Saat Kulesi, Şakir'in Yeri ve Kordon... Sonra baktım ki profilde zaten Çanakkale yazıyormuş.
Saat Kulesi, Şakir'in Yeri ve Kordon... Sonra baktım ki profilde zaten Çanakkale yazıyormuş.
Süper bir çalışma olmuş tebrikler, Elinize emeğinize sağlık.
Teşekkür ederim. Özellikle ilk kesiciye girerken 90'dan 149'a fırlıyor saniyesinde binlik değişik birşey.
20 lira benzininde hikayesi var tabi.
Okula git-gel 100km.
Evden çıkışta fullüyorum depoyu. Normalde sakin sürüşte 240km gitmesi lazım ışık yanana kadar. Ama ben seferinde 150'de yaktırıyorum ışığı. Eve dönmek için mecburen birazcık benzin alıyorum.
Teşekkürler arkadaşlar. Aslında sakin olunca az yakıyor ama sakin kalabilmek pek mümkün olmuyor.
Çanakkale'de dolaştığım çok video var daha. Sanıyorum 90 GB kadar video oldu. Anca fırsat bulup editleyebildim.
Ducati 1198SP _ RedLove
Enes abi gerçekden güzel video olmuş tebrikler
gerçekten büyük keyf alarak izledim
video ayarlama işi ile ben de uğraştığım için sizi tebrik ederim epey bir emek sarfetmişsiniz değmiş söylediğiniz gibi son ses izledim
en son kısmını kameranın yanından geçtiğiniz bölümle bitirseydiniz daha esrarengiz olurdu hani devamı gelecek gibisinden
yaa arkadaş bu kafadaki motosiklet sürücülerinden antalyada hiç yok mu yoksa ben mi denk gelemiyorum
DEMİR AT'A YOLLAR DAYANMAZ
Eheh 20 tl ye 4.5 dakika anca gezilir tabi 1000 rr.Elinize sağlık kış günü kımıl kımıl oldum izlerken.
Bende çok begendim eline saglık enes
Son kısımları aslında hiç koymayacaktım, o korku müziği ile başlayan yerleri. Motorun dışarıdan sesinin olduğu başka video yoktu, mecbur koydum diyeyim. Kafa dengi başka bir motor bulup, kamerayı ona takıp, kendimi çekmeyi istiyorum bende :D
Yorum için teşekkürler, 20TL olayına bu mesajımda açıklama getirmiştim, hep gaza basmaktan oluyor
Teşekkür ederim yorumlarınız için.
Ducati 1198SP _ RedLove
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)