Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Apachemoto

REKLAM ALANI
    telike - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM 450 EXC-F
    uludağ sözlük 2014 ün en çok tıklanan sözlüğü olmuş
    http://www.uludagsozluk.com/k/her-se...bilirim-tavri/

aman dostum bulaşma yazık etme kendine sinirlerine. baksana iyice çirkinleşilmeye başlanıyor. yediremeyen laf çakmaya çalışıyor. çaktığı kişi hakkında bilgi sahibi olmadığı için belden aşşağı vuruyor. yapmayın ya kavga etmeyin artık. bunaldım ben gına geldiç.

zheroen tamam senin eşşeğin dişi olsun. sen haklısın sm apaçi smci apaçi rayzink çi kral en büyük rayzinkçiler şampiyon racing en iyi virajı da onlar alır en iyi hızı da onlar alır en şekilliler de onlar en iyi stuntı da rayzikçiler yapar supermotocular apaçi ezik hiçbişe yapamaz supermoto ne gider ne durur tamam mı sen haklısın artık. tamam uzatmayın artık bunaldım ya.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    SUPERDUKER
    sen kuyruklusun diyene asıl sen kuyruklusun diyen kişi çirkin oluyormuş.
    terazinde, kavramanda bu kadar işte.
    sen git para biriktir gs falan al gez öyle.
    sen bize bırak smleri ss leri virajı apaçiliği .

Motosikleti
    KTM 450 EXC-F
    işte ondan bahsediyorum sm kullanıcısıyım diyorum bana touringçi diyosun :D kimseyi bilmeden yargılama diyorum :D gs al gez diyo :D
    ben gs aliyim sen de para biriktir patlak çatlak bi cbr600 al gezelim 600lük öldürmez hem 1000lik öldürür ben çanta takiyim şehir içinde sen de kaskı koluna tak ara gaz çek olur mu?

o kadar laftan sonra teraziyi sana mı çevircem bi de kalkmış bana touringçi diyo ya te allam :D

şu forumda bu zamandır takılıyorum hayatımda şu adamın gs al gez dediği kadar aşşağılanmadım yok artık :D vallaha içime oturdu. o sözünü geri al allahını seversen :D:D

(bu arada o tarz bişe alcak olsam gs almam da o yüzden multistrada alırım daha iyi gs çileirn bu forumda öyle taklacağını sanmıyorum ama olur da çıkarsa yanlış anlamasın gs leri hiç sevmem o yüzden)

LynXMaSTeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 650F | Honda CB750 Hornet
    Alıntı zheroen adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bir insana kuyruk yakıştırması yapan kişiye kuyruğu olan hayvanın anlayacağı dilden cevap veririm .
    sana neden sert cevap geleceğini anlayacak kadar kuyruklunun zekasına sahip olduğundan bunuda anlamışındır
    Demedim mi

hocam sanırım sen Türk değilsin ya da Türkçe'yi çok iyi bilmiyorsun.
    Kuyruk acısı sadece hayvanlara özgü bir olay değil, bu bir deyim, yani daha önce herhangi bir konuda bir sıkıntın olmuştur, onunla ilgili biri sana bişi söyledi mi canın sıkılır, işte buna kuyruk acısı diyorlar, ben demiyorum
    Google da kuyruk acısı yazınca ne anlamlara geldiğini öğrenebilirsin.

Eminim buna da saçma sapan bir cevabın olacak ancak ben daha fazla polemiğe girmicem.
    Eyvallah.
    Ahmetbahadır bunu beğendi.

KUVVETMİRA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    xt 600
    Alıntı LynXMaSTeR adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Demedim mi

hocam sanırım sen Türk değilsin ya da Türkçe'yi çok iyi bilmiyorsun.
    Kuyruk acısı sadece hayvanlara özgü bir olay değil, bu bir deyim, yani daha önce herhangi bir konuda bir sıkıntın olmuştur, onunla ilgili biri sana bişi söyledi mi canın sıkılır, işte buna kuyruk acısı diyorlar, ben demiyorum
    Google da kuyruk acısı yazınca ne anlamlara geldiğini öğrenebilirsin.

Eminim buna da saçma sapan bir cevabın olacak ancak ben daha fazla polemiğe girmicem.
    Eyvallah.
    bir ifadenin "deyim" kabilinden olması onun aşağılama veyahut laf sokma maksadıyla kullanılmış olmasına mani değildir.
    bu itibarla seyreden tartışmaya "kuyruk acın mı var gardaş?" ifadesiyle dahil olup sonra da "ne gızıyon ya, bu bir deyim" demek en hafifinden söylemek gerekirse ayıptır.

Motosikleti
    Alıntı KUVVETMİRA adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bir ifadenin "deyim" kabilinden olması onun aşağılama veyahut laf sokma maksadıyla kullanılmış olmasına mani değildir.
    bu itibarla seyreden tartışmaya "kuyruk acın mı var gardaş?" ifadesiyle dahil olup sonra da "ne gızıyon ya, bu bir deyim" demek en hafifinden söylemek gerekirse ayıptır.
    hocam ben o kelimeyi "sen hayvansın o yüzden böle yazıyorum" şeklinde bir düşünce ile yazmadım asla yazmam da.
    ben ne demek istediğimi belirttim, kim nasıl anlamak isterse öyle anlar artık yapabileceğim bir şey yok.

