Best Of 2014 Enduro Crash :)
Reklamlar
-
güzel gazlamışsınız bu işler zevli olduğu kada sakat ve masraflı
bende bi ara bi rm125 alayım yavaştan başlayayım dedim ama masrafları duyunca vaz geçtim gerçekten hafta da birkaç saat zevk için o kadar para harcayamam
ustamında kuburgaları kırılınca iyiden iyiye soğudum
gerçekten motorlarda çılgın güç var 2011 de kartepede amatörde olsa koca birgün yarış izledim birkaç deneme sürüşü yaptım aman allahım böyle çılgın aletler olamaz dedim
Reklamlar
-
KUVVETMİRA adlı üyeden alıntı
hocam mesajını görünce bi an enduroculuk oynayan conconların bi videosu zannettim.
günahınızı almışım, affeyleyin
Hehehe yangin yollarinda giden kötürüm tayfalar bizdede var anlatmalarina bakarsan dakari 3kere bitirmis sanarsim )
-
Valla zevkle izledim
seviyorum lan sizi
uzaktan duyan ormancı kaçak kesim var diye jandarmayı başınıza dikmiyormu hiç..
-
papazkemal adlı üyeden alıntı
Valla zevkle izledim
seviyorum lan sizi
uzaktan duyan ormancı kaçak kesim var diye jandarmayı başınıza dikmiyormu hiç..
Hahaha yok hic olmadi ama bikeresinde 3 kisiyiz geri donuyoruz bi dere yatagi dedigimiz biyer var ordan bu havalarda cikarken yardimsiz cikamiosun bn onden ciktim gidebildigim yere kdr indim obur arkadasin birini cikarttim sen hic durma cik dedim o yolda bizi beklerken teyzenin biri mantar toplarken kaybolmus yol soracak korkuoda cekmis bicagi bizim arkadas yaninda bekliyor uzaktan gordum aha diom teyze bizi kesecek durduk yaninda ben kayboldum bahcekoye nasil giderim diye soruo bi yandanda elindeki bicagi gosterio teyze dedim picaaa bi indir sakin ol 1.5 km yuru burdan cikarsin dedik basti gitti
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)