywitcan
Yiğit Can
Bindiğiniz motor fz 8 o eldivenleri bi değiştirin Aynı eldivenlerle kaza yaptım sürüklenirken eridi gitti ellerim yaralandı, deriden şaşmamak lazım
Gecmis olsun arada oluyo boyle sansizliklar ama siz auuouu diyerek renk katmissiniz
Sehir icinde bu ne hiz? ustelik islak zeminde,nemanevra yapabilirsin ne fren. Abs nede guvenme, abs fizik kurallarina karsi gelemez.
Kavsaklara dal goz giriyorsun. Yan seritinde hareket halinde araclar var yanlarindan suratli geciyorsun. Tam bir amelelik cahillik,kotu ornek olma.
Biraz adam olun arkadasim. Hadi sadece kendini gebertsen neyse motor kayar, yolda kaldirimda yuruyen masum bir cocugu bicer.
Zamaninda ornekleri oldu. Allah korumus sakin boyle birsey yapma bir daha
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)