Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

YBR show videolarım

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #41
    hashmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    29 Nisan 2006
    Şehir
    İzmir/Bornova
    Motosikleti
    mondi 150hs
    cenngiz arkadaşım güzel söylemiş kask kullanmadığın hareketlerde var vidyonda.burada birşeyler yazıosak kimse zarar görmesin diyedir.saygılar...
    hızlı yaşa,yavaş sür,genç değil geç öl..


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #42
    kont88 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    17 Mart 2006
    Şehir
    ANKARA
    Motosikleti
    KTM LC4 640-SUZUKİ GSXR 1000
    cenngiz kardeşim benden ufak kardeşim yok merak etmişsin söyleyim. Kask konusunu sormuşsun tekrar söylüyorum sadece kaskım var onuda taktım zaten kask takmasdığım showlar benim 17 yaşındaki videolarımdı, o zamanlar kaskımda yoktu kask bilincimde cahildim zaten klip arasında "bir zamanlar" diye yazı geçiyor.Yani arkadaşlar halen ısrarlamayın bunaldım kaskımdan başka hiçbirşeyim yok MOTOSİKLETİM BİLE yok o gördüğünüz motosikletler arkadaşlarıma ait ben 600 cc race alana kadar motosiklet almamaya yemin ettim çünkü 12-13 motosiklet alıp sattım artık ufak motosiklete para harcamayacapım benim motosikletim bile yokken kalkıp 500-600 ytl ye nasıl olurda kendime koruma alayımki o parayı race için biriktirdiğim paranın üstüne koyarım 1 ay erken almış olurum kendimi tehlikede hissettiğim hareketler olursa üstüme kalın birşeyler atıyorum zaten. elbette eleştiri alacağım ama tüm eleştirileri izah ettim zaten tabiki iyide yazan olacaktır kötüde burası bir toplum. Cengiz arkadaşım düşündüğün için tekrar teşlekkürler ama işin aslı bundan ibaret.

  3. #43
    cenngiz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    02 Eylül 2005
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    AS 150 T
    Umarım kısa zamanda tüm hayallerine kavuşursun. Yukarıda yazan arkadaşları da yanlış anlamanı istemem. Burada birbirini hiç görmeyen arkadaşilar bile birbirlerine "kardeşim" diye hitap eder. bu kendimizi bir aile olarak gördüğümüzdendir. Senelerini motosiklete vermiş abilerimiz ablalarımız ve bu uğurda uykusuz geceler geçiren kardeşlerimiz var.

    Ailemizin tüm fertleri sonuna kadar bizimle kalsın istiyoruz. bu nedenle "güvenlik" ve "örnek olmak" konusunda bukadar hassas davrandığımızı söyleyebilirim. Yoksa senin gibi yetenekli kardeşlerimiz herzaman bize gurur verir.

    Daha uzun yıllar iki teker -tercihen tek teker- üzerinde görüşmeyi umarım. İnşallah en az bir tekerin hep yerde olur:

    EK: Madem bir aileyiz inanıyorum ki yardımlaşmaktan da geri kalmayız. Ben senin yerinde olsam bir başlık açarım ve kullanılmayan eski koruma ve kasklara talip olurum. Belli ki bu işi öyle ya da böyle yapacaksın. Belki arkadaşlar da sana eldiven, dizlik, dirseklik ve kasklarıyla yardımcı olmak ister. En azından bizim de içimiz rahat eder. Benim en eski malzemem 5 aylık olduğu için şimdilik yenileyemiyorum. ama ileride böyle bir durum olursa seninle temasa geçmek isterim.

    EK2: Şimdi bişey daha yazacağım ama lütfen kızma:

    Alıntı kont88 adlı üyeden alıntı
    Herneyse ben ne yazarsam yazıyım sen kafana takmışsın beni kervan yürüyor kardeşim beni uyardığın gibi TTA abimize telefon aç onuda uyar sana gerçekten güler yani. Ayrıca onun videolarının yarısı kasksız ve trafiğin işlediği alanlarada.
    İşte bizim konunun en başından beri "örnek almak" tabir ettiğimiz şey bu.sen zaten örneği kendin vermişsin. Umarım bundan 10 sene sonra benzer bir ifadede senin adın geçmez.

    Sevgiler
    [B]GÜÇ[/B] bir [B]ATEŞ[/B]tir, [B]ISINMAK[/B] ya da [B]YANMAK[/B] senin elinde...
    ZS200GY-A Mavi

  4. #44
    kont88 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    17 Mart 2006
    Şehir
    ANKARA
    Motosikleti
    KTM LC4 640-SUZUKİ GSXR 1000
    cenggiz kardeşimmi deyim bilmiyorum yaşını kusura bakma, dediklerinde haklısın katılıyorum diğer arkadaşta bazı konularda haklı ama bazı şeyler yalnış anlaşıldı herneyse. 2.el korumalık bakmamı önermişsin ama kardeşim ben show düzenli olarak yapmıyorum çok nadir. dediğim gibi zaten motosikletim yok 600 cc alınca elbette korumalıklarımı alacağım çünkü bununla 80 km hızla arka dikiyorsam onunla 120-140 deneyeceğim haliyle iki teker üstündeyiz ne olacağımız bellimi ama şimdilik gerek yok. TTA örneğindede haklısın ama yaşadığım yerde anacak bu kadar boş alan var. Hayalimdeki motosiklete kavuştuğumda yeni şovlarımı uyarılarınızı dikkate alarak yapmaya çalışacağım düşündeüğünüz için sağolun. sevgiler.

