1000RR ile Monako yollarında
Reklamlar
-
Reklamlar
-
İlk defa 1000rr ile bu kadar yavaş gidildiğini gördüm :D güzel bir şehirmiş elinize sağlık sizin sayenizde yurt dışı konusunda daha çok bilgileniyoruz.Zevkle takip ediyorum sizi gezileriniz çok güzel.
-
almpoz adlı üyeden alıntı
İlk defa 1000rr ile bu kadar yavaş gidildiğini gördüm :D güzel bir şehirmiş elinize sağlık sizin sayenizde yurt dışı konusunda daha çok bilgileniyoruz.Zevkle takip ediyorum sizi gezileriniz çok güzel.
Evet bende bu gezide ki en yavaş sürüşü orada yapmıştım, cepte para kalmadığı için ceza yemek istemedik
-
Gezmediğiniz yer kaldı mı avrupa'da Maşallahınız var.
-
monaco gp çok güzel olmuş :D
-
Ne güzel şehir ne güzel yol ne güzel trafik istanbul trafiğinde savaş var
-
enxdesign adlı üyeden alıntı
Gezmediğiniz yer kaldı mı avrupa'da
Maşallahınız var.
Teşekkür ederim, elimden geldiğince gezmeye çalışıyorum.
telike adlı üyeden alıntı
monaco gp çok güzel olmuş :D
Teşekkürler...
Karalı adlı üyeden alıntı
Ne güzel şehir ne güzel yol ne güzel trafik istanbul trafiğinde savaş var
Şehir çok güzel evet, çok zenginler, arabalar felan şahane ama trafik Monako'da büyük dert aslında. Biz sabah saatlerinde tur attığımız için böyle sakin, yoksa arabalar ilerleyemiyor küçücük şehirde. Tabii şöyle bir şey var ki belkide dünyada en lüks trafik burada, bazen ışıklarda bekleyen arabaların toplam değeri 5-6 milyon euro olabiliyor...
-
süper, bidahakine ben de geleceğim Burak.
Adamların 250 ile geçtiği yerden 50 ile gitmen çok iyi olmuş
-
ER6iNbay adlı üyeden alıntı
süper, bidahakine ben de geleceğim Burak.
Adamların 250 ile geçtiği yerden 50 ile gitmen çok iyi olmuş
Tünel çıkışında polis bekliyor abi, paran varsa gazlarsın yoksa böyle 50 ile gidersin işte
-
27 Aralık 2014, 21:09
ne güzel memleket yaa adamların motosiklet için özel park yerleri var cadde üzerinde.
bu arada hocam 15bin devirlik makinede 3bin devirde vites atıyon, hararet yapacak hayvan
-
28 Aralık 2014, 19:17
LynXMaSTeR adlı üyeden alıntı
ne güzel memleket yaa adamların motosiklet için özel park yerleri var cadde üzerinde.
bu arada hocam 15bin devirlik makinede 3bin devirde vites atıyon, hararet yapacak hayvan
Full system akrapovic olunca sessiz gitmesi için o vites artışı, road-legal değil bu egzozlar ;)
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)