http://www.youtube.com/watch?v=spy4tQDUmRQ
http://www.youtube.com/watch?v=spy4tQDUmRQ
Direk 6.00 a atlayin beyler.
gerisinde bisey yok gibi. Bende anlayamadim. Arkadas bisey de yazmamis.
5 snyelik kaza icin 6.11 dk izlemeyin.
herkez izlesin yorumlasın diye yorumlamamıştım sanırım, güzel gidiyodu aslında
Belasini ariyomus, bulmus.
5.59 da yola cikan arac zaten gorunuyo. Gidip altina girmis.
amme hizmeti 5.95 den başlayın olayın akışına bırakın kendinizi
Çekirge misali.
1 zıpladı, 2 zıpladı ...3.ncüde çaktı.
Bu adamınki motor kullanmak ise ben şimdiye kadar hiç motor kullanmamışım
Bmw F650, Bmw R1150GS, Hyanax100, MCX150 Roadracer, Honda CBF 150
gene iyi kurtardı demi ben aslında kullanımını beğenmiştim izliyodum sonda çok şaşırdım bence sizde sıfırdan izleyin
Evet, arkadaş aranıyormuş bende karşıyım böyle gözü kara sürmeye ama aracın hiç mi suçu yok. bizimde devamlı karşımıza çıkan şeylerden biri. aniden yola çıkan fırlayan araçlar. Geçen gün anayoldan giderken sol şeritten basıp gitmiyim belki bakmadan şerit değiştiren biri çıkar diye düşünüp sağ şeritten devam ederken bu sefer benzin istasyonundan çıkan bir araç fırladı şeridime. Yüksek hızda değildim neyseki. dikkatli olmak gerek çıkabilecek tehlikelere.
Deli brezilyalı geçende kaza yapmıştı bu halen akıllanmamış adam don değiştirir gibi motosiklet değiştiriyo önceden beyaz bi motoru vardı
Sfagdgagah ya aslinda ordaki kazasinin sebebi ikiside gerideydi ayni anda gaza bastilar bizimkisi daha sakin olsaydi olmicakti neyse ona pek bisey olmaz gibi daha devam eder, adam kaza yapmak icin video cekiyo sanki
Iptirtmeyin 5 95 inizi adam bosuna koymamis tum videoyu sadece sonunu izlemekte bir nane yok
Tamam kızma bilader tamamını izledim ben.
Adam Olmadık yerde gaz açıyor Agresif kullanıyor acıdım motora.
O yola yani sağa girerken araçlar hareket ahlindeydi aklı başında olan önünü görür yavaşlar gaz açmaz.
Olan motora oldu.
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:49 ----------
Arkadaşları yardımına koşmuş hemen. Motorda gördüğüm kadarı ile pek hasar yok Bayan sürücü
Kontrol edemediğin güç,güç değildir. ...Ya ALLAH Ya MUHAMMET Ya ALİ... Engin TEPE Yaş:26 Sivas/Hafik
aaa, tersten gördü!
Kontrol edemediğin güç,güç değildir. ...Ya ALLAH Ya MUHAMMET Ya ALİ... Engin TEPE Yaş:26 Sivas/Hafik
yolda güzel gidiyordu. sonunda gereksiz gazlamış ha bir de çok konuşuyor.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)