gopro new hero test videom
Reklamlar
-
herkese günaydın öncelikle iyi bir hafta sonu geçirmeniz dileğiyle
daha önce belki benzer tarzda video paylaşan olmuştur belki ,eğer olduysa fazla mal göz çıkarmaz diyelim izleyelim
başka kameralarla new hero arasında kalan arkadaşlara fikir edinmeleri amacıyla hazırlayıp sunduğum bir çalışma.tamamen bilgilendirme amacıyla yapılmıştır bir nebze faydalı olabilirsem ne mutlu bana
video ile hiç oynanmamıştır tamamen nasıl çekim yapıldıysa o şekilde yayınlıyorum sadece kesme işlemi uygulandı.1080 p de izlenmesi önemle rica olunur
https://www.youtube.com/watch?v=2X7qXWykpPI
Reklamlar
-
-
eyvalla sercan2667 ben de bunu yapmak için ugraşıyordum beceremedim bir türlü
DEMİR AT'A YOLLAR DAYANMAZ
-
Güzel çekim, hevesinizi baltalayayım, benim sj1000 çinko ile arasında fark hiss etmedim, hatta sankim daha kontrastlı gibi sj1000 , gece çekimi ise daha başarılı , hayırlı olsun..
-
çekim kalitesi gayet güzel bence..2. kamera olarak düşüne bilirim...tabiki bu videolar ham video..gopro studio ile işlendiği zaman 4 5 kat daha keskin ve canlı olucaktır..
sj4000 vs ile sadece görüntü kalitesini kıyaslamayın derim..malzeme kalitesi,yan ürünleri,yan ürünlerin kalitesi bi diğer bir çok etkenler ile kıyaslayın..sj tamammiyle f/p canavarı ..ama bir gopro kalitesi yok malzemesinde..(sj4000 + sj4000wifi test etmiş bir kişi olarak ve güncel hero black 3+ kullanan biris olarak söylüyorum bunları )
-
Carbondioxid adlı üyeden alıntı
Güzel çekim, hevesinizi baltalayayım
, benim sj1000 çinko ile arasında fark hiss etmedim, hatta sankim daha kontrastlı gibi sj1000 , gece çekimi ise daha başarılı , hayırlı olsun..
dostum kullandığım ilk gopro kamera değil hero 3 black kameramı daha yeni sattım hero 4 almak için yani bu kamerayı 2. kam. niyeti ile aldım o yüzden hevesimi baltalayamazsın rahat ol
başta da belirttiğim gibi insanların fikir edinmeleri açısından yayınladım
evet sj modellerinin kontrastı daha iyi.fakat görüntü doğallığı ve netliği-düşük ışık çekimi-vibrasyon telafisi-ortam sesi alım kalitesi-hızlı foto çekim özelliği ve kullanım alanı genişliği ile GOPRO HERO açık ara fark ile öne çıkıyor.
sj 4000 new hero karşılaştırma videoları var youtube.com da izleyebilirsiniz
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:45 ----------
EmirhanCoskun adlı üyeden alıntı
çekim kalitesi gayet güzel bence..2. kamera olarak düşüne bilirim...tabiki bu videolar ham video..gopro studio ile işlendiği zaman 4 5 kat daha keskin ve canlı olucaktır..
sj4000 vs ile sadece görüntü kalitesini kıyaslamayın derim..malzeme kalitesi,yan ürünleri,yan ürünlerin kalitesi bi diğer bir çok etkenler ile kıyaslayın..sj tamammiyle f/p canavarı ..ama bir gopro kalitesi yok malzemesinde..(sj4000 + sj4000wifi test etmiş bir kişi olarak ve güncel hero black 3+ kullanan biris olarak söylüyorum bunları )
-
Yaşasın NoPro , bu iş uzar gider , tekrar hayırlı olsun iyi günlerde kullanmanı dilerim
-
Rica ederim abi.Sağdaki Insert Videonun içine linki yapıştırınca oluyor.
-
Gayet kaliteli çekimler.. Gece görüşünü de özellikle beğendiğimi belirteyim.. Benim güvenlik kameralarım bile böyle gece resmi vermiyor..
-
Hocam gerçek kalitesini göstermek için dropbox gibi bir alana yükleyin. SJ sahipleri indirip oradan baksınlar. Bu şekilde karşılaştırmak daha adil olur.
-
güzel ama sony ile çekim karşılaştırmasını izlediğimde sony daha güzel göründü gözüme
-
DKN adlı üyeden alıntı
güzel ama sony ile çekim karşılaştırmasını izlediğimde sony daha güzel göründü gözüme
ama sonynin hangi modeli.bu kamera ile aynı sınıfta mı bahsettiğiniz model o önemli.
sonuçta ben gopro nun pazarlamacısı değilim size hangisi iyi gibi geldiyse onu alıp kullanırsınız saygılar
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:35 ----------
sariyeron adlı üyeden alıntı
Hocam gerçek kalitesini göstermek için dropbox gibi bir alana yükleyin. SJ sahipleri indirip oradan baksınlar. Bu şekilde karşılaştırmak daha adil olur.
hocam af buyurun cehaletimi bağışlayın ama dropbox dediğiniz bir sosyal paylaşım sitesi mi yoksa program mı?
google dropbox yazınca site çıkıyor ama dowlond seçeneği var anlayamadım doğrusu
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:37 ----------
ilkerabi adlı üyeden alıntı
Gayet kaliteli çekimler.. Gece görüşünü de özellikle beğendiğimi belirteyim.. Benim güvenlik kameralarım bile böyle gece resmi vermiyor..
evet gece çekimi gayet tatminkar
-
sony HDR-AS30V. o kadar bütçem yok dijital fotoğraf makinesini bantlıyorum ben saygılar
-
DKN adlı üyeden alıntı
sony HDR-AS30V. o kadar bütçem yok dijital fotoğraf makinesini bantlıyorum ben
saygılar
istediğiniz kamerayı almanız dileğiyle
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)