Dirtbike Compilation Enduro 34 İnciler :)
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Ya aslında çamurda endurolar için basit ama kullanışlı bir alet geliştirmek lazım bütün tadı kaçıyor çünkü. İlk videoyu izledim sadece şimdilik güzel olmuş elinize sağlık ancak mavi, beyaz renk husqvarna'lı arkadaş sanki debriyaj konusunda sıkıntı çekiyor yeni mi başladı bu işe acaba? Sonda da "waching" yazmışsınız "watching" değil miydi o
-
-
-
Abilerim benim yaş 19 ve cross a çok aşırı hevesliyim bütçem 4000 mondial x-treme max 150cc lik bir motor alabiliyorum bu ilk yukarıdakki video tırmanışa yetermi :(
-
baya bi abartmışssın sende kırmızı renk daha çok ilgi çeker söylemiş olayım öteki yandan benimde çok hevesim var tırmanma alıcağım motor günlükte ihtiyacım olucağı için commuter olucam ya bi yolunu bulup 2. motor olarak alıcam yada varsa kiralayan yerler insanın hevesini çıkarması lazım
-
Mondial X-Treme Max 150 Ve Kuba Blackcat Arasında kaldım
-
tamda seninle aynı ikilemde kalmıştım sonra commuter ihtiyacı doğdu cbf 150 cbr125 derken para çıkmadı asya swift e bakıyorum şans :D
-
Çok güzel bir gruba sahipsiniz Casillas. Görüntüler harika.
Aktivitelerinizin artarak devam etmesini diliyorum.
-
abicim bu iş harika gercekten yaa
-
Bilgili bir insan yokmu 150cc yetermi o ilk tırmanışa?
-
guven61 adlı üyeden alıntı
Çok güzel bir gruba sahipsiniz Casillas. Görüntüler harika.
Aktivitelerinizin artarak devam etmesini diliyorum.
Tesekkurler elimizden geldigince video yapmaya calisiyoruz Ve herkesi enduroya davet ediyorum asfaltdan sogutuyor ama 1 aydir yol motoruma binmiyorum haftasonlari arazi yetiyor
Bilgi Sıfır adlı üyeden alıntı
Bilgili bir insan yokmu 150cc yetermi o ilk tırmanışa?
Kardesim dedigin motorlari hic bilmiyorum ama ucuz fiyatlara apachinin 17 hp lik motorlari var cross onlarla baslayabilirsin.yada kanuni cross 250 ler var oda is gorur baslangic icin ama o motorlar agirdir ve torklari cok fazla olmadigindan videoda gordugun yerlerde kendini hirpalar sakatlarsin o dediklerime bak is gorur en azindan arazi surusunu ogrenirsin.
-
beyler bu zevki yaşamanın başka yolu varmı motoru almadan mesela kurs olabilir pist taraflarında kiralama gibi birşey olabilir 3-5 yıl ehliyet tecrübesi v.s aramadan
-
-
ders alırken hemde bu eğlenceyi yaşamak istiyorum verdiğiniz yere bakmaya çalıştım ama sitesini tam çözemedim fiyat ortalama nedir birde kendi ekipmanım yok malum vicutta iri fazlasıyla ekipman sağlıyorlarmı eğitimde size sorum fiyat ortalama nedir birde telefon numarasıda bulamadım
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:28 ----------
casillas00 önerin için sağol bu gün konuştum fiyatıda makul sadece 3-4 hafta para biriktirmem lazım :D yarın gidip normal yol dersi alıcam
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)