Motosikleti
    KTM 450 EXC-F
    aynen o laf sen hayvansın anlamına gelmez ki :D niye üzerine böyle bişeyden alınılıyor anlamıyorum ben de. çok ayıpladım. sırf olay çıksın isteyenler var. özellikle kapanan önceki başlığa rağmen bu başlığın açılmasını sağlayanlar gibi.
    Ahmetbahadır ve LynXMaSTeR bunu beğendiler.

Motosikleti
    SUPERDUKER
    LynXMaSTeR taklit edeceğin ünlü düşünür yazar şair falan kalmadı mı ? paylaş onların sözlerini işte öyle güzel oluyodu.
    anlatılanlara ve konuşulanlara sizin deyişinizle "trene bakan öküz" gibi tepki vermenizden insan takliti yaptığınız anlasakta,
    konu kuyruktu hayvandı gibi konulara gelince sorununuz sizde değil taklit yeteneğinizde olduğu anlaşılıyor.
    bir motora apaçi motoru dediğim için işi polemiğe çevirenlere de deve ile ilgili bir deyim vardı deveyime handeğe atıyoduk hendekemi deveye atıp bişeyler yapıyoduk çok can aççıtığı için sokmakla alakalı demmeki

Motosikleti
    KTM 450 EXC-F
    seviyeye bak 13 yaşında ilkokul çocuğuyla girdiğim münakaşaya bak

kimin polemiğe çevirmek için bu başlığı açtığı belli zheroen kardeşim.

önceki başlığın kapanmış olmasına rağmen kalkıp yeni bir başlıkta polemik yaratmaya çalışan kim burda herkes görüyor

evet sokup da çıkmayan bişeyler var ki zoruna gidip bu başlığı sırf inat ve polemik yaratmak uğruna açmışsın. ben bu forumu seviyorum. seninle tartışırsam çirkinleşicem uzaklaştırma alıcam. hiç gerek yok. moderatörler de sırf polemik yaratmak için şu başlığın tekrar açıldığını görmezden geliyorsa hiçbişey demiyorum.

zoruna mı gitti bişeyler?? supermotolar sana bişey mi yaptı? sen hala daha bi tarza nasıl apaçi dersin onu anlaıyorum? etrafta cub kullanan onlarca apaçi var hangi birimiz cub motora apaçi diyor? ya da cg ye.. aynı motoru kullanan bu forumda 2 şahıs tanıyorum. birisi apaçinin dızo nun dibi. diğeri de efendiliğiyle hepimizi cebinden çıkaracak birisi. sen üç gramlık aklınla kalkıp bir tarza apaçi diyorsun.

eminim daha motosikletin bile yok, ss makina hayranı bi apaçisindir. adım gibi de eminim buna.
    seninle hala daha muhattaop olduğuma inanmıyorum. senin seviyene indim yeterince.

bu başlıkla kesilen bir muhabbette yediremediğin şeyler olup işi polemiğe döken sensin deve ile hendek de sana kalıyor kardeşim doya doya sokmakla alakalı işlemi yaparsın

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:29 ----------

bu arada r6 güzel makina mı ben de alasım var

Motosikleti
    Yamaha Dragstar 650 ve Honda Shadow 600
    sonuna kadar okudum lakin hiç bir şey anlamadım...

apaçi kim? hangi motor apaçinin biçilmiş kaftanı, apaçilik güzel bir şey mi? yoksa linç mi edilmesi gerekiyor? apaçiler videodaki abi kadar kabiliyetli ise neden hor görülüyor...

üstüne biraz daha koyup ybr mi alsak acaba?

KUVVETMİRA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    xt 600
    tamam lan tamam, apaçi benim

Motosikleti
    KTM 450 EXC-F
    Alıntı Murat.K. adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sonuna kadar okudum lakin hiç bir şey anlamadım...

apaçi kim? hangi motor apaçinin biçilmiş kaftanı, apaçilik güzel bir şey mi? yoksa linç mi edilmesi gerekiyor? apaçiler videodaki abi kadar kabiliyetli ise neden hor görülüyor...

üstüne biraz daha koyup ybr mi alsak acaba?
    dostum anlatayım zhoren arkadaş diyor ki birisi bu kadar iyi motor kullanıyor full koruma falan. ama apaçidir.
    ben de diyorum ki tarz a apaçi diye yaklaşman terbiyesizlik. apaçi insanın kişiliğidir. kendisidir.

