Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Dirtbike Compilation Enduro 34 İnciler :)

REKLAM ALANI
    casillas00 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ayazağa Suat Küçükal parkurundan inciler
    Yazın 10 dakikada 2 tur attığımız yerleri şimdi 1 turu 2 saatde anca bitiriyoruz

-----------------------------------
    Geçen hafta Kısırkaya Plajı kendi aramızda Beach Track Day yaptık
    Kum sürüşü ayrı bir kondisyon istiyormuş,ağrıları yeni geçti

-----------------------------------
    Kumdan sonra ranpam styla
    Burda daha çok fena görüntüler var çok yakında

----------------------------------
    Karda işler dahada karışık oluyor

Kuyu çalışmaları

Bu haftalık bu kadar
    https://www.facebook.com/enduro34?fref=ts

İyi Seyirler.

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:46 ----------

altınkartal, shooter1, Guven ve 4 diğerleri bunu beğendiler..

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    altınkartal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ya aslında çamurda endurolar için basit ama kullanışlı bir alet geliştirmek lazım bütün tadı kaçıyor çünkü. İlk videoyu izledim sadece şimdilik güzel olmuş elinize sağlık ancak mavi, beyaz renk husqvarna'lı arkadaş sanki debriyaj konusunda sıkıntı çekiyor yeni mi başladı bu işe acaba? Sonda da "waching" yazmışsınız "watching" değil miydi o

2t'ye yeni geçti onun acemiliği ve yorgunluk 2t de debriyaj tokatlamak çok önemli debriyaj kontrolu olmadan zordur 2t yı kontrol etmek o yüzden bi süre sonra debriyaja basıcak hal kalmıyor insanda

Şahsi fikrim çamur sevmiyorum Ama harika kondisyon yapıyor ve zemin kurudugu zaman ne kadar hızlandığınızı fark ediyorsunuz

altınkartal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı casillas00 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    2t'ye yeni geçti onun acemiliği ve yorgunluk 2t de debriyaj tokatlamak çok önemli debriyaj kontrolu olmadan zordur 2t yı kontrol etmek o yüzden bi süre sonra debriyaja basıcak hal kalmıyor insanda

Şahsi fikrim çamur sevmiyorum Ama harika kondisyon yapıyor ve zemin kurudugu zaman ne kadar hızlandığınızı fark ediyorsunuz
    2t sadece şu 125'lik aprilia'lardan sürdüm, kros motorda hiç sürmedim aslına bakılırsa ama ileride o basacak hal kalmayana kadar kullanmayı isterim bu araçları ancak boy 1,70 bakalım arazide sıkıntı çekecek miyim Çamur konusunda da aslına bakılırsa sevilecek gibi değil ancak her kroscu fazlasıyla haşır neşir olduğu için tekerlek konusunda bir inavasyon yapmak lazım. Çamurun kondisyon yapma sebebi de çamurda motorun dengesizleşmesinden dolayı harcanan çaba sonucu edinilen tecrübenin sonucudur herhalde.

Abilerim benim yaş 19 ve cross a çok aşırı hevesliyim bütçem 4000 mondial x-treme max 150cc lik bir motor alabiliyorum bu ilk yukarıdakki video tırmanışa yetermi :(

Motosikleti
    Mondial Drift
    baya bi abartmışssın sende kırmızı renk daha çok ilgi çeker söylemiş olayım öteki yandan benimde çok hevesim var tırmanma alıcağım motor günlükte ihtiyacım olucağı için commuter olucam ya bi yolunu bulup 2. motor olarak alıcam yada varsa kiralayan yerler insanın hevesini çıkarması lazım

Mondial X-Treme Max 150 Ve Kuba Blackcat Arasında kaldım

Motosikleti
    Mondial Drift
    tamda seninle aynı ikilemde kalmıştım sonra commuter ihtiyacı doğdu cbf 150 cbr125 derken para çıkmadı asya swift e bakıyorum şans :D

Guven - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Crf 250 L
    Çok güzel bir gruba sahipsiniz Casillas. Görüntüler harika.
    Aktivitelerinizin artarak devam etmesini diliyorum.
    kamsea bunu beğendi.

abicim bu iş harika gercekten yaa

Bilgili bir insan yokmu 150cc yetermi o ilk tırmanışa?

Alıntı guven61 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Çok güzel bir gruba sahipsiniz Casillas. Görüntüler harika.
    Aktivitelerinizin artarak devam etmesini diliyorum.
    Tesekkurler elimizden geldigince video yapmaya calisiyoruz Ve herkesi enduroya davet ediyorum asfaltdan sogutuyor ama 1 aydir yol motoruma binmiyorum haftasonlari arazi yetiyor
    Alıntı Bilgi Sıfır adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bilgili bir insan yokmu 150cc yetermi o ilk tırmanışa?
    Kardesim dedigin motorlari hic bilmiyorum ama ucuz fiyatlara apachinin 17 hp lik motorlari var cross onlarla baslayabilirsin.yada kanuni cross 250 ler var oda is gorur baslangic icin ama o motorlar agirdir ve torklari cok fazla olmadigindan videoda gordugun yerlerde kendini hirpalar sakatlarsin o dediklerime bak is gorur en azindan arazi surusunu ogrenirsin.

Motosikleti
    Mondial Drift
    beyler bu zevki yaşamanın başka yolu varmı motoru almadan mesela kurs olabilir pist taraflarında kiralama gibi birşey olabilir 3-5 yıl ehliyet tecrübesi v.s aramadan

Alıntı fullpusat1 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    beyler bu zevki yaşamanın başka yolu varmı motoru almadan mesela kurs olabilir pist taraflarında kiralama gibi birşey olabilir 3-5 yıl ehliyet tecrübesi v.s aramadan
    Enduro egitimi icin ehliyet arayan yer Komik olur benim yolda hic motosiklete binmemis ehliyeti olmayan arkadasim var Zaten yolla arazi dinamikleri cok farkli bende 5 yildir 12 ay motora biniyorum enduroya basladim 2 ay acemi gibi surdum cok zorlandim asiri yoruldum.Simdi hizlandim isin teknigini kavramaya basladim ve daha az enerji ile motoru kontrol etmeyi ogrendim.Aldigim gun saglam bi dustum hatta 1 ay zor yurudum dizligimi giymemistim :( bu buyuk ders oldu simdi korumali donu bile giymeden cikmiuorum Ankaradasiniz sanirim orda trial motor Sıtkı abi var onla irtibata gecebilirsiniz.

Motosikleti
    Mondial Drift
    ders alırken hemde bu eğlenceyi yaşamak istiyorum verdiğiniz yere bakmaya çalıştım ama sitesini tam çözemedim fiyat ortalama nedir birde kendi ekipmanım yok malum vicutta iri fazlasıyla ekipman sağlıyorlarmı eğitimde size sorum fiyat ortalama nedir birde telefon numarasıda bulamadım

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:28 ----------

casillas00 önerin için sağol bu gün konuştum fiyatıda makul sadece 3-4 hafta para biriktirmem lazım :D yarın gidip normal yol dersi alıcam

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)