yağmurda karda sürmeye devam, dünkü gezimin videosu,sıkıcı olmaması için biraz daha farklı yapmaya çalıştım, iyi seyirler(HD izleyin)
yağmurda karda sürmeye devam, dünkü gezimin videosu,sıkıcı olmaması için biraz daha farklı yapmaya çalıştım, iyi seyirler(HD izleyin)
Vay karda durduramamış seni,soğukmuydu bari
Elinize sağlık , gopro şart bence .
Elinize sağlık.
Kesip biçme işini hangi program ile yaptınız ?
hocam güzel olmuş ama üşümedin mi
arabada üşüyorum ben
Cesaret insanı zafere, kararsızlık tehlikeye, korkaklık da ölüme götürür.Yavuz Sultan Selim
Cesaret on kısımdır, biri korkmamak, dokuzu dikkat ve ihtiyattır. Hz.Ali
emeğinize sağlık çok güzel gezmişsiniz karda
buraları rize gibi değil dağlar çabuk bitiyor..
Çok keyifli.Video işi gittikçe iyileşiyor.Yakında pro çalışmalar izleyebileceğiz
Hocam ben yeni başlayanlardanımda karda kullanmak içi deneyimlerinizi *veyahut kendi kullanışınız ilgili bir takım şeyleri paylaşabilir misiniz özellikle kaymaya karşı nasıl önlem alıyorsunuz
"Yukarı doğru çıkarken düşmezsemde aşağı doğru inerken kesin düşerim..."
Ne kadar samimi,içten bir anlatım olmuş. Tebrik ederim..
İş Gereği Motosiklet Üzerindeyim.İnanın Gerekli Tedbiri ALınca Karda Kullanmakda Ayrı Bir Keyif.
valla hiç üşümedim, kışlık ekipman şart ama
inşallah, aklımda güzel şeyler var da hayata geçiremiyorum tam, bakalım artık
fazla gaz ve fren yapmamak lazım, aslında arabada geçerli olan şartlar motorda da geçerli, yokuşa gireceğin zaman gaza yüklenmemek lazım, düşük devirde kullanmak lazım,aşağı inerken ön frene kesinlikle basmamak ya da kitlemeyecek şekilde az az dokunmak lazım, ayaklar çok önemli, çok kaygansa ben ayaklarımı yere sürterek gidiyorum, kaysa da kurtarabiliyosun, bi de çok çok yavaş ilerlemek lazım, bi de en önemlisi düşmeyi göze almanız lazım, çok keyifli oluyo tavsiye ederim
daha önce yaşadığımdan yazdım, yukarı çıkarken pek bişey olmuyo da aşağı inerken problem
Cesaret insanı zafere, kararsızlık tehlikeye, korkaklık da ölüme götürür.Yavuz Sultan Selim
helal be yusuf hocam ,10 numara bir video olmuş,eskişehirden selamlar.
- HAYAT GEZİNCE GÜZEL -
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)