şerefsizim yakıcam motoru ya

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:08 ----------

Alıntı KUVVETMİRA adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    tamam lan tamam, apaçi benim
    allahını seversen tatar ramazan boz şu oyunu delircem yoksa

Motosikleti
    Yamaha Dragstar 650 ve Honda Shadow 600
    Alıntı telike adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    dostum anlatayım zhoren arkadaş diyor ki birisi bu kadar iyi motor kullanıyor full koruma falan. ama apaçidir.
    ben de diyorum ki tarz a apaçi diye yaklaşman terbiyesizlik. apaçi insanın kişiliğidir. kendisidir.

şerefsizim yakıcam motoru ya

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:08 ----------

allahını seversen tatar ramazan boz şu oyunu delircem yoksa

Zhoren isimli kardeşimiz eğer paylaştığı motordaki kişiyi apaçi olarak tanımladı ise haksızlık etmiş. benim bildiğim apaçi diye tedbirsiz, kuralsız ve diğer sürücülerin güvenliğini hiçe sayarak kullanan kişiye deniyor. yada ben her şeyi yanlış biliyorum?

neyse ben karışmayayım
    telike ve cenkito bunu beğendiler.

cenkito - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MONDİAL X-TREME MAXX 200
    apachilik insana, sürücüye baglı bir sıfattır.

kendi kendine ayakta duramayan gidemeyen bir makina apachilik yapamaz.

adana da cg li cocuklar gencler apachilik yapar,

aynı motoru iç anadoluda amcamın teki işleri için kullanır.

SS le kimisi adam akıllı giderken kimisi trafikte apachilik yapar, tehlike arz eder.

kimisi scoterla kimisi cup la vs vs.

bu olay, güçlü bir alman yada japon arabasına drift arabası demeye benzer.

alıp, normal adam akıllı kullanan da, olur trafikte yanlayan da.

ama su bir gercektir di SM le viraja yatabilen, virajı keserek dönebilen adam bos adam değildir

belli bir sürüş tecrübesine ulasabilmiş insandır.

bence bu muhabbet bostan basladı bosa gidiyor.

kalın selametle . . .
    telike bunu beğendi.
    Adım CEM
    MOTOSİKLET = ÖZGÜRLÜK
    Motora ölmek için değil, Yaşamdan daha fazla zevk almak için binmeliyiz

Motosikleti
    KTM 450 EXC-F
    Alıntı cenkito adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    apachilik insana sürücüye baglı bir sıfattır.

kendi kendine ayakta duramayan gidemeyen bir makina apachilik yapamaz.

adana da cg li cocuklar gencler apachilik yapar,

aynı motoru iç anadoluda amcam işleri için kullanır.

SS le kimisi adam akıllı giderken kimisi trafikte apachilik yapar, tehlike arz eder.

kimisi scoterla kimisi cup la vs vs.

bu olay güçlü bir alman yada japon arabasına drift arabası demeye benzer.

alıp normal adam kıllı kullanan da olur trafikte yanlayan da.

ama su bir gercektir di SM le viraja yatabilen, virajı keserek dönebilen adam bos adam değildir

belli bir sürüş tecrübesine ulasabilmiş insandır.

bence bu muhabbet bostan basladı bosa gidiyor.

kalın selametle . . .
    anlatmaya çalıştığıma +1
    Alıntı Murat.K. adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Zhoren isimli kardeşimiz eğer paylaştığı motordaki kişiyi apaçi olarak tanımladı ise haksızlık etmiş. benim bildiğim apaçi diye tedbirsiz, kuralsız ve diğer sürücülerin güvenliğini hiçe sayarak kullanan kişiye deniyor. yada ben her şeyi yanlış biliyorum?

neyse ben karışmayayım
    anlatmaya çalıştığıma +2

ve daha eminim benim gibi düşünen çok arkadaş olacak. saygılar daha da başka cevap vermicem ben. bu kadar yeterli
    cenkito bunu beğendi.
    Toprağı hatmeden asfalta hükmeder
    Twitter/instagram @ywitcan
    Yiğit Can

toomuchcc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Apaçilikten kasıt nedir bilmiyorum ancak supermoto bir holigan aracıdır. Supermoto alan biri düzgün şekilde sürmez. Trafik kurallarına uyacak adamın supermoto ile işi olmaz. Ya tek teker yapar, ya kaldırımdan atlar bi yere, ya da powerdrift atar. "1000'lik makine istiyorum, tipi güzel geliyor bana, yoksa hız yapmayacağım zaten" demek ne kadar saçma ise supermoto alıp 'düzgün' sürmek de o kadar saçmadır. A-B noktaları arasında işe gidip gelecek adamın aracı değildir supermoto. Tamamen katıksız eğlence faktörü için var olan bir tür. Ayrıca Nuda 900 supermoto sınıfında sayılamayacak kadar ağır bir alet. Supermoto sınıfının üst limiti KTM 690 SMC'dir; kaldı ki onu da bu sınıf için traktör olarak tanımlıyor yabancı kullanıcılar (ağırlığından ötürü).

Motosikleti
    adam hakaret etmeden tartışmasını bilemiyor yahu
    neyse ki forumdan uzaklaştırılmış, artık rahatız

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)