Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Gg quad

REKLAM ALANI
    altınkartal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Hastayım bu alete

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    almpoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CB650F
    şasi 600 cc bir motor şasisine benziyor tekerlekler zaten araba lastiği kendinizde yapabilirsiniz tabi baya bir uğraş ister

ÖZALTIN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Rx-115, Yamaha Passol 2
    Far ve tekerlek takılmış bidona benziyor bence, ya da çocuk parklarındaki plastik oyuncaklara..

Alıntı almpoz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    şasi 600 cc bir motor şasisine benziyor tekerlekler zaten araba lastiği kendinizde yapabilirsiniz tabi baya bir uğraş ister
    Atölye olduktan sonra yapımından yana sıkıntı olmaz Allah'ın izniyle, asıl sıkıntı resmiyet olur diye düşünüyorum ben. Ayrıca bu araç bildiğim kadarıyla homemade değil, bmw'nin tasarımı.

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:33 ----------

Alıntı ÖZALTIN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Far ve tekerlek takılmış bidona benziyor bence, ya da çocuk parklarındaki plastik oyuncaklara..
    Kişisel görüşünüz birşey diyemem ancak sanki araçla husumetiniz varmış gibi yazmışsınız.

Motosikleti
    Alıntı altınkartal adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Atölye olduktan sonra yapımından yana sıkıntı olmaz Allah'ın izniyle, asıl sıkıntı resmiyet olur diye düşünüyorum ben. Ayrıca bu araç bildiğim kadarıyla homemade değil, bmw'nin tasarımı.

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:33 ----------

Kişisel görüşünüz birşey diyemem ancak sanki araçla husumetiniz varmış gibi yazmışsınız.
    Tabi ki tamamen zevk meselesi ancak tasarıma çok önem verdiğim için hiç beğenmedim :D Bu arada bu araç bmw nin olamaz. Yani olmasın lütfen BMW böyle bişey yapmış olmasın

Düzeltiyorum.
    Videodaki çok şekilsiz geldi ancak alttaki fotoda çok güzel duruyor.

Hatta arttırıyorum: 1200 cc BMW motoru varmış üzerinde
    Ama yine de bi lazarex wazuma değil

Tabi ki tamamen zevk meselesi ancak tasarıma çok önem verdiğim için hiç beğenmedim :D Bu arada bu araç bmw nin olamaz. Yani olmasın lütfen BMW böyle bişey yapmış olmasın

Düzeltiyorum.
    Videodaki çok şekilsiz geldi ancak alttaki fotoda çok güzel duruyor.
    http://userdata.modix.de/userdata/44...%20schwarz.jpg

Hatta arttırıyorum: 1200 cc BMW motoru varmış üzerinde
    Ama yine de bi lazarex wazuma değil
    http://loyalkng.com/wp-content/uploa...zumav12_02.jpg
    Tasarım konusunda hem fikiriz ondan yana sıkıntınız olmasın, tasarım son gün okulda yapılan proje ödevi gibi olmuş. Ancak ben kafa yapım itibariyle ilk mekaniğe vs. sonra tasarıma baktığımdan pek sıkıntı değil benim için. Lazereth wazuma'ya gelecek olursakta aslına bakılırsa onda da tasarım var ama yok gibi nasıl anlatsam bilemiyorum. Fakat lazareth wazuma'nın videosunu paylaşmama sebebim arka tekerlek açıklığının kısa olmasından dolayı virajlarda devrilme konusunda sıkıntı yaşamasından dolayıydı. GG'nin de wazuma tarzı modeli GG taurus'tu galiba ona 'da bakabilirsiniz (can-am spider tarzı).

Motosikleti
    Wazumayla devrilene bir wazuma benden hediye
    GG nin ağırlık merkezi 1.5-2 kat daha yüksek neredeyse (yolcuyu da sayıyorum). Ağırlık merkezi çok aşağıda o aracı devirmek bir yere çarpmadıkça imkansız. Yani virajda devrilmez, en kötü ihtimalle yolu tutamayacak kadar hızlıysa savrulur. Ki savrulma diğer quadlar için de geçerli.

GG taurus 3 tekerlekli bu arada.

Wazumayla devrilene bir wazuma benden hediye
    GG nin ağırlık merkezi 1.5-2 kat daha yüksek neredeyse (yolcuyu da sayıyorum). Ağırlık merkezi çok aşağıda o aracı devirmek bir yere çarpmadıkça imkansız. Yani virajda devrilmez, en kötü ihtimalle yolu tutamayacak kadar hızlıysa savrulur. Ki savrulma diğer quadlar için de geçerli.

GG taurus 3 tekerlekli bu arada.
    3 Tekerli olduğunu biliyorum ancak ben wazumayıda 3 tekerlekli sayıyorum tekerleklerin yakınlığından dolayı o yüzden aynı tarzda yazdım Bu arada videoyu bulursam paylaşacağım ancak wazuma tek model üretmediğinden yukarıda resmi olan model değildi büyük ihtimal gördüğüm.

