Şile Yolundaki Bubi Tuzağı
Reklamlar
-
şile yollarındaki harfiyat arabalarının çokluğundan dolayı yola byük ihtimal yağ dökülmüş sonrasında ize toprak..
virajın başında hiç birşey yokken tam ortasında toz toprağa büründük
benim önümde 3 arkadşaım vardı ben sonda olduğum için biraz daha rahat geçtim...ama cbf 1000li akradaşımın lastiklerin ikisi birden gitti geldi fazer hafif salladı..o viraja gelmedem önce gerçekten daha hızlı virajlar alıp dönerek gelmiştik..ordada kamyonlar olduğu için yavaş döndük Allahtanki yavaş dönmüşüz yoksa sıkıntı büyüktü..
Reklamlar
-
evet.. eğitimlerde söylenen bir söz. gördüğün hızda dön. yeterli hızda ve açıyla dönmüştünüz ki bi sıkıntı ile karşılaşmamışsınız. görebildiğiniz kadar gidin. geçmiş olsun
-
Bu videoda anormal birşey görmedim paylaşımla söylem arasında bağ kuramadım yinede geçmiş olsun
-
Daha dik açılı bir viraj olsa, ya da siz daha hızlı girmiş olsaydınız, hiçte azımsanmayacak cinsten sonuçlar doğurabilirdi.
Dikkat etmek ve gereksiz risk almamak lazım.
-
yag ve toz birbirine karışmış. Gazlıyor olsanız o an iş işten gecerdi.
tutuşu gözetmek ve uyanık olmak lazım
-
Bugün biz de gittik gerçekten güzelim yollarin anasini aglatti bu kamyonlar, 3 şerit yan yana gideni mi ararsin, arka kapak olmadan hafriyat tasiyan mi hepsi orda... Şile yolu oldu bize çile yolu
Kazasiz belasiz ve de masrafsiz surusler
-
Evt...amk. kamyonları Riva,Şile,Çatalca arka yollarının a...na koydular....
Uyuz oluyorum bunlara-yol bırakmadılar doğru düzgün...
-
o yollara özellikle dikkat etmek gerek arkadaşlar oyüzden sizlerle paylaştım eskisi gibi değil artık o yollar..
-
alakasız olacak ama hangi kamerayı kullanıyorsunuz ?
-
xxxonepirxxx adlı üyeden alıntı
alakasız olacak ama hangi kamerayı kullanıyorsunuz ?
gopro black 3+ modelini kullanıyorum hocam..
-
geçmiş olsun Katil Kamyonların pislikleri bunlar...
-
EmirhanCoskun adlı üyeden alıntı
şile yollarındaki harfiyat arabalarının çokluğundan dolayı yola byük ihtimal yağ dökülmüş sonrasında ize toprak..
virajın başında hiç birşey yokken tam ortasında toz toprağa büründük
benim önümde 3 arkadşaım vardı ben sonda olduğum için biraz daha rahat geçtim...ama cbf 1000li akradaşımın lastiklerin ikisi birden gitti geldi fazer hafif salladı..o viraja gelmedem önce gerçekten daha hızlı virajlar alıp dönerek gelmiştik..ordada kamyonlar olduğu için yavaş döndük Allahtanki yavaş dönmüşüz yoksa sıkıntı büyüktü..
https://www.youtube.com/watch?v=kxZVqY8bN94
Video nun başındaki....Fazer 600'ün önünde giden motosikletin marka-modeli nedir yahu???..
-
Turkiyenin en dolu 2011 honda hornet i tabikide
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)