  5. #45
    Luxor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    14 Ekim 2005
    Şehir
    İstanbul/Göztepe
    Motosikleti
    2007 Honda CBF150
    arkadaşım bence harika görüntüler ve çekim kurgusu da gayet iyi.eline sağlık diyorum.özellikle motorun üstünde ayakta dururken viraj alma işini her babayiğit yapamaz böyle rahat rahat.sendeki cevher gayet iyi parıldıyor ve taa nerelerden gözümüzü aldı bile.senin gibi şov adamlarına ihtiyacı var bu milletin...
    kutlarım...

    ps... ama lütfen kendini koruyarak, full koruma bu hareketleri yap.sakatlanmanı istemeyiz çünkü senden daha çook böyle güzel sürüş videoları bekliyoruz...
    Seni çok seviyorum Babacığım.Sen her zaman benim kalbimde yaşayacaksın...

  6. #46
    cenngiz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    02 Eylül 2005
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    AS 150 T
    Seni anlıyorum. Koruma malzemeleri malesef çok fazla rağbet görmediğinden sürümü az ve ithal eden firmalar risklerini fiyatlara yansıtmaz zorunda kalıyorlar.

    Benim bahsettiğim şey ikinci el malzemeden ziyade, bir iki senedir dolabın bir köşesinde, depoda unutmuş olduğumuz malzemeler. Küçük onarımlarla tekrar kullanılabilecek kıyafetler. Keşke diğer giyim mağazaları gibi motosiklet malzemesi satan firmalar da değiştirme ve hibe etmek gibi kampanyalar başlatsa. İhtiyacı olanlara ulaştırabilsek bunları. Kolu azıcık aşındı diye montunu yenileyen, kaskı yere düştü çizildi diye mağazalara koşanlar var bu piyasada.
    [B]GÜÇ[/B] bir [B]ATEŞ[/B]tir, [B]ISINMAK[/B] ya da [B]YANMAK[/B] senin elinde...
    ZS200GY-A Mavi

  7. #47
    gcc_ondr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    24 Ocak 2006
    Şehir
    mersin-erdemli
    Motosikleti
    ybr 2006-gara ilan
    sevgili arkadaşlar,
    ben bu video'yu bizimle paylaşan arkadaşa teşekkür ediyorum, umarım gerekli teçhizat ve önlemlerle bu yolda sonuna kadar devam edip iyi yerlere gelebilir...

    ben burada yazılanlar arasında en çok luxor arkadaşıma katılıyorum, gayet mantıklı bir şekilde olayın açıklamasını yapmış, pckopatghostrider arkadaşımda eminim teçhizatların öneminin farkında, hepimizin hoşuna giden görüntüler bunlar, o da bunu dile getirmiş sadece...

    kardeşim muritu,
    önlemler konusunda, güvenlik ekipmanları konusunda, eğitim konusunda da sana da tamamen katılıyorum ama belli noktalarda sanki biraz abartmış gibisin, bunlaraın olması gerektiğini söyleyerek değil tabi, hani memleket meselelerine dönmüş gibi olaylar sanki, ama yanlış anlama senin haklılığını bende savunuyorum, sanırım biraz fazla gerildik, ben derimki eleştiriler konusunda biraz daha yapıcı olalım, kont arkadaşımızın şevkini kırmadan bu yolda ilerlemesine maddeten olmasa da manevi olarak destek olalım, tabi mt ailesi olarak yapması gerekenleri hatırlatmakk hakkımız ama şevkini kırmayalım lütfen, saygılar sevgiler herkese...

    bir gün gelecek, gelecekte gelecek...B RH+

  8. #48
    zeda3000 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    11 Ekim 2005
    Şehir
    Istanbul
    Motosikleti
    Honda CB750 Cafe Racer
    Dostum sen kesinlikle iyi bir motor show ustasi olacak yoldasin. Video nu dikkatle defalarca izledim.Denge yetegini artik kapmissin ve senelerin vermis oldugu tecrube ile gusel seyler basarmissin.Kendi koru ve daha gusel hareketler ogrenmek icin calis.Seni destekliyoruz.