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:56 ----------

Bu modeldi büyük ihtimal ancak dediğim videoyu bulamadım maalesef şimdilik. Ayrıca gg ile lazereth arasında ağırlık merkezi yükseliği olarak düşündüğünüz kadar fark yok psikolojik olarak öyle gözüküyor çünkü. Tabi bunları yazıyorum ama lazereth'i kötülemeye çalışıyorum gibi düşünmesin kimse :D

Motosikleti
    Hiçbirimizin ne gg si ne lazareth i yok şu anda
    Hatta bence ikisi de çok çirkin çünkü benim değil , ben güzele güzel demem benim olmayınca hesabı

Bu arada lazareth de 5000 cc v12 bmw motoru var ethanolle çalışıyor ve 500 hp civarı güç üretiyor. Tabi bunlar ülkemizde farklı anlamlara geliyor. Örneğin kol gibi vergisi var. Bakımları belini büker. Yakıtı kötürüm eder. gibi...

sandıkçı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SYM Joymax
    Bu aleti şehirde kullanmanın bir adı varsa oda gösteriştir.arabadan tek farkı üstü açık.uzun yola gitmek için üretilmiş.maddiyat müsaitse seyahet etmek için FAZLADaN alınır.
    Ben bütçe ayırmış olsam bunun yerine piagio mp3 yourban alırım.2 tekerli motosikletler hem güven veriyor görüntüsü çok iyi.

Hiçbirimizin ne gg si ne lazareth i yok şu anda
    Hatta bence ikisi de çok çirkin çünkü benim değil , ben güzele güzel demem benim olmayınca hesabı

Bu arada lazareth de 5000 cc v12 bmw motoru var ethanolle çalışıyor ve 500 hp civarı güç üretiyor. Tabi bunlar ülkemizde farklı anlamlara geliyor. Örneğin kol gibi vergisi var. Bakımları belini büker. Yakıtı kötürüm eder. gibi...
    Ben ferrari motoru var diye biliyordum bir daha bakacağım ama. Lazereth konusunda da sen resmini paylaştığın için onun hakkında konuşmaya başladım yoksa öyle hayallerimi süsleyen bir motor değil kesinlikle, uç şeyleri sevmiyorum. Daha çok üstünde oynayabileceğim şeyleri seviyorum wazuma'nın %60'ı motor şanzıman gerisi tekerlek zaten neresine birşey ekliyem onun ben Bunlara sahip olma olayına gelirsek yukarıda da belirttiğim gibi devlet sıkıntı çıkarmadıktan sonra güzel bir atölye ve kafadar arkadşlar illaki bulunur ve yapılır.

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:37 ----------

Alıntı sandıkçı adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu aleti şehirde kullanmanın bir adı varsa oda gösteriştir.arabadan tek farkı üstü açık.uzun yola gitmek için üretilmiş.maddiyat müsaitse seyahet etmek için FAZLADaN alınır.
    Ben bütçe ayırmış olsam bunun yerine piagio mp3 yourban alırım.2 tekerli motosikletler hem güven veriyor görüntüsü çok iyi.
    Bu araç piaggiodan çok daha fazla güven verir emin olun. Şehir içinde kullanımına gelince insanların kendi zevkleri gösterişse evet gösteriş olur ama bu alet şehir içinde tamamen zevk aracıdır bence gösteriş değil, bu alete olan ilgimi anlamınız için motosikletin verdiği zevkin sebebini anlamanız lazım.

sandıkçı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SYM Joymax
    Benimki sadece bir fikir.motosikletin verdiği keyfe gelice dostum 17 yaşımda ehliyetimi aldım ve kendime gerçek bir 2tekerli motosiklet alıp ist kuryelik yapmaya başladım.(cbf150) ben motosikletin keyfini kafamda yarılan kaskla çıkan omzumla öğrendim.ehliyetim kaza ve ceza puanları yüzünden 2sefer sınırdan döndü.o günden bu güne kadar 26 yaşımdayım şahsıma ait 6 motosikletim oldu.şu an scooter kullanıyorum ve arabamı 2008 yılında sıfır aldım şu an 30 bin km de.sence motosikletin zevkini anlamışmıyım yoksa bazılarının dediği gibi beni delimi bi şey yaptı araba dururken motora biniyorum.ben hedef gözetmeden fikir beyan ettim ve istanbulu ve büyük şehirleri kastettim.köy yerinde binersin yoksa..insanları tanımadan yorum yapma.

zulu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR250
    Bu ne la... otoban atv'si mi?

Alıntı sandıkçı adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Benimki sadece bir fikir.motosikletin verdiği keyfe gelice dostum 17 yaşımda ehliyetimi aldım ve kendime gerçek bir 2tekerli motosiklet alıp ist kuryelik yapmaya başladım.(cbf150) ben motosikletin keyfini kafamda yarılan kaskla çıkan omzumla öğrendim.ehliyetim kaza ve ceza puanları yüzünden 2sefer sınırdan döndü.o günden bu güne kadar 26 yaşımdayım şahsıma ait 6 motosikletim oldu.şu an scooter kullanıyorum ve arabamı 2008 yılında sıfır aldım şu an 30 bin km de.sence motosikletin zevkini anlamışmıyım yoksa bazılarının dediği gibi beni delimi bi şey yaptı araba dururken motora biniyorum.ben hedef gözetmeden fikir beyan ettim ve istanbulu ve büyük şehirleri kastettim.köy yerinde binersin yoksa..insanları tanımadan yorum yapma.
    Tabi ki fikir zaten bende kendi fikrimi söyledim. Yazdıklarımda da tanımakla alakalı bir durum yok yanlış anlaşılma olmasın, motorun verdiği zevkin sebebi benim gözümde 1 senelik motorcu içinde aynı 10 senelik motorcu içinde.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)