    Bu arkadasimiz elinde kask ile dogmadi , elindeki imkanlar dogrultusunda bir seyleri bir araya getirdi ve ilk defa bir showunu hic tanimadigi bir motorcu kitlesi ile paylasti.Hatalari olabilir ama bu onu suclamak icin sebep olmaz , cunku kendi bile halen ogrenme yolunda ve bu kadar kuru laf salatasi yapacaginiza bu dostumuza sponsor olacak insanlari bulmaya yardim edin de bari iyi bir motoru ve guvenlik ekipmani olsun.Ben de tum koruma ekipmanlari var ama hic bir sey demiyorum , cunku ben hic bir hareketi yapabilecek dengeye sahip degilim.Hem bu ekipmanlar cok pahali ben bile alana kadar cok zorlandim.O yuzden de onunde saygi ile egiliyorum dostum.Burdan yapabilecegimiz tum yardimlar icin bize bildir.Umarim laf salatasi yapacaklarina maddi imkani olan biri cikarda senin elinden tutup daha ciddi yerlere gitmeni saglar.O zaman hem en iyi koruma ekipmanin olur hemde R1 bile binersin.Saygilar
    [COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti

  9. #49

    Üyelik
    18 Nisan 2006
    Şehir
    istanbul
    var yaaaa )) çok güldüm 360 derece olayına
    ama bencede en doğru seçimi yapmışsın ani bi kararla tebrik ederim.

    evet birinin sakatlanması veya ölmesi ALLAH korusun konusunda haklısın, umarım hiç bu tür kavgalarda böle sonuçlar olmaz, karşımdaki eğer kesici bişi çekmemişse bende çıkarmıyorum, umarım hiç bi zaman da ihtiyacım olmaz, ALLAH korusun.
    BU KÖTÜLÜK DÜNYASINDA BİLE SEVGİ VE SAYGI HERŞEYDİR... İNŞALLAH DAHA MEDENİ BİR DÜZEN İÇİNDE YAŞAMAYI TÜM TOPLUMLAR GİBİ BİZDE ÖĞRENİCEZ.
    Bekliyorum ist e, ne zaman olursa olsun dostum, sağ oldukça ALLAHIN izniyle de.

  10. #50
    araltı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    12 Ocak 2006
    Şehir
    TAXİM
    MUHTEŞEMSİN BENCE SEN FORMDA CVP VERMEK İÇİN VAKİT KAYBETME KENDİNİ DAHA FAZLA GELİŞTİRMEYE BAK BU ÜLKENİN SENİN GİBİ ADAMLARA İHTİYACI VAR !!!

  11. #51
    koray_77 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    28 Ocak 2006
    Şehir
    yalova
    seyrettim videoyuu helaaaaaaaaall...olsun sana..

  12. #52
    Süper Moderatör (BBRR) Barış Şuşut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    12 Haziran 2005
    Şehir
    marmaris
    devam edelim ama tartışmadan..
    [B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]

  13. #53
    bisan125 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    06 Ağustos 2005
    Şehir
    EDİRNE
    süpersin dostum

  14. #54
    FutureShock - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    02 Mart 2006
    Şehir
    Bodrum
    Motosikleti
    XT660Z Ténéré
    Tebrik ediyoruz.Başarılarının devamını diliyorum.Nice 600 lüklerde 1000 liklerde görmek istiyoruz

  15. #55
    kroscu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    08 Mart 2005
    Şehir
    izmir
    Motosikleti
    KDX 200 KAWASAKİ
    Kardeşim harika olmuş senin bu motorsikletle bunları yapman daha dengeli ve hacimli bir motosikletle neler yapabileceginin kanıtıdır tebrik ederim imkanın olsa imkan verilse demek sen neler yapacaksın harikasin yetenek diye ben buna derim bravo seni alkışlıyorum ve başarılarının devamını diliyorum .

  16. #56
    ustaoglu4840 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    30 Nisan 2006
    Şehir
    HATAY - ANTAKYA
    Motosikleti
    YbR 125 :)
    çok güzel çalışmalar doğrusu artık 600 lükte ne olur bilmem
    İnsanlara ne söylerseniz söyleyin karşı tarafın alabileceği kadarıyla sınırlıdır !

  17. #57
    ryan82 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    10 Nisan 2006
    Şehir
    izmit
    Motosikleti
    aprillia
    valla helal olsun bee altında dusunemıyorum bır 600cc lık valla 125 lıkle bunlarıyapıyorsan onunla artık neler yaparsın bılmem

  18. #58

    Üyelik
    28 Mayıs 2006
    Üstat resimler harika ben motor hastalığına daha yeni tutuldum. Ama en kısa zamanda senin gibi olmak isterim. Ama aman dikkat fazlada çoşma. Hadi kolay gelsin

  19. #59
    GEP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    26 Şubat 2006
    Şehir
    Adana
    Motosikleti
    Honda XL1000V Varadero

    Gep

    Biz Su an motorun uzerinde degiliz ama ayakta aLkisliyoruz seni

    Metin ÖNAL [GEP Başkan]
    B rh + Honda 100 RR - 31 AF 088 - Adana | AS 200 GY-2 - 34 VAH 58 - IstanbuL

  20. #60
    poseidon_20 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    09 Temmuz 2005
    Şehir
    denizli
    Motosikleti
    mondial mt 125
    Dostum yaptıkların çok güzel cesaret işi bana bazı sahnelerde trafiğe açık alanda kullandın gibi geldi bu çok tehlikeliarkadaşlar bu hareketleri evde denemeyin
    0 rh(+) Rüzgarın hissetmek ve iki teker üzerinde olmak kadar keyifli ne var şu hayatta


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler